Majka 11.10.2004 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 nasz krakowski rynek pisze się z dużej litery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.10.2004 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 nasz krakowski rynek pisze się z dużej litery aha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 11.10.2004 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 Buduję na ul. Balickiej, przy Widoku. Umieść mnie proszę, bo czuję się samotnie, będąc po "drugiej stronie". Zrobię to dziś wieczorem. Jeżeli ktoś jeszze ma ochotę się znaleźć na mapie to proszę o podanie miejsca budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 11.10.2004 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 Wielkie dzięki zbyszekP. Sprawisz mi wieeeeelką radość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 11.10.2004 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 Fajna ta mapa, tylko tak malo osób po mojej stronie Wisly Chyba nie wiedzą, ze istnieje cos takiego jak forum, bo domow buduje sie sporo Zbyszek, a gdzie zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 11.10.2004 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 Własnie nad tym pracuję. Jutro zrobię trochę nowych i zamieszczę album wieczorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 11.10.2004 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 Chłopaki,ale z Was trzeba wszytko wyciągac...no i co z tymi kominkami,w jaki sposb nimi ogrzewacie domy? Poproszę również o wszelakie uwagi na temat tych sposobów...nie dajcie się tak prosić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 11.10.2004 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 pewnie powiedzą, ze to nie oni, ich tam nie bylo, nic nawet nie slyszeli przygotowane fondue /jeszcze przed konsumpcją/ http://republika.pl/zbik/images/fondue.jpg ale jestem idiotka, nie umiem zmniejszyć jutro zdjecie wykasuję, sorry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 12.10.2004 04:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2004 Mapa została uaktualniona o Sonikę i Sylwkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZbysioR 12.10.2004 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2004 To ja Zbyszku tez poprosze na mapke, tak, zeby Majce samotnosc nie doskwierala.Mam zamiar zaczac juz niedlugo w Zabiezowie nad Rudawa Niedaleko stacji kolejowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SYLWKA 12.10.2004 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2004 Zbyszek, rowny z Ciebie czlowiek, niesamowita radosc mi sprawiles ta mapka. Musze mezowi pokazac, zeby speedu do budowy dostal. Bo sie troche ociaga, ale nie wadzi mi to jak do tej pory, lubie tworzyc. Pitbull, blisko mnie jestes, jak bede miec pytania, to moge Cie gnebic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 12.10.2004 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2004 Dzień dobry. Majka - aż mi ślinka pociekła, bardzo smakowite zdjęcie. Wydaje się, że nakrycie tylko dla dwojga hmm Aga - kominek z Cebudu z jakimś polskim wkładem - nie pomnę już nazwy producenta, bo nikt o nim poza Cebudem nie słyszał. Jak twierdzi szef Cebudu, wkłady te robione są wyłącznie na rynek niemiecki i nadają się do kominków kaflowych. Taki też stoi u mnie, choć prawdziwych kafli w nim jak na lekarstwo. Obudowa kominka też jest "specjalna" to jakiś odlew, który wykonuje się na wymiar. Na górę ciepło "idzie" wyłącznie grawitacyjnie - tzn. są rury fi 100 plus otwarta klatka schodowa. NIe ma rozprowadzenia w łazienkach, więc tam sprawę ratuje elektryczne ogrzewanie podłogowe. Kominek sprawuje się bez zarzutu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 12.10.2004 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2004 dzień dobry. Nakrycie bylo na 3 osoby, bo tyle nas było w sobotę Zbysior, fajnie nie bede taka osamotniona. W Zabierzowie buduje takze damiang, ale on chyba nie lubi naszej "grupy" , bo sie tu wogóle nie pokazuje. jaro, czy móglbyś nam pokazać obudowę twojego kominka? Wklej jakieś zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 12.10.2004 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2004 Dzieńdoberek Jak sądzicie czy ekipa mi zamarzła? Jaro dzięki...to się nazywa wyczerpująca informacja... Czekam na pozostałe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 12.10.2004 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2004 dzień dobry.Nakrycie bylo na 3 osoby, bo tyle nas było w sobotę jaro, czy móglbyś nam pokazać obudowę twojego kominka? Wklej jakieś zdjęcie. Zdjęć kominka nie posiadam (chyba ... ) a aparat cyfrowy jakoś ciągle nie może się znaleźć na liście wydatków . Jako rekompensatę proponuje pooglądać inne obudowy tego wykonawcy: http://www.cebud.transfer.pl/kominki_kaflowe_start.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 12.10.2004 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2004 Fajne, a Twój jest podobny do którego? Wiem, ze Cebud robi fajne kominki, ale boje sie ich spytać o cenę obudowy, bo jeszcze dostanę zawału serca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 12.10.2004 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2004 A co to za problem zrobic samemu Sywka - mozesz, pod warunkiem ze nie beda intymne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 12.10.2004 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2004 Mam sama zrobic obudowę kominka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 12.10.2004 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2004 Zbyszku - u mnie można uaktualnić zdjęcie... http://foto.onet.pl/upload/29/21/_302094_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 12.10.2004 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2004 Wlasnie, przy pomocy tomka za pomoca kielni i szlifierki katowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts