zbyszekP 17.01.2005 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 Cześć , a ja nie widzę, tylko smok się do mnie uśmiecha. Sonika - Jak załadujesz stronę GK naciśnij F5. Najprawdopodobniej Twój komputer idzie na łatwiznę i czyta zbiory z pamięci dyskowej (cachu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 17.01.2005 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 Teraz to jeszcze gorzej niż było!! Mówi do mnie.... - "załóż sobie stronę". Ale dzięki za dobre chęci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 17.01.2005 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 No to moze zaloz sobie ... jak grzecznie prosi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 17.01.2005 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 Czy mógłby to ktoś jeszcze sprawdzić, czy rzeczywiście coś tam jest źle? U mnie wszystko działa bez problemu. Zakładam, że używasz Internet Explorer'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 17.01.2005 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 veni,vidi ... dziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidqa 17.01.2005 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 Czy mógłby to ktoś jeszcze sprawdzić, czy rzeczywiście coś tam jest źle? U mnie wszystko działa bez problemu. U mnie tez wszystko gra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 17.01.2005 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 Teraz to jeszcze gorzej niż było!! Mówi do mnie.... - "załóż sobie stronę". Ale dzięki za dobre chęci. naciśnij CTRL+F5 jeśli nie pomaga to w Explorerze wybierz: narzedzia/opcje internetowe/tymczasowe pliki internetowe - usun pliki , zaznacz "Usun cala zawartosc offline" i nacisniej OK jesli to nie pomaga - zamknij na chwile IE i owtorz ponownie jesli to nie pomaga - napisz co sie dzieje po zabiegach wczesniejszych - pomyslimy co dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 17.01.2005 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 U mnie tez wszystko gra veni,vidi ... dziala No to się cieszę. Przywrócono mi sens życia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SYLWKA 17.01.2005 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 Lidka, ja sie organizuje w Niepolomicach, bo wstyd nazwac to budowa. Zobaczysz to na mapie. A porpos sasiadow i ludzi zamieszkujacych moje akurat tereny, to wiecie na co zwrocilam uwage? Ludzie "miejscowi" sa niesamowicie i bezinteresownie uprzejmi, "ludnosc naplywowa" duzo mniej. Juz nie wspominam o urzednikach, ktorzy nieba by inwestorowi przychylili i gawedzili nieco dluzej. Macie podobne odczucia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.01.2005 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 Witajcie Macio, kocioł OK, o tym, ze go mam przypominają mi rachunki za gaz Jaro, Ty to zawsze umiałes sie ustawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidqa 17.01.2005 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 Lidka, ja sie organizuje w Niepolomicach, bo wstyd nazwac to budowa. Zobaczysz to na mapie. A porpos sasiadow i ludzi zamieszkujacych moje akurat tereny, to wiecie na co zwrocilam uwage? Ludzie "miejscowi" sa niesamowicie i bezinteresownie uprzejmi, "ludnosc naplywowa" duzo mniej. Juz nie wspominam o urzednikach, ktorzy nieba by inwestorowi przychylili i gawedzili nieco dluzej. Macie podobne odczucia? Ja w wielickich urzedach tez nie moge narzekac na brak przychylnosci . Mam rowniez nadzieje, ze te wiesci o "milych inaczej" sasiadach sa nieprawdziwe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 17.01.2005 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 No to ja też wpiszę się na listę osób, które mają uprzejmych sąsiadów. Dodatkowo, bardzo podoba mi się, że zupełnie obce dzieci, mówią mi "dzień dobry", gdy mnie mijają, choć ciągle mnie to zaskakuje. W urzędzie gminy bywało również OK, a do tego niekiedy dość barwnie i nieortodoksyjnie. Szkoda, że większość spraw budowlanych przeszła teraz do Krakowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 17.01.2005 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 No i jak sie budowalo w tych okolicach? Slyszalam, ze sasiedzi tu sa bardzo "niesasiedzcy" . Nie wiem, czy to prawda. A moze masz jakies godne polecenia ekipy budowlane (i niedrogie)? Bylabym wdzieczna za wskazanie "swiatelka we mgle"... Budowało się... normalnie. Może z tym wyjątkiem, że w czasie budowy nic nie zginęło - dosłownie nawet najmnniejsza cegłówka . Ale z usług lokalnych korzystałem tylko przy okazji elektryka (z Pawlikowic - głowna jego zaleta to bezproblemowe załatwianie formalności z ZE). Stanowczo dementuję pogłoski o "niskim współczynniku dobroci" sąsiadów. Współczynnik nie odbiega od średniej krajowej . Niektórzy sąsiedzi bywają za to niezwykle użyteczni. W promieniu 2km masz dobrego fachowca od wod/kan/co, kowala artystycznego, parę firm montujących okna/drzwi, parę małych firm budowlanych, speców od alarmów, 2 niezłych stolarzy itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SYLWKA 17.01.2005 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 ja natomiast w Niepołomicach dojrzałam szkołe muzyczną I stopnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidqa 17.01.2005 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 Budowało się... normalnie. Może z tym wyjątkiem, że w czasie budowy nic nie zginęło - dosłownie nawet najmnniejsza cegłówka . Ale z usług lokalnych korzystałem tylko przy okazji elektryka (z Pawlikowic - głowna jego zaleta to bezproblemowe załatwianie formalności z ZE). Stanowczo dementuję pogłoski o "niskim współczynniku dobroci" sąsiadów. Współczynnik nie odbiega od średniej krajowej . Niektórzy sąsiedzi bywają za to niezwykle użyteczni. W promieniu 2km masz dobrego fachowca od wod/kan/co, kowala artystycznego, parę firm montujących okna/drzwi, parę małych firm budowlanych, speców od alarmów, 2 niezłych stolarzy itd. No to naprawde sie ciesze Twoimi dobrymi doswiadczeniami miedzysasiedzkimi. Mam nadzieje, ze ja tez "po" bede mogla powiedziec to samo. Drogi kolego ! Bardzo oglednie mi tu naswietliles mape okolicznych scepcow. Moze by tak bardziej szczegolowo, plizzz . Na priva, jak nie chcesz uprawiac kryptoreklamy, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 17.01.2005 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 naciśnij CTRL+F5 Pomogło, dzięki. Zaistniałam na mapie obiema lukarnami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 17.01.2005 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 ...Ktoś się "załapał" na karambol na obwodnicy Krakowa? ... mam nadzieję, że wszyscy bezpiecznie dojechaliście... Widzę dzisiaj prawie komplet... , pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
macio 17.01.2005 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 Witam Lidqa kliknij tu a dowiesz się więcej... http://www.buderus.pl/promocje/kotlownia/index.htm niestety to nie ja sobie zakładam tylko ojciec...ja dopiero intesywnie liczę... słyszałem od istalatora że z tymi buderusami to jest jeden problem, że nie mają resetowania i jak się zatnie to ciężko go odpalić... fajnie lidqa, że załatwiasz w wielickich urzędach... będę cię gnębił pytaniami co i jak.... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidqa 18.01.2005 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 Dzieki Macio za info . A jesli chodzi o zalatwienia w urzedach, to glownie robi to maz. Ja nie bylam tam zbyt wiele razy. Ale zadno z nas nie mialo, jak do tej pory, na szczescie, przykrych doswiadczen. Jesli jednak bedziesz mial jakies pytania, to wal jak w dym. Jesli czegos nie bede wiedziec, to zapytam meza . Ciao! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 18.01.2005 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 Witam wszystkich w ten mrożny poranek. A śniegu to chyba nie będzie tej zimy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts