Piotrek1 22.11.2004 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 Był to sprawdzian wykonania dachow w domach postawionych w tym roku, mój przeszedl go bez problemu oby tak było dalej z jakością prac budowlanych. Czy na jakieś zdjęcia z wizytacji u Aishana można liczyć, czy trzeba się pofatygować osobiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 22.11.2004 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 Witajcie. Rezydencja Aishana z widokami ze ho, ho Zdjęcia będą, może przeslę je właścicielowi domu na maila? Czy mam umiescić je sama? A teraz anegdotka z zycia. W naszym "domu" sprawy samochodowe /jeżdzimy jednym autem, ostatnio chyba trochę więcej ja/ są pod nadzorem T. Pare dni temu w paskudną pogodę, jak wracałam do domu skończył się płyn do spryskiwaczy. Męczarnia. Przyjeżdżam do domu, zalę sie T. a on na to "dziwne, bo mało go uzywałem" To bylo jakies 3 dni temu. Dzisiaj odwożąc rano dzieci do szkoły spryskiwacze znowu nie działały. Płyn zamarzł, T - "wlałem letni, bo nie chciałem żeby się zmarnował" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 22.11.2004 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 Witajcie. Dom przytrzymał próbę pogodową. Złamało nam jedynie jedną choinkę. Majka powinnaś się cieszyć, że masz takiego oszczędnego męża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 22.11.2004 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 Toż to ja ciągle podziwiam, podziwiam........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marbo 22.11.2004 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 Toż to ja ciągle podziwiam, podziwiam........ I nie zapominaj pochwalić Od czasu do czasu oczywiście Witam wszystkich i gorąco pozdrawiam. Za wyjątkiem "roz..." kory z rabatek przetrwaliśmy atak zimy bez żadnych uciążliwości, co w naszej okolicy było raczej wyjątkowe - większość bez prądu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 22.11.2004 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 A dlaczego od czasu do czasu? Mężowie lubią być chwaleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 22.11.2004 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 Marbo ma rację, nie mozna chwalić za często, bo mogą osiąść na laurach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 22.11.2004 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 Ależ wręcz przeciwnie. Zadowolenie małżonki działa na nas jak ta marchewka na osła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 22.11.2004 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 Witam wszytkie marchewki i osłice... U mnie znów pada snieżek...a jak dziś u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aishan 22.11.2004 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 Majka i Sonika Bardzo było miło Was zobaczyć i pogadać z Wami. Co do kawy na tarasie to myślę, że latem niejedną wypijemy . A teraz małe sprostowanie do tekstu Majki : Ani to rezydencja, a widoki - ot podmiejskie. A co do zdjęć to masz moje "copyright" na umieszczenie ich w internecie, a ja poproszę też o przesłanie ich mailem. Aishan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 22.11.2004 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 Aga - u nas śnieżek jeszcze nie pada, ale w Internecie ostrzegają o śnieżycy i silnych wiatrach, które jakoby idą do Małopolski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 22.11.2004 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 Marbo ma rację, nie mozna chwalić za często, bo mogą osiąść na laurach A jak często należy chwalić żony ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 22.11.2004 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 Tak jest Aishan, zaraz umieszczę, tylko jak mi je neostrada odda A tak, hm, że delikatnie, nie sugerując niczego, no skądże znowu , na ..........jaki adres mam wysłać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marbo 22.11.2004 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 Marbo ma rację, nie mozna chwalić za często, bo mogą osiąść na laurach A jak często należy chwalić żony ? To powinien być proces stały w czasie, więc o żadnej częstotliwości mowy tu być nie może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 22.11.2004 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 A jak często należy chwalić żony ? Ja niespecjalnie lubię być chwalona. Podejrzewam wtedy jakis podstęp Za to lubię słyszeć slowo "dziękuję" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 22.11.2004 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 Aga - u nas śnieżek jeszcze nie pada, ale w Internecie ostrzegają o śnieżycy i silnych wiatrach, które jakoby idą do Małopolski. Też słyszałam... nie brzmi to optymistycznie...trzymam za Was kciuki i nie dajcie się zasypać...a co dopiero będzie na drogach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 22.11.2004 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 W mojej skrzynce mailowej jest czarna dziura albo trójkąt bermudzki. Wysyłam pocztę, a ona nigdzie nie dochodzi, nawet jak wyślę sama do siebie Poradźcie coś zanim skopię to pudlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 22.11.2004 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 Na czarne dziury nie ma rady... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 22.11.2004 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 Coś doszło, ale szlo na piechotę. Mail bez załącznika o wielkości 1kb wysłany z mojego kompa na mój wędrował poprzez Azję, Australię i wyspay Bahama az dotarł z powrotem na moja skrzynkę po ................42 minutach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 22.11.2004 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2004 Ciesz się,że dziura go pusciła.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts