Sonika 18.11.2004 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 Aishan, czy to prawda co pisze Majka? Ja nie mam walonek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 18.11.2004 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 Aishan przeniesie cię na rękach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 18.11.2004 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 Też mam taką nadzieję.Aishan???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 18.11.2004 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 Sadzisz, że ma podłączony już net do domku Przecież powiedział "że będzieczekałnonstopażdonaszegoprzyjazdu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 18.11.2004 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 Masz rację. I to wszystko przez nas. A grzanie ma? Zaczynam chyba mieć wyrzuty sumienia.A jak nie wytrzyma napięcia przedkontrolnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 19.11.2004 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Krakowiacy - mały test ze znajomości swojego miasta. Chcę zabrać rodzinkę na 3-4 dni, a że młody uwielbia wodę, to wybór padł na Kraków i Aqua Park. Polećcie mi inne atrakcje miasta i jakiś hotel lub pensjonat. W szczególności interesują mnie miejsca, w których młody (4.5 roku) mógłby się rozerwać, lub moglibyśmy się udać we trójkę. Przykładowo ja z młodym się pobawić, a mamuśka na jakieś zakupy Jeżeli chodzi o hotel/pensjonat, to bardziej zależy mi na klasie i zapleczu (pokój zabaw dla dzieci, osobny pokoik dla dziecka, dobre śniadanko) niż na cenie. Pozdrawiam ciągle zza Wielkiej Wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 19.11.2004 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Dzieńdoberek....Frankai z tym pytaniem musimy poczekac na Majke ,bo to ona jest specjalistką w tej dziedzinie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 19.11.2004 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Agacka - bez kompleksów Czasem przecież możesz mieć jakiś fajny pensjonacik za płotem. Pewnie też jeździsz do centrum handlowego, a słyszałem, że w tym nowym jest miejsce zabaw dla dzieci, a Agata mogłaby sobie wtedy spokojnie zrobić zakupy. Myślę, że takie miejsca też znasz. A może Majka specjalizuje się w zagranicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 19.11.2004 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 W tym momencie Frankaj to raczej ja jestem od zagranicy... W Opolu czegoś nie szukasz? Jeszcze się nie przeprowadziłam wiesz...wiec nie jestem na bieżąco! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 19.11.2004 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 To idzie Ci z budową tak jak mi No ale jednak ciężko poganiać jak się nie jest na miejscu Generalnie szukam czegoś, żeby choć trochę synkowi zrekompensować moją nieobecność. Tak jak pisałem - on uwielbia wodę, więc wpadłem na pomysł z Krakowem. Jeżeli masz jednak coś w Opolu dla dziecka w tym wieku, to mogę zmienić na Opole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 19.11.2004 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Odradzam, w Opolu nic nie ma...sama jeżdże zupełnie gdzie indziej,by wypocząć...w tym do Krakowa też,ale nie szukam tam noclegu,bo mam siostrę pod ręką,więc w tym temacie jestem bezradna... Ja lubie brać dzieciaki do ZOO,na rynek na spacer /MPiK obowiazkowy z czytaniem godzinnym /ale to wtedy jak nie pada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 19.11.2004 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Frankai, jesli chodzi o zakupy i plac zabaw to polecam M1 (róg ul. Nowohuckiej i Jana Pawła II, lub prawie vis a vis tylko bliżej centrum PLAZA ( na Dąbiu ) Co do hotelów, jeśli bez ograniczeń cenowych to jest Sheraton, Holiday itp. zob na stronie www. krakow.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 19.11.2004 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Witam względnie ranną porą. Kraków-Plaza też spełnia podane warunki. I jest jakiś 1 km od M1. Ale z tego co czytam to najważniejszy jest chyba Aquapark. Frankai - jeżeli młody uwielbia wodę to go weź na Hawaje. W końcu Ci tam bliżej niż do Krakowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 19.11.2004 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Witam.Faktycznie nie jestem specem od Krakowa, ale zabawa i zakupy najlepsze w Plazie /nie wiem, czy galeria Kazimierz już się otwarła - też ma być fajnie/. Aquapark - woda, z hoteli które mają apartamenty: holiday Inn - 012 619 00 00hotel Justyna 012 649 80 00hotel Pollera 012 422 10 44hotel Saski 012 421 42 22 i oczywiście Radisson i Sheraton, ale do nich nie mam pod reką numerów telefonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 19.11.2004 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 No a nie mówiłam,że Majka to fachura..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 19.11.2004 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Dzięki za informacje ZbyszekP - ja mam bliżej ale rodzinka ma daleko. Majka - a który z listy polecasz? Co masz na myśli apartament? Czy to królewska suita w cenie 1200$/dobę ? Bo jeżeli tak, to wolę już ten z hoteli, w których są drzwi między pokojami i wynająć 2. Zresztą w dobie rozwoju agroturystyki i powrotu do pensjonatów, może jest coś w ten deseń? W Świnoujściu mieliśmy właśnie coś takiego - pokój z kuchnią, mały pokoik dla dziecka, łazienka i przepyszne śniadanka przygotowywane w jadalni przez właścicielkę. Młody miał wtedy 2 latka i był wniebowzięty. Najpierw od razu wskoczył do łóżeczka (ze szczebelkami) i powiedział, że to jest jego i przez 20 minut nie chciał z niego wyjść Na śniadanku też odstawiał niezłe cyrki i rozbawił całe bractwo Czy krakowskie ZOO zimą jest warte obejrzenia? Czy oprócz Agacki nikt nie zapewnia z Was rozrywki dzieciom? Czy 4-latek wytrzyma w IMAX-ie? Grają coś tam ciekawego? Czy nie ma w Krakowie sali zabaw dla dzieci (w Ostrowie mamy)? A może powstało już jakieś muzeum techniki w którym można sobie poeksperymentować z fizyką? Nieźle się ubawiłem w takim czymś w Wiedniu, a wiem, że wiele innych miast też ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 19.11.2004 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Frankai, polecilem Ci Plazę i M1 poniewaz są tam place zabaw dla dzieci. W Plazie oprócz Imaxa i zwykłego kina, jest park rozrywki dla dzieci i młodzieży a w M1 - plac zabaw z drabinkami, zjezdzalniami itp. Jeśli chodzi o noclegi, to obawiam się,że Kraków nie jest stolica agroturystyki , lecz raczej miescowosci odlegle co najmniej kilkanaście lub wiecej km od miasta. Z tym to mozesz miec problem. Chyba,ze jakiś pensjonat na peryferiach miasta. zob. na stronę którą ci podałem http://www.krakow.pl Tam jest prawie wszystko o Krakowie.Chyba,ze Majka cos dla Ciebie znajdzie specjalnego Ale to musisz się do NIEJ pięknie usmiechnąc?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 19.11.2004 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Piotrek-właśnie miałem na myśli coś na peryferiach. Zajrzę na tą stronkę w weekend. A do Majki uśmiecham się i mrugam na dodatek oczkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 19.11.2004 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Frankai, cośz ostatniej chwili W Muzeum Przyrodniczym na ul. sw. sebastiana chyba 9lub11 otwarto ostatnio Oceanarium, jedno z nawiększych w Polsce. podobno jest zaranżowane imponujaco ( jak byś chodził po dnie oceanu) i posiada bogatą kolekcję fauny i flory w akwariach na 10tysiecy litrów. warte zobaczenia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 19.11.2004 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 No właśnie !!! TO jest super. Wiem, że młodemu się spodoba, bo mi się też podobało coś takiego Chodziłem pod rekinami w Chinach i na Kanarach, a w Detroit pływał nade mną misiek polarny i foczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts