Piotrek1 19.10.2004 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2004 ZbyszkuP, dzieki za zdjęcie, Sylwka z taką kwota, jesli masz w gotówce to możesz bez problemu budować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SYLWKA 19.10.2004 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2004 No wlasnie, tez sie tego nieco boje, ale nie wyobrazam sobie, ze nie postwie tego domu. Naleze do tych, co jak juz sie za cos zabiora, to zazwyczaj koncza.Dzieki Wam zawsze wiecej bede wiedziec, dlatego wprawiam sie juz rok przed wylaniem fundamentow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marbo 19.10.2004 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2004 To nas tutaj więcej takich budujących z marzeń. W dniu otrzymania pozwolenia na budowę mieliśmy coś koło 2tys.oszczędności. I musiałam przyrzec mężowi, że budujemy etapami nie mniej niż 5 lat, co miałam zrobić ?! Żeby zacząc musiałam przyrzec I udało się niedotrzymać słowa . 3 lata i 3 m-ce i mieszkamy. Trochę po spartańsku, bo mieszkania ciężko się teraz w mojej okolicy zbywają. Dzięki Zbyszku za aktualizację mapy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 19.10.2004 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2004 Dzięki nam to raczej będziesz bardziej sie obijała w pracy bo forum wciąga jak narkotyk ZbysioR, pokaż projekt domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 19.10.2004 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2004 Bardzo szybciutki dzieńdoberek... Do pociagów się nie można przyzwyczaić wiem co piszę bo mieszkam przy torach i na czas przejazdu pociągu zawsze muszę zamknąć okno jeśli np. oglądam telewizję...to taka malutka dygresja nie należy się nią przejmować! W czwartek jadę na odbiór fundamentów i będę przy ich zasypywaniu...dowiozę kolejne zdjęcia i może wreszcie coś w moim dzienniku dopisze totalny bark czasu...wybaczcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZbysioR 19.10.2004 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2004 Nie pokaze narazie, bo jeszcze nie mam, narazie mam swoich faworytów w archipelagu, ale jakos wszystkie one pasuja mi na 99%, a zaden na 100%.Wiec jeszcze klamka nie zapadla. Jak sie zdecyduje, to na pewno sie pochwale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 19.10.2004 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2004 W czwartek ....dowiozę kolejne zdjęcia i ..wybaczcie! Wybaczymy ! W piątek - po zdjęciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZbysioR 19.10.2004 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2004 Jasne Agacka, ze jak pociag przejezdza za oknem, to nawet zwykly fotel na chwile sie zamienia w bujany ale kilkaset metrow robi swoje. Mieszkalem przez kilka miesiecy w Krakowie na ulicy Rogatki, jakies 100 metrow od torow (nazwa ulicy juz wskazuje na odpowiednie polozenie ) i po jakims czasie przestalem slyszec pociagi. A wczoraj przy malowaniu plotu na dzialce zorientowalem sie w pewnym momencie, ze pociagi przestaly jezdzic, po czym zauwazylem, ze jezdza, tylko ja jakos podswiadomie je ignoruje i ich nie slysze wcale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 19.10.2004 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2004 oooo. To już masz płot ta linia kolejowa jest od oddalona od nas okolo 1 km. Pociągi slyszy głównie mąż /a on przecież wychował sie w krakowskim blokowisku, gdzie nawet drapanie sie po głowie sąsiada slychać/. Mamy też pojedyńczy tor - ze 200m od domu - jeździ nim pociąg do kamieniolomu 6 razy dziennie /tzn 3 razy do i 3 razy z kamieniem z /. On robi troche halasu aż czasami szyby wpadaja w drgania. Ostatni jedzie okolo 23-ciej, mnie nie budzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SYLWKA 19.10.2004 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2004 Malujesz plot juz u siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZbysioR 19.10.2004 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2004 Tak, mam juz ladny plotek z jednej strony zrobiony na spolke z sasiadem, ktory jest ciut bardziej zaawansowany inwestycyjnie. Narazie pomalowalem z 25 metrow i czeka mnie jeszcze z 70, ale tak jakos milo sie maluje, bo to swoj Niestety z pozostalych stron bede musial robic na swoj koszt tylko, bo z 2 stron nie mam sasiadow, a z trzeciej gosc sie nie poczuwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SYLWKA 19.10.2004 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2004 ja nie mam nikogusienko... wiec taniej na pewno nie bedzie.Umiesz liczyc licz na siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 20.10.2004 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2004 No i bardzo madre podejscie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SYLWKA 20.10.2004 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2004 czyzby wszystkich ogarnał letarg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 20.10.2004 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2004 A skad - jakbym mial sie utozsamiac z jakims zwierzeciem to na pewno z zadnym zapadajacym w zimowy sen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martula 20.10.2004 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2004 Wiatm wszystkich. U mnie jest nareszcie dach , działka posprzatana, wyrównana, "robią się skarpy" (rece mam do samej ziemi Poszukuję dobrej ekipy na wiosnę do tynków cem.-wap. Ewentualne namiary poproszę na priv-a. A może ktoś wie gdzie znależć ziemię do ogrodu? Zrobienie trawnika na mojej glinie jest o wiele trudniejsze niż wybudowanie domu w stanie surowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 20.10.2004 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2004 Nie pomoge Ci - ekipa ktora przyszla nie sprostala na wstepie egzaminowi. W zwiazku z tym zrobilem je sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 20.10.2004 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2004 Dzień dobry. Sylwka, szukaj dobrych stron braku sąsiadów, nikt nie bedzie Ci zasłaniał widoku na bizony A jak nie ma sąsiadów, to po co Ci mur kamienny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 20.10.2004 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2004 Od bizonów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZbysioR 20.10.2004 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2004 Witam Piekna pogoda dzis Jade po pracy plot malowac dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts