Majka 26.11.2004 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2004 Wiem, ze to nieładne uczucie, ale zazdroszczę Okropną mam ochotę popętać się gdzieś w swiecie Musi poczekać na bardziej sprzyjająca chwilę. Dlaczego mi się wydawalo, ze zwiedzasz razem z zoną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 26.11.2004 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2004 To zapewne przez ta liczbe mnoga. Zazwyczaj staram sie tak to zorganizowac abysmy jezdzili razem. Ale to jest mozliwe tylko wtedy, gdy ona ma tez wolne. Teraz jednak intensywnie pracuje. Wiec z ciezkim sercem bede musial to piwko popijac sam. Ty ze wzgledu na swoja profesje tez pewno juz wiele pojezdzilas. I to zapewne w bardzo urokliwe zakatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 26.11.2004 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2004 Tak się zastanawiam, czy przypadkiem twoja zona intensywnie nie pracuje nad ......pilnowaniem nowego domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 26.11.2004 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2004 Muszę publicznie stwierdzić, że internet w Krakowie działa Nie wiem czy wszystkie - ale chyba tak - hotele odpowiedziały na moje pytanie i teraz to mam problem ... z nadmiarem ofert. Ceny dadzą się znieść, a niektóre hotele... hmmm... basen, sauna, masaż ... Nie tylko synek się będzie cieszył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 26.11.2004 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2004 Czyśbyś Irku planował kolejne odwiedziny? To wyślij mi smsa, ale nie jak wyjeżdżasz tylko jak przyjeżdżasz ! Pozdrawiam Krakowiaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 26.11.2004 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2004 Już Ci wysłałem e-mail. Jak Ci wyślę SMS-a, że Cię odwiedzę, to i tak złośliwość natury to uniemożliwi. Zwykle największe szanse są, kiedy coś się wykreuje na ostatnią chwilę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 29.11.2004 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2004 Pooooobudka!!!!!!!! Wiem, ze zimno i deszcz leje. Ale otwierać oczęta i przywitać sie z koleżanką Psiaki zaczynaja rozrabiać. Podgryzaja nas i wszystko co zostanie w ich zasięgu. Są cudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 29.11.2004 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2004 Witam i chwilowo zegnam, Pozno bo pozno, ale oczeta mam juz otwarte i rozgladam sie intensywnie, co by tu zrobic, aby wrocic na lono Ojczyzny i zony (niekoniecznie w tej kolejnosci). Frankai - Ty lepiej wracaj do kraju wydawac dularki, bo jak tak dalej pojdzie to niewiele beda warte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 29.11.2004 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2004 A skad wiesz, ze on tych dularkow nie zamienia na cosik bardziej wartościowego Przecież po drugiej stronie oceanu wszystko jest o polowe tańsze. Zbyszek, a Ty już na naszym piwie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 29.11.2004 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2004 Nie jeszcze do jutra "mecze sie" na obczyznie. Wlasnie jade na ostatnie spotkanie a jutro rano "lotem blizej". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 29.11.2004 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2004 ZbyszekP - pamiętam, pamiętam Hasło ("Lataj lotem - lotem bliżej do nieba") nabrało szczególnego znaczenia, jak zechciała się o tym - niestety - przekonać Anna Jantar Ja swoją drogą przez ocean to wolę bardziej wstrzemięźliwe samoloty Majka - co kobieca intuica, to kobieca intuicja. Już 3 tygodnie temu takie Volvo V-50 było o 70% droższe w Polsce niż w USA (50 wobec 32 k$). Teraz to już różnica większa. Podobnie rzecz się ma z aparatami cyfrowymi, elektroniką, perfumami. Ja to sam się bawię w mrówkę, a jak się da to kolegów - nie wyłączając prezesa - dociążam do limitu. Jak tak dalej ten dolar poleci, to ani chybi to Volvo przypłynie do Polski ;-)Tylko kto mi opłaci ubezpieczenie, bo z polskiej pensji w przyszłości, to chyba nie dam rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 29.11.2004 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2004 Oferta specjalna na licytacji Fotel wraz z podnóżkiem od firmy Yanomebel,z zestawu Aplauz Wymiary 73x99x86 cmSiedzisko: pianka wysokosprężysta HRUwaga: możliwe inne koloryCena minimalna zestawu: 300 złCena katalogowa: 563 zł + 205 zł podnóżekZapraszamy na strone producenta http://www.yanomebel.plW razie pytań proszę o kontakt na e-mail: [email protected] zapraszamy na licytacjehttp://www.dlanikoli.prv.pl http://212.244.189.200/nikola/fotel.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 30.11.2004 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2004 Dno ..., normalnie bezdennne dno - rzec by mozna czelustny bezmiar przepasci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 30.11.2004 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2004 Pit, z lodowca La grand Motte nadajesz Opowiadaj, poradzić nie poradzimy, ale zawsze.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 30.11.2004 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2004 Dzieńdoberek co tam w szerokim świecie słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 30.11.2004 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2004 Nie nadaje z zadnego grobowca Tralala Mo ... cos tam. Z grobowca to w ogole sie zle nadaje bo ciemno i ciasno Jakimis obcymi jezykami sie poslugujesz a ja sparafrazuje Nikosia "mnie obca wodka szkodzi - po niej zawsze jestem chory, najlepiej wchodzi polska" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 30.11.2004 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2004 Mnie obca nie szkodzi Coś Ty dzisiaj taki..............elokwentny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 30.11.2004 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2004 siedzą, piją...i do czego to doprowadzi... Majka co pieski pożarły dzisiaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 30.11.2004 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2004 narazie swoje legowisko, pomału zabierają sie do stołków kuchennych A co dzisiaj zeżrą to sie okaże wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 30.11.2004 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2004 No to pięknie... Ja już znikam do dalszej pracy poza siedzibą firmy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts