SYLWKA 11.10.2004 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 bizony czy zubry, czy wilki. No, no ja kolo drogi krolewskiej. Jest kto z okolicy? Znajdzie sie niejedna krzynka piwa na inspekcje i rekonensans. Lezaczki tez. No to ile sie placi za te wodociagi? Ze 100 m musza pociagnac, i kto to w ogole ciagnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 11.10.2004 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 Sylwka ,są firmy ,które robią instalacje wod-kan i one najczęściej też świadczą usługi przyłączania...takie kompleksowe zgarnianie kasy, pozostaje sprawdzić czy nie zdzierają zanadto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 11.10.2004 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 100metrów No to Cię trochę pociągna po kieszeni Zbyszek, jaka moc Twego kotła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 11.10.2004 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 Kto prócz Majki ma jeszcze kominek?Ale nie taki do ozdoby tylko do ogrzewania...niekoniecznie z płaszczem wodnym? Bez płaszcza - ja mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SYLWKA 11.10.2004 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 A to fajnie, bo mam takiego Pana od wod-kan-co. Jest konkretny gosc. A musi miec pewnie jakies uprawnienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SYLWKA 11.10.2004 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 A to fajnie, bo mam takiego Pana od wod-kan-co. Jest konkretny gosc. A musi miec pewnie jakies uprawnienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SYLWKA 11.10.2004 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 i gazu 100 m. Tylko prad mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 11.10.2004 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 Zbyszek, jaka moc Twego kotła? Mój kocioł ma moc 24kW. Sylwka - no to nieźle Cie to będzie kosztować. Ale mieszkanie w takim rejonie na pewno to zrekompensuje. Oczywiście monter musi mieć uprawnienia. A nie lepiej Ci używać gazu ze zbiornika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 11.10.2004 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 Zbyszek, a kiedy sie kończy gwarancja na twoj kocioł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 11.10.2004 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 Gwarancja zaczyna się od momentu uruchomienia pieca przez autoryzowanego instalatora. Nie pamiętam ile trwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.10.2004 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 Kto prócz Majki ma jeszcze kominek?Ale nie taki do ozdoby tylko do ogrzewania...niekoniecznie z płaszczem wodnym? jotul bez płaszcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 11.10.2004 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 Cześć wszystkim,dawno mnie tutaj nie było, a to wszystko przez..................budowanie, oczywiście.Mam prośbę do zbyszkaP - umieśc mnie proszę na swojej mapce forumawej, cobym się czuła "przynależna". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 11.10.2004 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 Cześć wszystkim,dawno mnie tutaj nie było, a to wszystko przez..................budowanie, oczywiście.Mam prośbę do zbyszkaP - umieśc mnie proszę na swojej mapce forumowej, cobym się czuła "przynależna". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 11.10.2004 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 Cześć wszystkim,dawno mnie tutaj nie było, a to wszystko przez..................budowanie, oczywiście.Mam prośbę do zbyszkaP - umieśc mnie proszę na swojej mapce forumowej, cobym się czuła "przynależna". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 11.10.2004 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 Zbyszek, u Buderusa byl okres karencji 6 miesięcy od daty zakupu. Potem początek gwarancji to data zakupu, a nie montazu Jamles, masz najlepszy kominek na naszym rynku, brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 11.10.2004 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 Z wielką przyjemnością, ale przypomnij mi gdzie się budujesz, bo niestety sklerozja mnie już napoczęła. Majka - Jak by to ująć. Oficjalnie tak, nieoficjalnie można to obejść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 11.10.2004 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 Sonika, w ten sposób Zbyszek napewno nie ominie Twojego postu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 11.10.2004 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 Gwarancja zaczyna się od momentu uruchomienia pieca przez autoryzowanego instalatora. Nie pamiętam ile trwa. Buderus na niektóre kotły daje 2 lata. Po roku trzeba zrobić przegląd - obowiązkowo - płatny około 100 PLN - żeby działało na następny rok. Przynajmniej przy tych wiszących tak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 11.10.2004 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 Buduję na ul. Balickiej, przy Widoku.Umieść mnie proszę, bo czuję się samotnie, będąc po "drugiej stronie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.10.2004 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 Jamles, masz najlepszy kominek na naszym rynku, brawo Głównym , dobrze, że kupiliśmy rok temu teraz podobno ok 7kPLZ a Panorama jeszcze droższa PS. Mamy Harmony i rozprowadzenie dzisiaj napaliłem coby kafelkarzowi palce nie zgrabaźlały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts