Majka 11.10.2004 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 tak to jest, jak się za szybko pisze porownanie mialo byc w odwrotnym porządku mam nadzieję, ze jednak zrozumieliscie o co mi chodzi. Zbyszek, jak tam kupno kontaktow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 11.10.2004 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 Posuwa się do przodu. Byliśmy w sobotę w hurtowni. Jak zwykle, żonie podobały się najdroższe firmy ABB. W końcu jednak, zgodziliśmy się na znacznie tańsze przełączniki firmy Legrand. Teraz nasz elektryk musi policzyć ile, gdzie i czego nam potrzeba, hurtownia duma nad rabatem a my dumamy skąd na to wziąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SYLWKA 11.10.2004 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 taka jak ze zjeżdżaniem na nartach z górki w Bukowinie, a zjeżdżaniem z lodowca Tux a gdzie jest Tux? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 11.10.2004 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 Czyli juz podlogi i sciany są skończone????? Chyba przegapilam jakiś etap twojej budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 11.10.2004 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 Austria, Zillertalarena, Mayerhofen, Hintertux i .......juz kolejka na lodowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 11.10.2004 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 Czyli juz podlogi i sciany są skończone????? Chyba przegapilam jakiś etap twojej budowy. Gdzie tam. Na razie elektrycy zamontują nam gniazdka, aby nikogo "prąd nie pokopał", a pokrywki zamontujemy po malowaniu ścian. Nasz plan działań na najbliższe 2 miesiace zakłada, że robimy szambo, poprawki lekko spartolonych regipsów, elektrykę, podłączenie pieca CO i zamontowanie kaloryferów (instalacje już mamy), malowanie poddasza na biało (bo pewno jeszcze coś popęka i trzeba będzie poprawiać, więc nie ma sensu malować na gotowo) a dołu na gotowo, tj. kolorowo. Podłogi (panele) na poddaszu będę układał od przyszłego tygodnia. Na układanie parkietów wezwiemy fachowca, ale to gdzieś za miesiąc, dwa. W międzyczasie w miarę wolnego czasu zajmę się układaniem płytek w łazienkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 11.10.2004 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 Ze zacytuje Nikosia ... "A mnie nie polska wodka szkodzi" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SYLWKA 11.10.2004 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 Ja juz przynajmniej wiem, ze nie musze sie o szambo martwic, bo kanalizacja bedzie. A... musze cos wodociagom za przylacze placic? A moze daja za darmo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 11.10.2004 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 Toś szczęśliwa. U mnie wzięli haracz 1000 zł. A gdzie się budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SYLWKA 11.10.2004 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 W Niepołomicach, pod samą Puszczą (tą z Bizonami). Trudno to nazwać budowaniem, na razie zmagam sie z WZ. Muszę zaliczyć 5 urzędów, 3 już mam załatwione, jeszcze dwa: Energia i Gaz. Potem jakis projekcic musze zatwierdzic, skosic trawnik, postawic lezaczek, kupic piwo i juz moge budowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 11.10.2004 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 Sylwka, roztaw więcej leżaczków i postaraj sie o krzynke piwa. Okoliczni forumiści mogą zacząć się zjeżdżac na kontrole Aga zostaw juz tą tarnawę, wracaj do grupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 11.10.2004 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 Chyba z zubrami , bizony sa w Kurozwekach A mnie sie wydawalo ze zubry sa blizej Zabierzowa Bochenskiego i traktu krolewskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 11.10.2004 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 A skąd się u nas wzięły bizony? Wjechały tak bez wizy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 11.10.2004 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 Majka od tarnavy i innych łep mi pęka...nie doczekam końca budowy.. Zbyszek jaki będziesz instalował piec co CO juz wiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 11.10.2004 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 Tak. Piec mamy już kupiony od kwietnia (ach ten VAT ). Jest to piec Buderusa bez zasobnika. Polski zasobnik do ciepłej wody kupiliśmy osobno. Ale czyż nie jest to miły ból głowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 11.10.2004 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 Bizony sa od 2 lat przynjamniej. W pomorskim tez sa. Najfajniejsze jest to ze wlasciciel sprowadzil je na mieso do swojej restauracji po czym okazalo sie ze to rasa w Polsce objeta ochrona jako rasa zachowawcza i teraz 2 lata urzednicy obserwuja czy sie rozmnazaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 11.10.2004 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 Rozumiem, że jeszcze się nie rozmnozyły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 11.10.2004 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 Rozumiem, że jeszcze się nie rozmnozyły? Zbyszek tego nie można chyba tak na zawołanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 11.10.2004 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 Aga, a jakie planujesz podstawowe ogrzewanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 11.10.2004 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 Gaz ziemny,więc instalacja będzie tak czy siak...choć jest jeszcze inna możliwość : kominek + DGP i elektryka na wodę urzytkową + podłoga elektryczna....Będe wdzięczna za wszystkie sugestie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts