Agacka1719499039 16.09.2004 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2004 Leczę kaca.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.09.2004 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2004 Masz w celi dostęp do internetu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZbysioR 16.09.2004 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2004 Krakus ZbysioR melduje sie przy kompie Dzis juz czwartek, a to oznacza, ze jutro piateczek kochany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 16.09.2004 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2004 Masz w celi dostęp do internetu właściwie miejsce pracy można nazwać celą... Tak kochany piąteczek....zwłaszcza że poniedziałeczek mam wolny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.09.2004 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2004 E tam, mnie weekend zaczyna sie od 14-stej w sobotę a przede mną jeszcze zebranie w szkole, 2 szkolenia, jedna prezentacja i ....... jakos może dotrwam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 16.09.2004 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2004 Witam. To jest pierwszy etap: " miejsce pracy można nazwać celą... " w drugim etapie idzie już tak: " właściwie celę można nazwać miejscem pracy" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 16.09.2004 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2004 Dotrwasz...w poniedziałek odpoczniesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 16.09.2004 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2004 Jaro, ale nie doświadczenie przez Ciebie przemawia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basieczka 16.09.2004 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2004 Witam wszystkich - dawno nic nie pisałam i nawet nie śledziłam tematów, ale teraz przyszedł czas..... Szukam ekipy do skończenia ogrodzenia - bo niestety jestem zmuszona (delikatnie mówiąc) zrezygnować z mojej................Goście dają czadu, jak mało kto...........Mam rozgrzebane wszystko i raczej mi już tego nie skończą - pozostaje jeszcze kwestia finansowa - ale to powinnam wyjść na zero - rozliczenie było na bieżąco.... W każdym razie - w domu mieszkamy od grudnia - wcześniej budowaliśmy dwa lata - i praktycznie wszystkie ekpiy mogę z czystym sumieniem polecić - ale tak pewnie do końca być nie mogło - więc i nas nas przyszła kolej.........Mam już ich dość - i wymówek typu - pogoda, korki itd........Bardzo was proszę - w akcie desperacji - pojeździłam wczoraj po okolicznych domach - gdzie są ogrodzenia z kamienia - żeby ktoś może dał namiary....ale niestety - nikt mi nie chciał nikogo polecić - bo wszyscy ( nie uwierzycie) do tych ogrodzeń mieli po kilka ekip - jedni w końcu skończyli, inni mają taki stan jak ja - dalej. Jeden zdesperowany - zaczął sam stawiać........Gdyby nie praca - moja i męża - to pewnie też byśmy tak skończyli.......tyle że doba za krótka. Dodam tylko, że chcemy podmurówke na 60 cm z kamienia (ale szlifowanego-płyty), słupki takie same i wypełnienie drewnem..... Dzięki za pomoc. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.09.2004 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2004 Dzień Dobry. Basieczka, niestety nie mogę Ci nikogo polecić. Sluchajcie, czy parapet z klinkieru i fugi powinnam czymś zaimpregnować?jeżeli tak, to w jaki sposob - pedzelkiem, czy zamoczyć np. gąbke w impregnacie i "jechać" po całym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 17.09.2004 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2004 Cześć. Ekipa impregnowała mi gąbeczką po całym. Ja w tym roku robiłem poprawki pędzelkiem. Pędzelkiem jest dłużej ale mniej się brudzi. Impregnat wybrałem spośród kilku preparatów dostępnych w pobliżu. Skład wygląda na zbliżony - ceny niekoniecznie. Dobry efekt uzyskałem dopiero po trzecim malowaniu. U mnie dzisiaj bladym świtem duża ciężarówa na limanowskich numerach porzuciła drewno na więźbę garażową. Dopiero później zadzwonił wykonawca z inforamcją, że to nie pomyłka bo od poniedziałku robimy dach. I drugie dzisiaj - zaskoczenie - pierwszy w tym sezonie szron na szybach, w nocy był przymrozek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.09.2004 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2004 OK, to jutro po poludniu będę tą "ekipą" mam w domu jakis środek. Jaro, garaż jest na twoj samochód, zony, czy na obydwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 17.09.2004 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2004 garaż jest na twoj samochód, zony, czy na obydwa? samochody mogą ostatecznie pomarznąć , ale kosiarka, rowery, taczka, łopaty, grabie, doniczki, węże ogrodnicze itd znajdą wreszcie swoje miejsce . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basieczka 17.09.2004 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2004 Może jednak ktoś ma ogrodzenie przynajmniej w części z kamienia? I może polecić jakąś ekipę? ? ? zdesperowana basieczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 17.09.2004 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2004 Cześć. Dawno mnie tu nie było... Ile razy malowaliście podbitkę. Czy dwa razy drewnochronem wystarczy? Basieczka na priva wysyłam Ci namiary. Nie znam ich, widziałem tylko jak robili mur u sąsiada dość sprawnie. Cały z kamienia chyba szarograz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basieczka 17.09.2004 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2004 Wielkie dzięki Jakby jeszcze ktoś miał - bardzo prosze....... A do nich zaraz zadzwonię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 17.09.2004 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2004 MAJKA, a co tam z twoja podbitka juz malowałaś czy będziesz ... ile razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.09.2004 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2004 Piotrek, podbitki narazie niet A jak już będzie, top będziemy malować napewno 2 razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 17.09.2004 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2004 Sluchajcie, czy parapet z klinkieru i fugi powinnam czymś zaimpregnować? Ja nie impregnowałem i dobrze się mają, a dwa latka minęło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 17.09.2004 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2004 Ile razy malowaliście podbitkę. Czy dwa razy drewnochronem wystarczy? Podbitkę mam pomalowaną dwa razy duluxem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts