Piotrek1 15.11.2004 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2004 Witam po długim weekendzie, Majka, raczej w wir pracy. Aishan, planujesz w tym roku zamontowac grzejniki i piec i przez zime grzać? i suszyć budynek. Nie boisz się nieproszonych gości.? Ja to wszystko zamontuję przed wakacjami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 15.11.2004 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2004 U nas instalacja również została zrobiona pół roku przed wprowadzeniem, ale po próbie cisnieniowej, grzejniki zostały zdjęte i umieszczone w piwnicy w biurze. Bylo to dobre rozwiązanie, ponieważ wszystko dopasowalismy i mozna bylo spokojnie malowac i układac podłogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aishan 15.11.2004 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2004 Zdecydowanie tak. W tym tygodniu podłączę piec i zaczynam powoli grzać. Grzejniki mam już zamontowane od dawna. Mam podłączony alarm, ale pewnie, że się trochę obaw jest.Majka i Sonika! To ja już od dzisiaj czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 15.11.2004 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2004 Rany, Aishan, tylko na kawę jeszcze nie nastawiaj Ale jestem ciekawa twojego domku, no i oczywiście Twojej osoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 15.11.2004 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2004 Majka, weź aparat, to może wreszcie zobaczymy budowe Aishana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 15.11.2004 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2004 Aishan, a tynki wewnetrzne masz już zrobione? Jeśli tak to jakie i czy mozesz ich polecic ? ile Cie kosztowały ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martynaa 15.11.2004 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2004 FIRMA BIM KRAKÓW ul. Klimeckiego 14 Stała Wystawa Budownictwa Udziela rabatu dla forumowiczów w wysokości 2% . Rabat obejmuje drzwi szklane. http://www.szklanedrzwi.pl . kontakt : (0-12) 652-76-49lub [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.11.2004 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 Poooobudka Martyna, witaj w grupie. Wiesz, ta znizka 2 procent nie jest jakaś porażająca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 16.11.2004 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 Cześć wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aishan 16.11.2004 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 Witajcie! No i nie zrobię w tym roku elewacji do końca. Zabrakło czasu na malowanie oraz wykończenie wejścia klinkierem. Za zimno i strach robić, a i fachowcy doradzają, że lepiej na wiosnę. Piotr! Co do tynków wewn., to ekipa niezła, ale na początku trzeba ich pilnować, coby porządnie kładli [chodzi o grubość na suficie], no i trzeba powiedzieć żeby trzymali porządek [ja im na koniec zrobiłem o to awanturę]. Cena w normie, bodaj 10zł/m i w cenie wszystkie łuki, a u mnie trochę tego jest. Materiał Knaufa załatwią bez VAT, wszyscy co oglądali mówią, że bardzo porządnie wyglądają [tynki znaczy się ]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 16.11.2004 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 Witajcie. Kolejne przypomnienie, ze zbliża się zima. Zamarzła mi kałuża przed domem. Wyszedłem, nastąpiłem i wykonałem piękny "lot trzmiela" Buuuuu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.11.2004 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 Zbyszek, patrz pod nogi, takim lotem mozna sie porządnie uszkodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 16.11.2004 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 Na szczęście w tym incydencie ucierpiało tylko moje ego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 16.11.2004 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 Aishan, możesz przesłać mi na priva ich namiary , po ile placiłeś za tone tego gipsu bez Vat. Ile wyszło ci średnio na m2 gipsu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartwu 16.11.2004 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 Zbyszek, patrz pod nogi, takim lotem mozna sie porządnie uszkodzić albo co gorsza uszkodzić swieżo położony bruk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 16.11.2004 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 Jeszcze nie mam tego problemu bo na razie nie ma bruku. Pewno w tym roku jeszcze go nie będzie. Na razie zajmujemy się układaniem podłóg, a właściwie paneli podłogowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.11.2004 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 Bartwu, przeważnie bruk sie tak uklada, aby kałuże nie mogły sie tworzyć Zbyszek, i jak Twoje Ego w pare godzin po incydencie????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 16.11.2004 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 Wciąż jestem lekko nieswój. Dręczy mnie niepokojące przeczucie, że coś na mnie czyha za rogiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.11.2004 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 Zapraszamy wylicytowania przedmiotów przekazanych przez forumowiczów na II aukcje dla Nikoli. Na chwilę obecną licytujemy: 1. Obrazek namalowany przez Osowę zobacz obrazek 2. Obrazek wyszywany przez Tolę zobacz obrazek 3. Butelka legendarnego 'kompociku' od Emems 4. Koszulka z emblematem osoby która wylicytuje tą koszulkę, przekazne przez Emems 5. Kubek z logo Muratora 6. Kubek z logo Muratora 7. Kask budowlany z logo Muratora Zapraszamy do licytowania, z radością przyjmiemy również inne przedmioty na licytacje. Adres licytacji: http://www.dlanikoli.prv.pl Przypominamy nr konta: Stowarzyszenie Przyjaciół Osób Niesłyszących i Niedosłyszących 'Człowiek - Człowiekowi' ul. Pstrowskiego 1; 01-943 Warszawa PKO S.A. IV O/W-wa 47 1240 1053 1111 0000 0443 2036 koniecznie z dopiskiem: Na zakup implantu ślimakowego dla Nikoli Żybury W sprawach organizacyjnych kontakt [email protected] Edzia & Maksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martynaa 16.11.2004 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 Poooobudka Martyna, witaj w grupie. Wiesz, ta znizka 2 procent nie jest jakaś porażająca nie jest porażająca ... ale jest to wyjściowy rabat który otrzyma każdy forumowicz, do tego istnieje oczywiście normalna możliwość negocjacji ceny ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts