Marbo 04.10.2004 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 E tam, Marbo pyta więc odpowiadam. Mi takie "drobiazgi" same wpadają w oko i zasmiecają pamięć I potem brakuje miejsca na coś rzerczywiście ważnego I tak jestem pod wrażeniem spostrzegawczości Faktem jest, że ten dom jest do robienia wrażenia. I trudno nie zwrócić na niego uwagi, zwłaszcza jak się jedzie jako pasażer, co mi się ostatnio zdażyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 04.10.2004 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 A widzisz Jaro i tu jestem w lepszej sytuacji niż pozostali! Mnie jeszcze dotyczy czas przyszły, bo póki co jest do mnie kawałek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 04.10.2004 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 Jak to będziemy ?!!!? Zastosowałaś niewłaściwy czas, należy użyć tego czasownika w czasie przeszłym. I wtedy, Twoje zdenerwowanie jest jak najbardziej na miejscu . dokładnie w czasie przeszłym dokonanym Marbo, zawsze jak jadę jako pasażer ogladam widoki, nie mogę czytać gazety, bo mam chorobę lokomocyjną. A ten dom jest mi znany od czasów jego budowy, przejeżdżając tamtedy obserwuję zmiany zachodzące na jego terenie. Od razu po postawieniu typowo zaslugiwał na nagrodę archi-szopa. Teraz urosly już drzewa, krzewy, została zagospodarowana wielka skarpa. Za pare lat moze być calkiem fajna rezydencja. Ale te swiatełka choinkowe............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 04.10.2004 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 Majka to jest bystrzacha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 04.10.2004 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 Pit a ustatkuj się wreszcie chłopie! Pojawiasz się i znikasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 04.10.2004 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 Hej, no jak "chata morgana" Sprobuje byc bardziej stateczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 04.10.2004 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 W końcu już czas ku temu....najwyższy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 04.10.2004 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 Cialo sie rwie ale dusza nie puszcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 04.10.2004 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 U mnie przeważnie jest odwrotnie, dusza by chciała, ale ciało takie leniwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 04.10.2004 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 Witam tochę późno, ale już z zupełnie innych rejonów. I od razu pytanie. Czy ktoś wie gdzie mogę kupić szambo betonowe ok 10m3 w okolicach Krakowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 04.10.2004 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 Witaj Zbyszku )) Pozdrowienia )) Twoje stemple zrobiły furore w rodzinie. Ciocia wymyśliła, że zrobi z nich palisade (tak sie chyba nazywają te krótkie deseczki odgradzajace częscie ogrodu) takze będą wykorzystane w 100 % O szambach nic nie wiem narazie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 04.10.2004 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 Witaj. Miło jest przeczytać wiadomość od "zadowolonego klienta". Jak tam budowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 04.10.2004 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 Domek uspiliśmy na zimę Zakończyliśmy ten rok na stropie zgodnie z planem. Mamy zrobione odprowadzenie wody ze stropu grubą folią więc mam nadzieje, ze nic sie złego przez zime nie stanie z naszą budową. A teraz zbieramy fundusze na przyszły rok na dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 04.10.2004 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 zbyszekP - witaj , szkoda, że Cię nie było w ostatnim weekendzie sierpnia... ... ale co się odwlecze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 04.10.2004 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 joanka77 -A to miłe jak wszystko idzie zgodnie z planem. Żeby to jeszcze te fundusze chciały rosnąć tak jak grzyby. Chociaż jeden z moich znajomych tak właśnie twierdzi. Parę razy już mi mówił: "Wiesz Zbyszek do której kieszeni nie sięgnę to tam setka. Wyjmę, upłynie godzina, sigam ponownie i znowu tam jest". Kiedyś nawiet mieliśmy głeboką dyskusję filozoficzną na temat unikalnych własności jego spodni. A teraz mógłbym postawić pytanie dla dociekliwych: "Kim z zawodu jest mój znajomy:? Ale nie postawię. Witaj Krystian. Oglądałem zdjęcia i też żałuje. Ale jak to pisze joanka - "zbierałem fundusze" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 04.10.2004 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 My takich spodni nie mamy, ale mimo wszystko mam nadzieję,że za trzy lata będziemy mogli się wprowadzic do naszego wymarzonego celu p.s. wiem kim jest Twój znajomy : to David Coperfild :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 04.10.2004 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 No to się wydało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 04.10.2004 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 Witaj Krystian. Oglądałem zdjęcia i też żałuje. Ale jak to pisze joanka - "zbierałem fundusze" ... no to dobre miejsce wybrałeś bo TAM podobno ,,leżą na ulicy"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 04.10.2004 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 Leżą, leżą. Tylko trzeba uważać jak się je podnosi, bo potem ciężko się domyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 04.10.2004 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 Witam tochę późno, ale już z zupełnie innych rejonów. I od razu pytanie. Czy ktoś wie gdzie mogę kupić szambo betonowe ok 10m3 w okolicach Krakowa? Ja wiem co prawda to nie okolice Krakowa, ale skoro nam przywieźli....... Firam nazywa się Probud i mieści sie na śląsku Dokladniejsze namiary sa pewnie na fakturze i .......na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts