ZbysioR 19.10.2004 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2004 Witam Z tego chata bogata, co ukradnie tata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 19.10.2004 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2004 Ja tam się żadnej pracy nie boję. Mogę czyścić karpety oraz wynosić garbedzie na jardę. Problem tylko w tym, że za takie usługi nie chcą wiele płacic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 19.10.2004 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2004 Witam Z tego chata bogata, co ukradnie tata Zobaczymy jaką hacjendę wystawi tata...... i wten sposób sprawdzimy jego zaradność ZbysioR, nie przeszkadza Ci hałas przejeżdżających pociągów? czy może Wasza działka nie jest tak calkiem w okolicach dworca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SYLWKA 19.10.2004 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2004 Majka, za ile złociszy postawie dom na 220 metrów? Jakos nie chce sprzedawac mieszkania dopoki nie wybuduje domu pod dach. Slyszalam rozne kwoty, wiec brak konkretnej perspektywy odbiera mi troche zapal do pracy. Jakbym wiedziala, ze za 100 czy 120 tys postawie pod dach, to bym juz byla w przyslowiowym domu Eh, powiedzcie ile musze liczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SYLWKA 19.10.2004 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2004 zbyszku, czasem smiem powiedziec, ze bezrobocie bierze sie z lenistwa. Ale moze przesadzam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 19.10.2004 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2004 Jaro, w "Waszym" biurowcu ludzie zaczynają pracować przed 8-smą Czy poprostu szefowie zwiekszyli pracownikom zakres obowiązków i się nie wyrabiają w godzinach pracy Cześć. Wbrew przewidywaniom i czarnym prognozom, w ciągu ostatnich kilku miesięcy biurowiec się zaludnia... Przybyły nowe firmy, które faktycznie zaczynają dość wcześnie i kończą przed 15-tą. Ciekawostka: mimo, że obłożenie ludzkie jest na poziomie 50% to parking koło 9 ma obłożenie 100%. Inwestor ponoć amerykański, więc: 1. Założył, że więcej niż połowa zatrudnionych nie będzie koszystać z samochodów ? 2. Czy też plan był dobry, i polski wykonawca posmarował gdzie trzeba i tak, cześć parkingu powstała tylko na papierze a faktycznie jest to trawnik ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 19.10.2004 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2004 zbyszku, czasem smiem powiedziec, ze bezrobocie bierze sie z lenistwa. Ale moze przesadzam? Hm... Myślę, że jest to ciut zbyt daleko idące stwierdzenie, ale niewątpliwie jest w nim trochę prawdy. Jaro - a może amerykański inwestor założył, że przed budynkiem będzie parkować tylko wyższy szczebel administracyjny, a cała reszta będzie parkować gdzieś dalej. Takie rozwiązanie też nieźle stymuluje do wspinania się po szczebelkach kariery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 19.10.2004 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2004 Znam pare osób, co raczej nie są leniwi, a ze znalezieniem stałej pracy maja problemy Tak więc z mojego lenistwa mam balagan w domu. Sylwka, powiedz lepiej ile chcesz wydać na budowę domu. Jaro, czyżbyś polował jak ja na miejsce parkingowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SYLWKA 19.10.2004 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2004 chciałabym wydać 350 tys z nędznym ogrodzeniem, górę chciałabym wykończyć pózniej. Jakie szanse? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 19.10.2004 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2004 To bardzo zależy od standardu wykończenia. W sumie jest to wielce przyzwoita suma. Mapa GK została uaktualniona o marbo oraz o zdjęcie domu Piotra1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SYLWKA 19.10.2004 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2004 standard wykonczenia sredni, wole mieszkac w domu ze srednim wykonczeniem niz w mieszkaniu pare lat dluzej. Tylko kominek musi byc obowiazkowo porzadny, bo lubie dokladac do ognia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZbysioR 19.10.2004 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2004 MajkaDo dworce mam 10 minut spacerkiem, a tory z 300 metrów. Narazie pociagi slysze, ale z doswiadczenia wiem, ze do pociagow mogna sie przyzwyczaic i sie je przestaje slyszec po pewnym czasie, gorzej reaguje na ciagly szum samochodow, a pod tym wzgledem mam raj, bo to przedostatnia dzialka w slepej uliczce, wiec bede tam jezdzil tylko ja.A poza tym kilkanascie arow od strony torow nad rzeczka przeznacze na sad z wysokimi drzewami, wiec licze, ze mi wygluszy pieknie te pociagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 19.10.2004 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2004 Starczy, mozesz Sylwka brac się do budowy Co znaczy kiepskie ogrodzenie? Dobre to mur z kamienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SYLWKA 19.10.2004 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2004 kiepskie, czyli siatka, jak juz zamieszkam postawie ogrodzenie z kamieni Plan mam taki: wiosna 2005 - organizacja letniska, ogrodzenie jesień 2005 - fundamenty wiosna 2006 - stan surowy pod dach jesień 2006 - stan surowy pod dach wiosna 2007 - wykańczanie parteru jesień 2007 - przeprowadzka wiosna 2008 - wykończenie poddasza itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 19.10.2004 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2004 Wydaje mi się, że ten harmonogram można by skrócić przynajmniej o rok, przyjmując, że dysponujesz wspomnianymi wcześniej środkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SYLWKA 19.10.2004 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2004 nie moge skrocic, bo czesc z tych pieniedzy jest jeszcze w naszych glowach i rekach, czesc nadal nalezy do banku, ktory mnie na oczy nie widzial, a czesc zamrozona w formie nieruchomosci. Do tej moj maz mentalnie nadal mieszka w mieszkaniu, ja juz w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZbysioR 19.10.2004 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2004 Ha ha haNo to niezle Sylwka z tymi Twoimi srodkami, to tlumaczy ten harmonogram U mnie jest podobnie: Moja kasa to: faktury, które mi maja zaplacic+ to co zarobie w najblizsze 3 lata+ kredyt jaki wezme+ mieszkanie, ktore sprzedam+ 0 oszczednosciAle mimo wszystko patrze w przyszlosc optymistcznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 19.10.2004 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2004 Sylwka podoba mi sie twoje podejście do tematu "budowa domu" ZbysioR, posadż trochę iglaków, aby halas głuszyły całorocznie Jako ciekawostke powiem Ci, że dawniej po tych torach jechał pociąg co pół minuty Teraz PKP jest w wielkim kryzycie, więc pociągi jadą ze sporymi przerwami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SYLWKA 19.10.2004 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2004 Majka, mam nadziej, ze mnie to nie dyskwalifikuje na tym forum? W koncu staram sie o WZ, a na wiosne stawiam ogrodzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 19.10.2004 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2004 Sylwka, no coś Ty Przecież my też tak dom budowalismy, chociaż o pare lat sie pomylilismy /doplyw kasy sie zwolnil /. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts