zbyszekP 17.01.2005 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 Witam, Czy nie wiecie gdzi w Krakowie jest jakiś autoryzowany lub jakiś większy sprzedawca deski Barlineckiej? Wiem, że można to kupić w supermarketach, ale tam ciężko się jest targować. Lidka - jak pstrykniesz na link pod tym postem to otworzy Ci się mapa z miejscami budów lub miejscami zamieszkania ujawnionych członków Grupy Krakowskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidqa 17.01.2005 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 Ok, dzieki ZbyszekP A wiec z niej wynika - tzn. z tej mapy, ze w Pawlikowicach buduje (budowala) sie Wioletta, ktora juz tu chyba za czesto nie zaglada. Bo jakos nie widzialam ostatnio jej postow . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 17.01.2005 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 Widzialem w Kwitku, obok Max flizu i Castoramy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 17.01.2005 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 Dziękuję za pierwsze namiary i proszę o jeszcze.Wioletta - buduje/owała w Miętniowie, ale to podobno w okolicach Pawlikowic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 17.01.2005 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 A budowac bede... w Pawlikowicach kolo Wieliczki. A moze bede miala jakiegos sasiada z tego forum? No, przyznajcie sie! Witajcie. Widzę, że będę miał sąsiadkę. Z której strony Pawlikowic dokładnie: od Rożnowej, koło koscioła, obok piekarni czy bliżej Raciborska ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 17.01.2005 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 AVE Mili sąsiedzi zawsze mile widziani! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidqa 17.01.2005 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 Widzę, że będę miał sąsiadkę. No to sie strasznie ciesze. Ja mam dzialke od strony piekarni. Jadac od Wieliczki w strone Dobczyc, pierwsza wyzwirowana drozka po piekarni w lewo. Tam ma stanac nasz wymarzony, jedyny (?)... A Ty gdzie stawiasz chate ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 17.01.2005 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 On to już chyba wybudował. Ktoś się "załapał" na karambol na obwodnicy Krakowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 17.01.2005 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 A Ty gdzie stawiasz chate ? Moja chata już/jeszcze stoi. W linii prostej jakies 1500 metrów od Ciebie w stronę Dobczyc. Po drodze mijasz: dwa składy węgla obok siebie (to taka specjalność regionalna) jedną zwykle nieczynną budkę telefoniczną przy której nagrywano scene rozmowy Adasia Miauczyńskiego do filmu "Nic śmieszengo" , mostek przejezdny jedynie w porze suchej (w porze deszczowej niewidoczny pod tafla wody) i jeden krzyż między dwoma starymi lipami, które uparcie nazywane sa przez autochtonów wierzbami. btw: W tej piekarni pieczywo niestety jest takie sobie . Dużo lepsze mają w Koźmicach obok kościoła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 17.01.2005 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 Ktoś się "załapał" na karambol na obwodnicy Krakowa? Przejeżdżałem sąsiednim pasem - to musiało być w trakcie bo widziałem "tylko" około 20 stuknietych - reszta musiała się "dołożyć" już potem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 17.01.2005 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 Widzialem w Kwitku, obok Max flizu i Castoramy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 17.01.2005 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 Pit - coś Ci się chyba zacięło. Jaro - no to jesteś tzw. szczęśliwy gąsior, że to nie Ty się dołożyłeś. Ha, nawet na Onecie pojawiły się już zdjęcia. Ciekawe jak to się stało, że na obydwu nitkach zderzenia nastąpiły w tym samym miejscu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 17.01.2005 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 Jaro - no to jesteś tzw. szczęśliwy gąsior, że to nie Ty się dołożyłeś. Ciekawe jak to się stało, że na obydwu nitkach zderzenia nastąpiły w tym samym miejscu? Jak to zwykle bywa . Wypadek - stłuczka 3 aut właściwie był na "mojej" nitce - Ci jadący z naprzeciwka zaczęli zwalniać - żeby sobie pooglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 17.01.2005 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 Ciekawe, a niby nic nie wysylalem Wlasnie, nie nalezy byc za bardzo wscibskim bo mozna rozbic auto i to nie tylko swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 17.01.2005 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 No tak. Sam się niekiedy na tym łapię. Pozwoliłem sobie zmodyfikować mapę GK. Pojawiła się tam Lidqa oraz zdjęcie domku Soniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 17.01.2005 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 A powol sobie, pozwol ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 17.01.2005 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 To też sobie pozwoliłem. Najprawdopodobniej naruszając ustawę o danych osobowych. Gryzie mnie przez to sumienie i jedynie myśl, że "partia i rząd" tego ode mnie oczekiwały, pozwoli mi spać spokojnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidqa 17.01.2005 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 A Ty gdzie stawiasz chate ? Moja chata już/jeszcze stoi. W linii prostej jakies 1500 metrów od Ciebie w stronę Dobczyc. Po drodze mijasz: dwa składy węgla obok siebie (to taka specjalność regionalna) jedną zwykle nieczynną budkę telefoniczną przy której nagrywano scene rozmowy Adasia Miauczyńskiego do filmu "Nic śmieszengo" , mostek przejezdny jedynie w porze suchej (w porze deszczowej niewidoczny pod tafla wody) i jeden krzyż między dwoma starymi lipami, które uparcie nazywane sa przez autochtonów wierzbami. btw: W tej piekarni pieczywo niestety jest takie sobie . Dużo lepsze mają w Koźmicach obok kościoła. Dzieki za wyczerpujacy opis. Pewnie trafilabym do Ciebie po omacku . No i jak sie budowalo w tych okolicach? Slyszalam, ze sasiedzi tu sa bardzo "niesasiedzcy" . Nie wiem, czy to prawda. Przekonam sie, mysle, w tym roku . Moja dzialka miesci sie kolo samego soltysa, ale nie wiem, czy mi to cokolwiek da . Dzieki za wskazanie, gdzie powinnam kupowac pieczywo. Na pewno nie omieszkam tego sprawdzic P.S. A moze masz jakies godne polecenia ekipy budowlane (i niedrogie)? Bylabym wdzieczna za wskazanie "swiatelka we mgle"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidqa 17.01.2005 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 Pozwoliłem sobie zmodyfikować mapę GK. Pojawiła się tam Lidqa oraz zdjęcie domku Soniki. Zbyszek, dzieki. Czuje sie zaszczycona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 17.01.2005 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 Cześć , Pozwoliłem sobie zmodyfikować mapę GK. Pojawiła się tam Lidqa oraz zdjęcie domku Soniki. widzę ciemność, ciemność widzę..... Tylko smok się do mnie uśmiecha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts