Agacka1719499039 20.10.2004 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2004 Kawy!!!!! I zabierzcie trochę tych papierów co mnie przygniatają...Miłego dnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 20.10.2004 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2004 Ja już po papierach. Przewaznie jest to na glowie męża, w tym miesiącu mnie wkopał i to na ostatnią chwilę. Dzisiaj rano utknęłąm w banku na 40 minut Chyba stracilam dar cierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 20.10.2004 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2004 Witam, Własnie uruchomiono mi piec, całe centralne ogrzewanie oraz przykręcono parę elementów sanitarnych. Wiec jakbym musiał to mogę się przenosić i od biedy zimę przetrzymam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 20.10.2004 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2004 Zbyszek, a te "elementy sanitarne" bez szamba używasz? Kto będzie pilnował kotła, grzejników i elementy sanitarne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 20.10.2004 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2004 Jeszcze ich nie używam. Ponieważ w tej chwili w domu są inne ekipy więc okręciłem łazienkę taką taśmą jaką policja oznacza miejsca zbrodni. Szambo ma przyjechać jutro a więc może wytrzymają. Co zaś do tego kto będzię tego wszystkiego pilnował to: 1) Opatrznośc Boża; 2) System alarmowy; 3) Psy sąsiadów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marbo 20.10.2004 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2004 Zbyszku - piszesz "gdybym musiał" - a co z "chcę". Pytam bo na tym etapie sama miałam problemy z pohamowaniem "chciejstwa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 20.10.2004 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2004 oooad. punkt 1 - masz jakieś specjalne chody?ad.punkt 2. - jaka firma i za ile?ad. punkt 3 - chcesz może szczeniaka, ktory bedzie duuuuzym psem? będa do wzięcia okolo swiąt B.N. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 20.10.2004 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2004 Marbo -Jakby to ując. Jestem już w wieku kiedy zaczyna się cenić wygody. Wstyd przyznać, ale perspektywa mieszkania w nie do końca wyschniętym domu jakoś mnie nie pociąga. Majka - chodów specjalnych nie mam, ale też i nie podpadłem. Z firmami jeszcze negocjujemy. Jeśli chodzi o szczeniaka, to kto wie. Ale muszę się z tą myślą jeszcze przespać. Zresztą przed podjęciem jakiejkolwiek decyzji należałoby sprawdzić kto jest ojcem? Bo co by tu robić jakby, nie daj Boże, był nim jamnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marbo 20.10.2004 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2004 Nie będę się licytować co do wieku Takiej samej "trójce" powierzaliśmy nasz dom przez ponad pół roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 20.10.2004 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2004 Biorąc pod uwagę zdjęcie zamieszczone w Twoim albumie, to ja bym na Twoim miejscu do licytacji nie stawał. Masz bardzo ładny dom i cudowną działkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marbo 20.10.2004 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2004 Dwa zdania a tyle miodu Dziękuję pięknie za miłe słowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 20.10.2004 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2004 Kilku moich przodków rzeczywiście zajmowało się pszczelarstwem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marbo 20.10.2004 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2004 To wiele tłumaczy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 20.10.2004 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2004 Witam,a nam malarz maluje i maluje i maluje i końca nie widać , a to dopiero jedno piętro.Ja jestem osobą energiczną i niecierpliwą i trafia mnie sz....g.Fliziarz może zacząc dopiero pod koniec listopada i też trafia mnie sz.....g.Mam dzisiaj zły dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 20.10.2004 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2004 Ważne, aby malarz malował, malował, malował i w końcu, aby pięknie wyszło. Należy również postarać się lekko uszkodzić przyrządy celownicze, to może Cię nie trafi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 20.10.2004 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2004 Sonika, a zeskanowałas zdjęcie domu u Majki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 20.10.2004 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2004 Jeszcze nie. Biegam codziennie na budowę - wiadomo pańskie oko...itd i mam strasznie mało czasu.Ale temat dojrzewa pomału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SYLWKA 20.10.2004 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2004 Ja tez mam dzisiaj zły dzień, jestem gotowa dać pracodawcy wypowiedzenie albo przynajmniej iść na urlop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 20.10.2004 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2004 ..kto będzię tego wszystkiego pilnował to: 1) Opatrznośc Boża; 2) System alarmowy; 3) Psy sąsiadów. Hmm, zastanawiam się tylko, czy kolejność jest prawidłowa, albowiem napisane jest : "Czuwajcie, bo nie znacie dnia ani godziny". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 20.10.2004 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2004 Zbyszek, nie strasz mnie Ojca raczej nie poznamy, a szczeniaki powinny sie pojawić lada dzień. Jaro, nie chciałeś byc politykiem, to może...........kaznodziejem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts