zbyszekP 03.01.2005 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 A dziękuję. Na nartach co prawda nie jeżdżę, ale tradycje rodzinne lubię pielęgnować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 03.01.2005 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 A dziękuję. Na nartach co prawda nie jeżdżę, ale tradycje rodzinne lubię pielęgnować. Jeszcze nic straconego. Zawsze możesz Swoje umiejętnosci poszerzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 03.01.2005 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 A w sprawie drzwi nikt Mi nie doradzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 03.01.2005 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 Majka, Wejsciowe ubzdurała sobie z wąską szybką na 3/4 długości drzwi, proste bez kasetonów, frezów - takie Gerdy kosztują ok 5000 zł!!! Ja bym wolał jakieś antywłam. za 1800-2300 zł i bez szybki, bo to podraża znacznie. To może nie szukaj u Gerdy. Może tylko okucia i zamki Gerdy a drzwi w jakiejs innej firmie. Wtedy można pokusić się o kompromis: budżet bliższy Twojego a wygląd zgodny z życzeniem Szanownej Matki Twoich Dzieci . Może nawet szybka się zmieści w budżecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 03.01.2005 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 Piotrek1 - po Twoim stwierdzeniu, że żone "ubzdurała sobie z wąską szybką na 3/4 długości drzwi" to miałem obawy, aby coś proponować, bo nie chciałbym doprowadzić do niesnasek w rodzinie. Tym niemniej, nasze drzwi wejściowe robiliśmy w firmie z Nowej Huty, której adres prześlę Ci wieczorem. Miała rozsądne ceny. Drzwi też prezentują sie całkiem nieźle (maja wąską szybkę P4, choć może nie tak długą). Aga - tego to już jakoś nie jestem pewien. Chyba poczekam aż nasza służba zdrowia będzie nieco lepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 04.01.2005 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2005 Zbyszku, dzięki za dane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 04.01.2005 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2005 Jaki snieg, gdzie snieg - jakies zludzenie apteczne chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 04.01.2005 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2005 Śnieg, biały i mokry ale do szaleństw jak najbardziej wskazany...co do apteki to dawno nie byłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 04.01.2005 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2005 Pewnie dlatego ze stosujesz medycyne konwencojnalna ... jakies oklady z mlodych pierci, czy co ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 04.01.2005 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2005 ja ????? okłady ????? stosuje ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 04.01.2005 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2005 Jaki snieg, gdzie snieg - jakies zludzenie apteczne chyba Święte słowa. Ja ostatnio śnieg widziałem jak rozmrażałem lodówkę przed świętami. Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 04.01.2005 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2005 Witaj. Nie bardzo rozumiem Zbyszku co robiles w mojej lodowce bo snieg osotanio byl wlasnie tam. Aga - nie mam opjecia jak Ty sie masujesz - i nawet nie bede w to wnikal - fakt niezaprzeczalny to to, ze jestes zdrowa. A nikt normalnie zdrowy w taka pogode dlugo nie pozostaje zdrowy. czyli cos z Toba jest nie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 04.01.2005 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2005 Ja widziałam śnieg wczoraj w ogrodzie. Witajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 04.01.2005 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2005 Nie bardzo rozumiem Zbyszku co robiles w mojej lodowce bo snieg osotanio byl wlasnie tam. Pit - Jakby Ci to powiedzieć. Za wcześnie wróciłeś do domu a szafa była już zajęta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 04.01.2005 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2005 Jest śnieg!!!! W Będkowicach pod Krakowem 10-15 cm wczoraj spadł. Taki tam mikroklimat ,ze było ok. -1 , wiem od kolezanki z pracy, ktora tam mieszka. Zbyszku, strona nt. drzwi obiecująca, szkoda ,ze nie maja cennika, zbadamy naocznie. Rozumiem,że Ty jestes z drzwi wejściowych zadowolony, a wewnetrzne jakie masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 04.01.2005 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2005 Piotrek1- Drzwi wewnętrznych jeszcze nie mam , choć żona już sobie je upatrzyła, a teraz czekamy tylko na mannę z nieba. Z drzwi zewnętrznych na razie jestem zadowolony, wyglądają ładnie, otwierają się lekko, są szczelne, a czy są antywłamaniowe to wolałbym się nie przekonywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 04.01.2005 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2005 Gotowe czy wg indywidualnego projektu? (z drzewa czy płyty )? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 04.01.2005 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2005 Snieg, snieg ... przeciez tego nie mozna nazwac sniegiem ... to pewnie byl przymrozek Zbyszku, to musisz byc bardzo chudy bo do moich szaf raczej trudno sie zmiescic . Sam sie boje ich otwierac Ale w sumie... hmm trzmiel tez nie ma pojecia ze nie powienien latac Na pecie kielbasy byl wyrazny slad malych zabkow ze sladami ekstrakcji miedzy 6 a 8-mka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 04.01.2005 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2005 Drzwi są drewniane, ale klejone (chyba- bo już nie pamiętam). Były wzorowane na drzwiach gotowych z katalogu tej firmy. My wprowadziliśmy tylko drobne modyfikacje (kolor, kształt szyby, dodatkowe wzmocnienie podwójną blachą i czymś tam jeszcze). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 04.01.2005 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2005 Na pecie kielbasy byl wyrazny slad malych zabkow ze sladami ekstrakcji miedzy 6 a 8-mka A to chyba tej dziołszki, która z kolei nie spodziewała się, że Twoja żona będzie w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts