Majka 04.03.2003 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2003 kgadzina, masz świetny taras a gdzie reszta domu? Nie bądź taki skąpy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 04.03.2003 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2003 Ta Kgadzina! Zdjęcie bardzo skąpe za to drzewko piękne i jaki fajny cień musi dawać w lecie - aż miło będzie w jego konarach schować się przy grilowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyza 04.03.2003 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2003 On 2003-03-03 10:52, kgadzina wrote: Pyza - na którym końcu Krakowa budujesz? Na południowym. Zakopianką jakieś 6 km od granicy miasta. Wiedziałam, że mam rzadko spotykaną grupę krwi, ale nie przypuszczałam, że aż tak (AB Rh-). Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 04.03.2003 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2003 No i patrzcie, były trzy strony domu Agackiej, a pozostał tylko jeden Trochę smutne /suche/ te opisy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 04.03.2003 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2003 Majka. Nie "suche" tylko rzeczowe ... Rozkręcamy się dopiero .... Opis zawsze można zmienić ... A na dole jest forum, gdzie można więcej poopowiadać o swoim domku, bo w opisie wiele się nie zmieści. Jak ten album będzie wyglądać zależy tylko od Was. Ja tam mogę wszystko wkleić. Nawet nasze buźki. Tylko nie kgadziny bo pamięć siądzie.... Sorry Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 04.03.2003 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2003 Czyżby kgadzina skosztował już eliksiru Pitbulla Ja się dzisiaj trochę "ponabijam", jutro zdjęcie dotrze do Zielonej i będę miała za swoje. W związku z zaistniałą sytuacją.... będę już milczeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 04.03.2003 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2003 Majka. Mam nadzieję, że prześlesz do mnie opisy. Zamieszczę wszystkie zdjęcia jakie przyślesz. Zasada: Każdy krótko opisuje swoje zdjęcia. Więcej na forum pod albumem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 04.03.2003 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2003 Zdjęcie, sztuk 1, podpisałam na odwrocie, wyszło pocztą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 04.03.2003 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2003 Monika 150.A ty się do nas nie przyłączysz? Domek już stoi, więc może warto go zaprezentować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 04.03.2003 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2003 Czy ktoś Wam powiedział,że jesteście świetni. Chyba założę Fan-Club Grupy Krakowskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 04.03.2003 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2003 Edzia to miłe! Ale mam jeszcze lepszy pomysł - przenieś swoją budowę w okolice Krakowa! Bedzie nas więcej = weselej :smile::smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 04.03.2003 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2003 Popieram Jaki fajny album, co za świetny pomysl wpadł do głowy Zielonej. Urocze domki, szkicowe rowniez. Kgadzina sie trochę wykpił, co? Popraw się, proszę. Pokaz cały dom. Krytykować (bardzo ) nie będziemy przecież. Każdy jest piękny, lecz każdy inny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 04.03.2003 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2003 Agacka dzięki Ale coś Wam powiem.Mój kolega z biura w ramach przerwy we wtorkowej głupawce wykorzystał moją obecność na Forum i przeczytał cały wątek Waszej grupy. Jako niewtajemniczony ryczał ze śmiechu chyba z pół godziny, a potem dokonał wpisu o Fan Clubie. a ja się z nim zgadzam A dom kto wie może na emeryturze przenisę w okolice sympatycznego miasta Kraków pozdrawiam Ewa <font size=-1>[ Ta wiadomość była edytowana przez: EDZIA dnia 2003-03-04 21:48 ]</font> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubatsuki 04.03.2003 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2003 cześć ! witam wszystkich forumowiczów grupy krakowskiej ! na razie jestem nowy i będę się przyglądał... tematy są przeciekawe i nie wiem o co pytać ...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rich 05.03.2003 02:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2003 O God, jaki to byl dobry pomysl z albumem.Zielona powinnas byc specjalnie honorowana za Twe umiejetnosci kreatywne. AGA niestety mam do wyboru zostac jeszcze chwile czyli odlozyc tak by nie brakowalo przez najblizsze minimum 10 lat lub jechac juz i za trzy lata wracac by dorobic na krwiodastwo.Pamietam czas gdy pracujac na UJ.nie wiedzialem co pierwsze zaplacic.Jak przyjade bedziemy dyskutowac jak wesprzec juz nie Nas lecz nasze Pociechy.Mozliwosci sa, mysle ze duze.Checi tez zatem do przemyslenia.To przyszlosciowo a teraz kto jest bezposrednim organizatorem? Slysze ze KGadzina ma piekne miejsce glowe nie od parady wiec moze na niego zwalic problemy i radosc z przyjmowania Nas?Do cholery ktos musi pod Krakowem decydowac. Dziewczyny spinaja sie jak moga atu ani KG ani PIT nic co jest? AGA wiem ze jestes milosniczka ogrodow,sprobuje cos znalezc nowego-bardzo blisko mnie odbywa sie wielka wystawa ogrodnictwa zajrze tam i dam Ci znac.Uklony niskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 05.03.2003 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2003 Milo zajrzec i zobaczyc ze wiele sie zmienilo a tak malo wody uplynelo. Ewa, milo czytac, witamy w grupie i zapraszamy. ( aaa ... madrego to i milo posluchac - Pawlak ) Zielona, album wyglada coraz lepiej a i zmiany ida ku lepszemu. Gratuluje pozmyslu i wykonawstwa. Rich, dlugo Cie nie bylo, rozumiem ze juz jestes wystarczajaco rich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 05.03.2003 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2003 Fajnie, że Wam miło ale mój kolega po wczorajszej lekturze Waszego wątku oświadczył mi dziś rano, że kupuje działkę w okolicy Krakowa i mnie opuszcza . Ze względu na swoje angielskie upodobanie najlepiej w pobliżu Kgadziny, bo tam jest MGŁA. I zostaw faceta na chwilę bez kontroli to na drugi dzień Ci oznajmia, że Cię opuszcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 05.03.2003 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2003 Mniam, mniam - świeża krew ... Witamy, witamy . Zapraszamy do szerszej prezentacji: gdzie się budujecie (zbudowaliście), jaki dom i dlaczego taki . Chętnie posłuchamy, my tu takie budo-zboki jesteśmy, że nic ino cięgiem o budowaniu by my godali . P.S. nie widzieliście wiosny ??? może znów kgadzina gdzieś ją zachachmęcił ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 05.03.2003 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2003 Jaro ja terytorialnie należę do Grupy Górnego Śląska i nie wiem czy u Was mogę czuć się bezpiecznie ze swoim 0Rh- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 05.03.2003 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2003 Z drugiej strony po co trzymac faceta ktory tylko patrzy na okazje zeby czmychnac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts