aishan 27.09.2004 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2004 A co to Za daleko??? No chyba żart! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 27.09.2004 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2004 W Wieliczce jest specyficzny mikroklimat dla gazowników. Jak schodza w niższe rejony to im brak gazu i zupelnie sie nie nadaja do roboty.Jaro - reszta positive. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 27.09.2004 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2004 A co to Za daleko??? No chyba żart! W pewnym sensie "za daleko". Obawiam się, że chodzi o to, że gaz wielicki podlega pod PG Wieliczka a krakowski pod Kraków. No a jak Ci zrobią instalację, to potem ZG musi go odebrać. W Wieliczce są "swoje chłopaki" a na obcym terenie ... Już to przerabiałem z fachowcami wielickimi . Także raczej nici z tego, choć jeśli bardzo chcesz - mogę Ci przesłać namiary. Bo wykonawca solidny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 28.09.2004 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2004 Jaro ja poprosze o namiary na tego wielickiego gazownika (gazownik brzmi troche jak z kroniki kryminalnej ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 28.09.2004 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2004 Witajcie krakusy Odpaliliscie już kotły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 28.09.2004 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2004 Witaj. Mój został odpalony w sobotę, potem miał przerwą w niedzielę a wczoraj znów grzeje. Na razie tak deliktanie - na 19 stopni, żeby tylko złamać nieprzyjemny ziąb rano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 28.09.2004 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2004 A jakiś przegląd kotła robiłes? Kominiarze do komina zaglądali? To jeszcze przed nami, musimy znaleźc takich speców, co z chęcia przyjdą w sobote. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 28.09.2004 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2004 Zrobiłem w tym roku. Kosztował 90 PLN. Umawiałem się chyba przez miesiąc zanim przyjechali. I nie była to sobota . Komin w tym roku sobie podarowałem - może w przyszłym zaproszę kominiarza. Po przeglądzie dowiedziałem się, że właściwie był zbędny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 28.09.2004 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2004 Witajcie ziomkowie...już niedlugo spych wjeżdża a w rzyszlym tygodniu wchodzi ekipa! Będe wreszcie budować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 28.09.2004 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2004 Pozdrawiam Krakusów! Do Majki: Te "czary- mary" z moimi zdjęciami to prosty gif, którego skleiłem z trzech zdjęć. Jestem samoukiem komputerowym, posiedziałem nad programem graficznym dwie godzinki i się udało. Skoro mnie się udało, to zachęcam również Ciebie do takich eksperymentów. Co prawda ja pracowałem z komercyjnym Adobe Photoshop (a właściwie z dodatkiem do niego- Adobe ImageReady), jednak jest mnóstwo bezpłatnych programów graficznych z których można skorzystać i utworzyć "ruszjący się" plik graficzny w formacie gif. Takie programy są dostępne w prawie wszystkich większych portalach internetowych, np. Onet.pl (kliknij Republika WWW a potem Programy), Wirtualna Polska itd... Dużo programów jest też tutaj: http://www.chip.pl Jak już w końcu utworzysz sobie jakiegoś gifa to niestety musisz sobie jeszcze utworzyć własną (oczywiście bezpłatną) stronę internetową aby go tam przesłać (np. na Onet.pl tworzysz strony internetowe i przesyłasz je do serwera bezpłatnym programem WEBMAJSTER.) Przesłanie gifa na Onet.Foto (co jest często praktykowane przez forumowiczów) nic nie da bo tam plik gif jest automatycznie przekształcany na format jpg i Twoje zdjęcie niestety nie bedzie się "ruszało"... Życzę wytrwałości! Serdecznie pozdrawiam Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 29.09.2004 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2004 Życzy wytrwalości..... rany julek, to się porobiło Trzeba bedzie pokonać wrodzone lenistwo i zrobic jakiegos gifa. Dzięki Grzegorz za instrukcję. Ha, mam pomysl, zlecę tą robotę Anii, ma w końcu informatykę w podstawówce Meldować się krakusy, juz zrobilo się popołudnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mxk 29.09.2004 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2004 Witam, dzisiaj troche z innej beczki . Jako że w tym tygodniu czeka nas w Krakowie wielkie piłkarskie święto ( mam nadzieje, że mimo wszystko będzie spokojnie) chciałbym zapytać której drużynie kibicujecie i jaki wynik obstawiacie( prośba dotyczy tylko tych których to interesuje). Pozdrawiam, Zagorzały kibic (nie hooligan) WISŁY KRAKÓW 5-1 dla WISŁY oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 29.09.2004 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2004 jaki mecz, jaki mecz Aaa Wisła gra Uwaga zamieszczam pierwszego zrobionego gifa /wdł. rad Grzegorza/ http://republika.pl/zbik/images/animacja1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 29.09.2004 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2004 Witam. Ale się tutaj zrobiło piłkarsko-komputerowo. Majka- fajny gif tylko zwiększ trochę czas trwania poszczególnych sekwencji, bo mozna dostać oczopląsu. Dom Grzegorza63 bardzo ciekawy architektonicznie i bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 29.09.2004 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2004 Dziekuję za pochwałę. Muszę jeszcze poćwiczyć Zdjęcia są dobrane dość przypadkowo, tzw pierwsze z brzegu z tych w komputerze. Zbyszek, wróciłeś A to Cię witamy na ojczystej glebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 30.09.2004 00:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2004 Nie, nie. Ja jeszcze dogorywam na obcej ziemi. Ale już niedługo tej mordęgi Wracam w tą niedzielę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 30.09.2004 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2004 No to witaj wreszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SYLWKA 30.09.2004 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2004 Witam, Was wszystkich, w czerwcu kupilismy z mezem dzialke pod Puszcza Niepolomicka. Zaczynam skladac o WZ tkę, w przyszla jesien chce wylac fundamenty, czy mozecie mi w skrocie poradzic jak sie do tego zabrac w ogole? I ile to moze kosztowac, planujemy dom parterowy z poddaszem ok 200 m.PS. Chetnie przylacze sie do grupy krakowskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 30.09.2004 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2004 Witaj Sylwka, widzę, że druga strony Wisly ma coraz więcej forumistów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 30.09.2004 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2004 W skrocie- WZ, projektanci, wykonawcy, budowa, wykonczenie siebie i domu. A no i wyposazenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts