Agacka1719499039 02.09.2004 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 Jaro dzięki za odzew! Jeśli nie byłby to zbyt duży kłopot dla Ciebie to proszę o namiary na priva Z góry dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 02.09.2004 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 Przychylam się do zdania Majki. Dałbym kolumny drewniane o przekroju kwadratowym i drewnianą balustradę. Ale, sam mam dom z takimi elementami, więc pewnie nie jestem obiektywny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 02.09.2004 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 A moze kolumny z cegły klinkierowej ?? Ja osobiście uwielbiam klinkier ... tylko jego cene nie bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mxk 02.09.2004 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 Też myślałem o klinkerze ale w chwili obecnej nie moge skombinować tyle kasy bo robiąc kolumny z klinkieru wypadałoby też całe schody zrobić klinkierowe a to już dość znaczna sumka. Nawet same kolumny to koszt ok 1000 zl natomiast kolumny okrągłe z szalunku to koszt ok 300-400zł. więc jest pewna różnica. Chociaż przy kosztach budowy to nic nieznacząca sumka to ja niestety już musze sie liczyć z grosikami bo skarbonka robi się coraz lżejsza A pracy do zrobienia jeszcze dużo zostało a i pensja nie wysoka. Natomiast co do drewnianych jakoś tego narazie sobie nie wyobrażam ale napewno przemyśle. Dzieki wielkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 03.09.2004 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2004 dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 03.09.2004 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2004 Cześć. Dobrze, że już dobry jak tam: 1. młody kot 2. samochód 3. Twoaj głowa bo bicu w mur ? 4. tynk 5 o czymś zapomniałem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 03.09.2004 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2004 Cześć. Dobrze, że już dobry jak tam: 1. młody kot rozrabia ze starym 2. samochód już jest ale sa problemy z obrotami i oczywiście nikt nic nie wie, łącznie z ASO 3. Twoaj głowa bo bicu w mur ? lekko sie spłaszczyła 4. tynk montuja parapety, szlifują, maja gruntować, juz ich marudzenia nie mogę sluchać 5 o czymś zapomniałem ? pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 03.09.2004 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2004 Czy wierzycie,że mój projektant po totalnym schrzanienu mi projektu...żąda dodatkowych pieniędzy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 03.09.2004 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2004 Wierzymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aishan 04.09.2004 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2004 A przy okazji czy taki projektant ma obowiązek w planie zagospodarowania działki uwzględnić projekt ogrodzenia, śmietnika, bramki wejściowej i wjazdowej czy za to jeszcze jakaś ekstra kasa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 04.09.2004 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2004 Czy wierzycie,że mój projektant po totalnym schrzanienu mi projektu... żąda dodatkowych pieniędzy! .. a za co, Agacka, twój projektant chce tę kasę ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 04.09.2004 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2004 A przy okazji czy taki projektant ma obowiązek w planie zagospodarowania działki uwzględnić projekt ogrodzenia, śmietnika, bramki wejściowej i wjazdowej czy za to jeszcze jakaś ekstra kasa? W moim projekcie było tylko gdzie co ma być, bez szczegółowych projektów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jadek 04.09.2004 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2004 Witajciejestem nowy na tym forum. Zaczynam budowę na wiosnę czy możecie mi polecić niedrogich a solidnych wykonawców? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 04.09.2004 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2004 Cześć jadek... Obawiam się, że o niedrogich i solidnych, w dodatku w CK Krakowie będzie trudno, ale na życzliwość na tej stronie zawsze możesz liczyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jadek 05.09.2004 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2004 dzięki za odpowiedź ale może znacie jakieś firmy lub ekipy godne polecenia niedrogie to znaczy nie zdzierające ale rozsądne ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aishan 05.09.2004 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2004 Witaj!Zależy do czego potrzebna Ci ta ekipa i na kiedy. Ja mogę polecić tych do stanu surowego z dachem. Ani nie najtańsi, ani nie najdrożsi. Jak będziesz zainteresowany to daj znać na priva.Aishan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 06.09.2004 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 .. a za co, Agacka, twój projektant chce tę kasę ??? Dzieńdoberek Krystian długo by opowiadać...ale grunt,że wyłudzenie się nie powiodło i mam już /wreszcie/projekt do doniesienia, do właśnie wydającego się pozwolenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 06.09.2004 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 Dzień Dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 06.09.2004 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 Dzień Dobry. a co tak jakoś bez treści? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 06.09.2004 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 jak bez treści "Dzień" - czyli zaczął się, bedzie pewnie dlugi, kupa roboty itp "Dobry" -oznacza ładną pogodę, brak bólu glowy, itp. dwa slowa, a wiele zawierają......i jeszcze ten usmiech na koncu...... jest jeden zgryz, potrzebuję na wczoraj sterownik wtrysku Sagem SL96 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts