Majka 10.09.2004 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2004 My kupowalismy w Niepołomicach. Calkiem dobrze się sprawują Jak chcesz to poszukam namiarów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 10.09.2004 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2004 Poszukaj proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 10.09.2004 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2004 ... Twoja prośba jest dla mnie rozkazem..... Wysłalam na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 10.09.2004 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2004 Ja bramę garażową kupowałam w Migas-Door k/Niepołomic Miłego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 10.09.2004 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2004 No proszę , jaki ten świat mały . Dzięki Kasiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aishan 10.09.2004 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2004 Dzisiaj był u mnie facet z Migas-door w sprawie bramy segmentowej do garażu. Obecnie jeździ właściciel, bo przedstawiciel handlowy ma urlop. Targuj się, mnie początkowo nie chciał dać rabatu, dopiero potem, jak mu pokazałem wycenę z rabatem zrobioną przez przedstawicieli. Dzięki temu parę stówek zostało w kieszeni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mxk 10.09.2004 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2004 Witam , chwilke mnie nie było Musze sie pochwalić że u mnie wlaśnie robią tynki wewnątrz. 2 dzień a już prawie cały dól zrobiony. Domek teraz już zaczyna przypominać dom a nie budowe. pozdrawiam. miłej nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mxk 12.09.2004 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2004 DZień dobry. Dziś niedziela 12 września 2004r. na zewnątrz piekna slneczna pogoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 12.09.2004 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2004 Już po tynkowaniu, teraz przed nami podbitka i cokół z kamieniahttp://foto.onet.pl/upload/4/19/_330807_n.jpgi od strony poludniowejhttp://foto.onet.pl/upload/30/95/_330809_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 12.09.2004 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2004 Majka, bardzo mi się podoba. Kolor chyba podobny do naszego. Wreszcie mogę zobaczyć Wasz dom w całej okazałości. Bardzo ładny i duuuuży! Nasz, to przy Waszym - "mikrus". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 12.09.2004 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2004 Kolor faktycznie podobny do Waszego A dom tylko wydaje się taki duży, bo to syn robił zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aishan 12.09.2004 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2004 Sonika! Z tym mikrusem to chyba przesada ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 13.09.2004 03:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2004 Aishan, ciekawa jestem czy zdecydujesz się na współpracę z tą dziewczyną, którą u mnie poznałeś? Nie chcę Ci nic narzucać, ale jeśli wogóle masz zamiar korzystać z kogoś takiego jak Ona, to mogę Cię zapewnić, że H. W. jest niezastąpiona. Poświęca "zagadnieniu" tyle czasu i energii, że aż mi się nie chce wierzyć. Ceny można negocjować i nie wychodzi to tak dużo jak by się mogło wydawać na początku. Jak byś chciał, to napiszę Ci więcej na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 13.09.2004 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2004 Cześć. No Majka, wreszcie ładnie się spisałaś. Teraz wszystko widać jak na dłoni . Kamień na cokół już nabyty ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 13.09.2004 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2004 Powtórna prośba: Ja, Krzyżak z krwi i kości z grodu gdzie zamkowy dziedziniec poezyją śpiewaną rozbrzmiewa, do szacownych mieszkańców grodu Kraka z ogromną prośbą się zwracam ! Co sądzicie o oknach firmy INTER-BUD OKNA Sp. z o.o. z Krakowa? Czy są godni polecenia ? Proszę o szybką odpowiedź bo czas mnie już prawie dopadł ! Życzę miłego weekendu. J ...a może jednak ktoś, coś wie !?J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZbysioR 13.09.2004 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2004 Witam, niestety o oknach to ja jeszcze nic nie wiem. Czy ukazuje sie w Krakowie jakas gazeta, gazetka ogloszeniowa z branzy budowlanej? Materialy, sklady, ekipy itp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 13.09.2004 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2004 Jeszcze nie nabyty. Chcemy aby go wybierał kamieniarz. No i poczekamy chyba na kolejny doplyw gotówki Dzień Dobry krakusy i goście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aishan 13.09.2004 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2004 Aishan, ciekawa jestem czy zdecydujesz się na współpracę z tą dziewczyną, którą u mnie poznałeś? Sonika! Też po spotkaniu z nią mam o niej dobre zdanie. Niestety mój stan finansów mniej. Zacząłem się zastanawiać, czy na tym etapie mam potrzebę zatrudniania kogoś do wnętrz, tym bardziej, że w zasadzie dokładnie wiem jak ma wyglądać moje łazienki i kuchnia. Decyzję zostawię na przyszły rok. Na ten moment zastanawiam się nad projektem ogrodzenia i tu decyzję podejmę do połowy października. Pozdrawiam Aishan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mxk 13.09.2004 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2004 Jerzysio , niestety nie wiem nic na temat okien o które pytasz ale jezeli interesowały by Cię okna drewniane to moge polecić firme Szewpol. Naprawde dobre okna i stosunkowo nie drogie w porównaniu z innymi firmami. Mam namiary na przedstawiciela w Krakowie (okna pcv też mają ale nie wiem jakiej firmy bo ja byłem od razu zdecydowany na drewniane) Jeżeli chcesz więcej informacji to daj znać.Tu jest link do zdjęć mojego domku ale okien stąd dobrze nie widać. http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=26830&grupa=0&kat=2&a=mxk Jak jesteś zainteresowany to moge zrobić zdjęcia okien z bliska tylko daj znać. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mxk 13.09.2004 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2004 Majka Bardzo ładny domek. Jako że jestem nowy to chciałbym zapytać ile on ma m2 bo naprawde wygląda imponująco. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts