Piotrek1 27.12.2004 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2004 Majka,... oczywiście masz racje . Ja też uważam,ze w zimie powinien być mróz czasami i do -20 w nocy a w dzień -4-8 stopni bo inaczej to przyroda i nasz oprganizm wariują. Jasiek złapał od kuzynki wirusa (wysoka goraczką 39,5 i biegunka ona to przechodziła od poniedziałku, jego dopadło w nocy Wigilię, ale chyba powoli mu już przechodzi , a Pawcio katarek(dla niemowlaka jest uciążliwy) i kaszel, no i na szczęście tylko stan podgorączkowy do 37,8 ) Dzisiaj w nocy budził się co 1,5-2 h bo nos mu się zatykał i chyba też ma coś z gadłem , bo jak płacze to "pieje". Dzisiaj już ich zarejestrowałem na 15.00 do lekarki. Zobaczymy co powie, byle nie było powtorki z czerwca, kiedy wylądował w szpitalu z zapaleniem płuc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.12.2004 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2004 Dzieci teraz chorują. A z takimi maluchami to najtrudniej, bo tylko płaczą, a nie powiedzą gdzie boli Trzymam kciuki, aby sie okazalo, ze to tylko przeziębienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 30.12.2004 03:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2004 Widzę, że na ,,krakowskiej" jakieś dłuższe ferie... Ja się już cieszę na jutrzejsze tańce...oj będzie się działo... Howg!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 30.12.2004 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2004 Krystian, rany, nocna szychta Faktycznie krakusów nie ma, gdzieś sie podziali Sama się ostałam na stanowisku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 30.12.2004 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2004 Majka, nie sama.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartwu 30.12.2004 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2004 no właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartwu 30.12.2004 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2004 no właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kb99 30.12.2004 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2004 Witam wszystkich Krakusów! Jako że buduje domek w okolicach Krakowa (Mogilany) - liczę na pomoc 'grupy krakowskiej' ... No więc domek stoi sobie w stanie surowym - i na wiosnę chciałbym ruszyć dalej.... I tu pojawia się oczywiscie problem wykonawców. Proszę wiec o wszelkie namiary na sprawdzonych wykonawców: tynki gipsowe (raczej) , ocieplenie i tynki zew, glazurnik, kominkarz.... i właściwie wszystkich od teraz do końca .... I prosze - nie każcie mi szukać w archiwum - 232 strony to materiał nie do przejscia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartwu 30.12.2004 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2004 Ja tylko mogę "niepolecić". Nie bierz do roboty panów: Michał Boryczko (z Krakowa) i Bogdan Wasiowski (z Gdowa). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 30.12.2004 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2004 Oooo, są, są "jak długo na Wawelu........." Zeby tylko nie rozpłynęli sie jak kamfora O Was to mowa, krakusy z rzadka zaglądający do grupy Ja raczej nie mam nikogo specjalnie do polecenia. Poczekaj, aż reszta wróci ze Świąt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartwu 31.12.2004 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2004 są i przynajmniej do południa dziś niektórzy będą Pozdrawiam PS. ...bo po południu jadę odbierać styropian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 31.12.2004 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2004 Czuwam też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 31.12.2004 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2004 Zycze Wam tego czego sobie sam zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 31.12.2004 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2004 Zycze Wam tego czego sobie sam zycze hm, nieźle ale za więcej dzieci - dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 31.12.2004 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2004 Wszystkiego naj, naj, naj w Nowym Roku!!!!Żeby Wam się dobrze działo.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 31.12.2004 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2004 Również zyczę wszystkim Wszystkiego Pysznego. KB99 - mam paru fachowców króeych mogę plecić, ale prześlę Ci namiary jak wrócę z Sylwestra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 03.01.2005 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 Nie wrocil Namiary bezpowrotnie przepadly. Ach co za strata dla ludzkosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 03.01.2005 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 Wrócił, wrócił. Ale jeszcze wciąż jestem w nastroju nieco rozlazłym. Namiary przesyłam na priv'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 03.01.2005 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 JA Ci mowie Ty sie zbierz w sobie i za przeproszeniem do "kupy" trzeba dzialac. No mnie roznosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 03.01.2005 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 Po obżarstwie świąteczno-noworocznym "kupa" zrobiła się ze mnie jakby większa, a więc i trudniej ją zebrać. W rezultacie przez czas jakiś przemieszczać się będziemy powolutku, ale konsekwentnie ku światlejszej przyszłości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts