mxk 13.10.2004 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 Dzień dobry lub dobry wieczór jak kto woli ZbyszekP widze że po zachodniej stronie krakowa jest troche pusto więc jeżeli moge to też chętnie bym się wpisał na mapke. Buduje w czernichowie. Już myślałem że się uwolniłem od farum ale znowu tu wróciłem. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 13.10.2004 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 ZbyszekP, nie chcę być up.......a, ale znowu mnie nie ma na mapce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 13.10.2004 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 Sonika - Spróbuj odświerzyć ekran (F5). Niekiedy, przeglądarka, gdy są kłopoty z połaczeniem z internetem to korzysta ze starych plików, które ma zapisane na dysku. Zapewniam Cię, że cały czas tam jesteś. Jakiej przeglądarki używasz? Mój znajomy, gdy jest w jowialnym nastroju to zwykł jest mówić, że "up......wy klient, to klient któremu zależy". Czy ktoś jeszcze nie widzi Soniki? Mapka GK została uaktualniona. Dodano ZbysioR i mxk. Zostały również uaktualnione zdjęcia domów, Agackiej , Krystiana, Majki, i ZbyszkaP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 13.10.2004 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 Ja widze koło arta63 Zbyszku a te domki to gdzie mozemy zobaczyć ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 13.10.2004 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 Juz wiem Trzeba najechac myszką na kropke Zbyszku czy moge też Ci wysłac nasz domek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 13.10.2004 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 Oczywiście. Z przyjemnością go tam umieszcze. Tylko wyślij go na mój adres email. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 13.10.2004 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 Oczywiście. Z przyjemnością go tam umieszcze. Tylko wyślij go na mój adres email. Zbyszku to podaj mi maila, bo na ten w stopce wraca poczta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 13.10.2004 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 Sonika Czy ktoś jeszcze nie widzi Soniki? Mapka GK została uaktualniona. Dodano ZbysioR i mxk. Zostały również uaktualnione zdjęcia domów, Agackiej , Krystiana, Majki, i ZbyszkaP. ... Sonikę widzę na mapce, ale mój domek bez zmian...trudno jak się nie da to niech tak zostanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 13.10.2004 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 Joanka - Twoje zdjęcie do mnie dotarło i jest już na mapie. Krystian - Twoje zdjęcie też zostało zmienione. Spróbuj jeszcze raz tylko odświerz ekran. Co to znaczy się nie da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 13.10.2004 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 moja rezydencja nabrała pewnego kolorytu dziekuję Zbyszku. Sonika obejrzyj swoje zdjęcie, jest super Zbyszek, ale zmiany u Ciebie dawaj więcej zdjęć i to szybko, bom niecierpliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 13.10.2004 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 Dla wszystkich niecierpliwych i zainteresowanych umieściłem kilka zdjęć naszego domu na stronie: http://republika.pl/grupakrakow/ZbyszekP/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZbysioR 14.10.2004 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 No dzieki Zbychu, jak sie zobaczylem na mapce to sie poczulem, jakbym juz polowe inwestycji zrealizowal, chyba nawet komputer w domu naprawie, zeby zonce pokazac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 14.10.2004 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 Zbyszek cudo! Toż to nic tylko się wprowadzać...Jakie masz okna bardzo ładnie wygladaja...?Nie to żebym się chwaliła,ale dziś mi ZALEWAJĄ FUNDAMENTY! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 14.10.2004 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 Aga - chwal się , chwal i zdjęciuszka pstrykaj. Okna mam od Urzędowskiego. Na wprowadzanie jeszcze trochę musimy poczekać. Teraz zajmiemie się wykańczaniem wnętrza. W przyszłym tygodniu mamy poprawiać regipsy na poddaszu . W następnej kolejności czeka malowanie i zakładanie podłóg. ZbysioR - zdecydowanie napraw komputer i uświadom żonkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 14.10.2004 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 zbyszekPPiękny ten twój dom. Taki ze smakiem, elegancki.A tak przy okazji, mógbyś zmienić zdjęcie mojego? http://foto.onet.pl/upload/13/93/_267479_n.jpg Jeżeli to jest projekt Twojego domku to w rzeczywistości wyszedł o wiele ładniej.Projekthttp://foto.onet.pl/upload/2/83/_93749_n.jpg Rzeczywistośćhttp://republika.pl/grupakrakow/ZbyszekP/strona_polnocno_zachodnia.jpgGratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 14.10.2004 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 Zielona - Zdjęcie zostało zmienione. Dziękuję za miłe słowa i za wklejenie zdjęcia na stronę GK . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 14.10.2004 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 Dzień dobry. Zbyszek dziękuję Moja ciekawość została w pewnym stopniu zaspokojona. Podobaja mi sie schody /tralki - mniej /. Dobrze je zabezpiecz przed malowaniem. Twoj dom bedzie naprawdę ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 14.10.2004 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 Schody są już poobwijane papierem i folią. W sprawie tralek, to jakbym słyszał moją żonę. Ja je wybierałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 14.10.2004 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 Witajcie. Zbyszek - dobra robota ! domek okazały, starannie wykończony, kolorystyka gustowna. Aż chce się mieszkać ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 14.10.2004 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 jaro - Szczęść Boże za dobre słowo. Wypowiedź, krótka, jasna i precyzyjna. Czyżbyś bracie pracował w "technicznych kręgach kierowniczych" ? A może coś "piastujesz"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts