Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

E tam, Marbo pyta więc odpowiadam. Mi takie "drobiazgi" same wpadają w oko i zasmiecają pamięć 8) I potem brakuje miejsca na coś rzerczywiście ważnego :oops:

I tak jestem pod wrażeniem spostrzegawczości :wink:

Faktem jest, że ten dom jest do robienia wrażenia. I trudno nie zwrócić na niego uwagi, zwłaszcza jak się jedzie jako pasażer, co mi się ostatnio zdażyło.

• Odpowiedzi 30,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Majka

3527

• Agacka1719499039

2723

• pitbull

2291

• zbyszekP

1611

Najaktywniejsi w wątku

Jak to będziemy ?!!!? Zastosowałaś niewłaściwy czas, należy użyć tego czasownika w czasie przeszłym. :D I wtedy, Twoje zdenerwowanie jest jak najbardziej na miejscu . :D

dokładnie w czasie przeszłym dokonanym 8) :lol: :lol: :lol:

Marbo, zawsze jak jadę jako pasażer ogladam widoki, nie mogę czytać gazety, bo mam chorobę lokomocyjną. A ten dom jest mi znany od czasów jego budowy, przejeżdżając tamtedy obserwuję zmiany zachodzące na jego terenie. Od razu po postawieniu typowo zaslugiwał na nagrodę archi-szopa. Teraz urosly już drzewa, krzewy, została zagospodarowana wielka skarpa. Za pare lat moze być calkiem fajna rezydencja. Ale te swiatełka choinkowe............ 8) :D

joanka77 -A to miłe jak wszystko idzie zgodnie z planem. Żeby to jeszcze te fundusze chciały rosnąć tak jak grzyby. :wink: Chociaż jeden z moich znajomych tak właśnie twierdzi. Parę razy już mi mówił: "Wiesz Zbyszek do której kieszeni nie sięgnę to tam setka. Wyjmę, upłynie godzina, sigam ponownie i znowu tam jest". Kiedyś nawiet mieliśmy głeboką dyskusję filozoficzną na temat unikalnych własności jego spodni. 8)

A teraz mógłbym postawić pytanie dla dociekliwych: "Kim z zawodu jest mój znajomy:? Ale nie postawię. :p

Witaj Krystian. Oglądałem zdjęcia i też żałuje. Ale jak to pisze joanka - "zbierałem fundusze" :wink:

Witam tochę późno, ale już z zupełnie innych rejonów. :p

I od razu pytanie. Czy ktoś wie gdzie mogę kupić szambo betonowe ok 10m3 w okolicach Krakowa?

Ja wiem :D

co prawda to nie okolice Krakowa, ale skoro nam przywieźli.......

Firam nazywa się Probud i mieści sie na śląsku :D

Dokladniejsze namiary sa pewnie na fakturze i .......na forum 8)