Majka 08.11.2004 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 Sonika, nie wystarczy być zalogowanym. Ttzeba jeszcze dojrzeć na górze strony informację "masz 1 wiadomość prywatną" I tam zagladnąć, wtedy u Ciebie zniknie ona a pojawi się u odbiorcy. Ja wiem, ze pare tysięcy, ale ile? 3 czy np. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 08.11.2004 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 Witajcie. Zima idzie nieodwołalnie. Dziś po raz pierwszy tej jesieni zaświeciła mi się w samochodzie kontrolka o możliwości wystąpienia oblodzenia na jezdni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 08.11.2004 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 Majka,chyba 5,500 zł, ale jak pisałam wcześniej można taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.11.2004 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 Witajcie. Zima idzie nieodwołalnie. Dziś po raz pierwszy tej jesieni zaświeciła mi się w samochodzie kontrolka o możliwości wystąpienia oblodzenia na jezdni. Ciekawe, czy pod nadwoziem masz tylko termometr, czy też higrometr W moim aucie takich cudeniek nie ma, muszę się zdać na tzw. czuja Sonika, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 08.11.2004 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 Nie wiem co mam. Niestety za spraw samochodowych wiem jedynie jak zmienić koło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 08.11.2004 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 I tak niezle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.11.2004 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 Ja - chyba - nawet nie wiem, gdzie jest zapasowe Piszę "chyba", bo mozliwe, ze jest w bagażniku, ale po posiadaniu citroena AX - gdzie było pod autem - mogę się mylić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 08.11.2004 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 Ciekawe, jak by wyglądałą zmiana koła przy kapciu gdzieś na trasie??? Pomoc drogowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 08.11.2004 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 A jak czolg zlapie gasienice to jakos sobie radza - co prawda ich jest wiecej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.11.2004 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 Piotrze, nie opowiadaj takich strasznych rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 08.11.2004 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 W ten weekend zmieniałem opony na zimowe. Aby odkęcić koła Panowie musieli nałożyć długą stalową rurę na klucz, bo śruby "zoksydowały z aluminiowymi felgami". Powiedzieli mi, że gdybym złapał gumę na trasie to, cytat: "mógłbym sobie nadmuchać a koła bym nie zdjął". Na pytanie co miałbym sobie nadmuchać, nie odpowiedzieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 08.11.2004 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 cytat: "mógłbym sobie nadmuchać a koła bym nie zdjął". Na pytanie co miałbym sobie nadmuchać, nie odpowiedzieli. Panowie za młodzi byli, nie oglądali "Die fier Panzersoldaten und einer Hund" pod jakim to tytułem kultowy serial przedstawiała TV byłej NRD, bo wiedzieliby, że : "mógłby Pan sobie w gąsienicę nadmuchać, a koła byś Pan nie zdjął". Ach, ta dzisiejsza młodzież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aishan 08.11.2004 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 Nie straszcie mnie tą zimą, bo u mnie wciąż tynki zewnętrzne w trakcie realizacji. A pogoda martwi, oj martwi. Sonika, jak tak dalej pójdzie to ja będę więcej klął niż moi fachowcy.A co do alarmów - to jest podobno oferta monitorowania - bodaj firmy Dyskam - gdzie korzystają z kilku firm ochroniarskich - na zasadzie która bliżej. Ale o cenie i warunkach to się dopiero dowiem. Aha wiem tylko, że są w programie Bezpieczny Kraków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.11.2004 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 hm, Żżbik to juz pod bezpieczny Kraków chyba nie podlega ja mogę liczyć na Zawiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 08.11.2004 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 Aishan, dlaczego to tak długo trwa?Przez pogodę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 09.11.2004 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2004 Pięknie, pieknie, już prawie południe, a nikt z krakusów się jeszcze nie zameldował jakie są Wasze plany na "przedłuzony" weekend? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 09.11.2004 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2004 Macie długie weekendy? Czy niestety praca,praca,praca... Ja się nie doczekałam odpowiedzi,może Tobie się uda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 09.11.2004 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2004 Sądzisz, że nasze pytania lekce-sobie-ważą Nie lubią już koleżanek Okropny wniosek To ja odpowiem Ci i liczę na odzew czwartek - prace ogrodowe, wieczorem 9-te urodziny Michała piątek -ja praca, reszta obijanie sie w Żbiku + Michał próba w filh. sobota - 4 godz. pracy, liczę że zmobilizuje T do przykręcenia półek w piwnicy niedziela - ogólne obijanie się i druga część urodzin Michała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 09.11.2004 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2004 Dziewczyny napewno nikt was nie lekcewazy, pewnie reszta zajęta albo jeszcze nie wie co bedzie robic.czwartek: jeśli bedzie jako tako to moze wybierzemy się w 4 do nowego marketu budowlanego w Modlniczce , może zagladnę na budowępiatek: jeśli wolny?? to cos porobimy na budowie z teściem ( ogólne )porządki)sobota; jak zwykle, sprzątanie, zakupy itp. trochę leniuchowania z dziećminiedziela jak zwykle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 09.11.2004 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2004 Czwartek jadę do siostry nic nie robić Piątek biegamy po Myślenicach w celu załatwiania jeszcze niezałatwionego.. Sobota-niedziela zajęcia sportowo rozrywkowe w Krakowie! I po tym wszytkim /jak przeżyjemy/ powrót do domu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts