zbyszekP 02.10.2004 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2004 A co takiego ciekawego jest w totku? Czyżby znowu jakaś większa mamona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 02.10.2004 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2004 W totku? Jak zwykle nic ciekawego. Aga wykorzystała skojarzenie Bonaparte = totek Pepe bedzie miała dzieci. Będą napewno piękne, a w wieku dojrzałym duże, opiekuńcze i dobrze pilnujące. Szukam dla nich nowego domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 04.10.2004 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 Dzieńdoberek!Niestety Majka na mnie nie patrz...ja będe poszukiwała hodowli owczarka niemieckiego i to na dodatek długowłosego! Taki piesek nam się wszytkim marzy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 04.10.2004 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 Cześć. Majka nie upilnowałaś ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 04.10.2004 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 Dzień dobry. Ciekawe, czy są jeszcze ludzie, co chcą mieć psy nierasowe Drzewka owocowe przycina się teraz - jesienią czy na wiosnę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 04.10.2004 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 To Pepe jest nierasowa ? Najlepiej bardzo wczesną wiosną lub późną zimą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 04.10.2004 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 Zięciu też nieznany Wykorzystała 10sekund nieuwagi i przepadła na 8 godzin. Dzieci spodziewamy się na początku listopada. Pewnie będzie ich sporo. Co do drzewek - zrobie tak jak mówisz. A cos przycina sie jesienią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 04.10.2004 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 Włosy, by nie kudliły się pod czapką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marbo 04.10.2004 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 Puk, puk ...Ja tu z nietypową sprawą, zwykle nie jestem taka wścibska ale ...ostatnio jak widziałam pewien domek w Krakowie ... to pomyślałam, że zapytam u Was czy tam mieszka całkiem prywatny człowiek, czy może jakaś publicznie znana persona? Dom, który zwrócił moją uwagę, stoi chyba przy ulicy Księcia J ózefa (lub jej przedłużeniu) dość wysoko na skarpie. Wyraźnie odróżnia się od pozostałych zabudowań przycupniętych na małych raczej działeczkach. Stoi sobie na bardzo rozległej działce (rozległe zarówno w pionie jak i poziomie) jest taki ... nowoczesny i okrągławy i ma napis AD. 2000. Pozdrawiam wszystkich ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 04.10.2004 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 Marbo: dom faktycznie robi wrażenie. Kiedyś chyba nawet czytałem gdzieś o tym domu i tam była informacja o właścicielu, ale uleciało... Może Pit będzie wiedział. Albo Majka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 04.10.2004 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 Majka własciciela nie zna Ale wiem, ze dom brał udział w konkursie Archi-szopa w roku 2001 lub 2002. Da sie odnaleźć napewno informacje na ten temat. Ostatnio przejeżdżalismy tamtedy i zastanowiło mnie to, ze w nim nikt nie mieszka. Oczywiście ogrodem zajmują sie ogrodnicy, firma ochroniarska strzeże mienia, ale brak mieszkańcow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marbo 04.10.2004 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 Majka dlaczego sądzisz, że nikt tam nie mieszka?Wieczorem wydawał się być oświetlony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 04.10.2004 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 Dom jest oświetlony /przesada z tą iluminacją /. Te światla co są włączone uzywa chyba tylko ochrona i sprzataczki. Podobno ktos mieszkał w lecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marbo 04.10.2004 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 Majka dlaczego sądzisz, że nikt tam nie mieszka?Wieczorem wydawał się być oświetlony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 04.10.2004 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 Majka dlaczego sądzisz, że nikt tam nie mieszka? Wieczorem wydawał się być oświetlony. Takie drobne szczegóły, jak brak aut wjeżdżających i wyjeżdżających, pętajaca się ochrona, brak ludzi na terenie, brak plotek o mieszkancach w pobliskich sklepach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 04.10.2004 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 Majka - kto Cię tak wyszkolił ??? (CIA, SPECNAZ, MI-5, MOSAD... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 04.10.2004 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 04.10.2004 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 Czy my też tak będziemy prześwietlani? Już się zaczynam denerwować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 04.10.2004 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 E tam, Marbo pyta więc odpowiadam. Mi takie "drobiazgi" same wpadają w oko i zasmiecają pamięć I potem brakuje miejsca na coś rzerczywiście ważnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 04.10.2004 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 Czy my też tak będziemy prześwietlani? Już się zaczynam denerwować! Jak to będziemy ?!!!? Zastosowałaś niewłaściwy czas, należy użyć tego czasownika w czasie przeszłym. I wtedy, Twoje zdenerwowanie jest jak najbardziej na miejscu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts