forum_user 20.01.2005 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2005 Cześć. Ja wczoraj kolejny raz doceniłem urok jazdy obwodnicą autostradową. To była chyba jedyna w okolicy Krakowa droga czarna i mokra. Także wracałem "tylko" godzinę bo w Wieliczce nie było już tak dobrze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 20.01.2005 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2005 Witajcie. Jazda poza miastem Krakowem, to sama przyjemność - przynajmniej się jedzie. Nieszkodzi, że jak na sankach Wczoraj najpierw utknęlismy na odcinku Dietla pomiądzy Starowislną a Sebastiana. Więc pojechalismy po lodzie przez miasto. Kolejny korek zastał nas na Piastowskiej, więc skręcilismy w ogródki działkowe i jadąc czasami lekko bokiem przez zielony mostek wdrapalismy się na górkę. A tam kompletnie zatkana droga do autostrady Więc znowu opłotkami przez stare Bronowice.......i znaleźlismy się w zasięgu dróg wojewódzkich /polanych solą/. Rozumiem, że TIR utknie przed górką, ale taryfiarz, to móglby jednak zmienić opony na zimówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 20.01.2005 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2005 Aga, dawaj tą kawę. Może z jakąś wkładką, bo trzeba smutek ukoić. Wyglada na to, że wczoraj nikt więcej nie dojechał do domu..... A tak, że zapytam, tylko na jeden dzień przyjechaliscie do Krakowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 20.01.2005 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2005 Cześć, ja wczoraj cały dzień byłam w domu, ale słyszałam o tym co się działo na ulicach. Zgroza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 20.01.2005 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2005 Dzisiaj tez zaczyna byc fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 20.01.2005 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2005 Znaleźli się Chociaż, jeszcze kilkoro brakuje. Czekać, czy spisywać na straty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 20.01.2005 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2005 Ja akurat byłem na budowie i jak usłyszeliśmy w radio co się dzieje, to nam nieco miny zrzedły bo po drodze do Krakowa jest kilka bardzo stromych zjadów. Co prawda mamy już w domu łóżko polowe, więc jakby co .... Na szczęście jak wracaliśmy koło 20 to już sytuacja znacznie się poprawiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aishan 20.01.2005 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2005 Majka! Ja Ci dam na straty!!!!!!!!! Toż my jeszcze młodzi Sonika! Toż Twoja podłoga to dzieło sztuki będzie, a u mnie taka prosta. Na razie budowa stoi. Łaskawie wymienili mi zbiornik Galmetu, ale i tak przy wymianie trochę pękła dolna pokrywa - dałem spokój, bo ileż można się żreć o jeden zbiornik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 20.01.2005 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2005 Aishan, bo się zawstydziłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 20.01.2005 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2005 hm, widzę, że to byla skuteczna metoda Sonika, zmniejszyłas juz zdjecia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 20.01.2005 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2005 Aga, dawaj tą kawę. ? http://www.gwaco.com/timothys%20coffe%20cup.jpg Może z jakąś wkładką, bo trzeba smutek ukoić. http://www.strawberryfeels.de/spirituosen/wodka.jpg A tak, że zapytam, tylko na jeden dzień przyjechaliscie do Krakowa? Na jeden i wystarczy! Co było do załatwienia...załatwione pomyślnie...zapraszam do dziennika! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 20.01.2005 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2005 po drodze do Krakowa jest kilka bardzo stromych zjadów. O tak wiem coś o tym... Tamtędy też wczoraj jechałam,ale na szczęście nic dużego nie zatarasowało jak zazwyczaj bywa tych podjazdów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 20.01.2005 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2005 No i znowu sypie śniegiem. A miała być odwilż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 20.01.2005 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2005 Zdjęć nie zmniejszyłam, bo jakoś mi to nie wychodzi. Jak udaje mi się zmniejszyć, to tracą kolor. Muszę jeszcze nad tym popracować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 20.01.2005 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2005 Sonika Podłoga pierwsza klasa...! Bardzo mi się podoba! W radio właśnie poinformowali,że idzie na Was nawałnica śnieżna pilnujcie się na drogach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 20.01.2005 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2005 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 20.01.2005 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2005 Aga, jak dużego garba wzieliscie na swe ramiona? Sonika, spróbuj zmniejszyć tylko rozmiary, a rozdzielczość pozostaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 20.01.2005 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2005 idzie na Was nawałnica śnieżna Tak mnie to wystraszyło, że uciekłem z pracy do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 20.01.2005 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2005 tak sobie czytam o czym piszecie...i kiedy...powiedzcie mi gdzie to się takiej pracy szuka co to tak można...? a może wy nie pracujący? ale te budowy to chyba nie z zasiłków? popatrzyłem sobie na mapę grupy i niezłe te wasze zamki... a ja myślę o tym wielkoludzie... http://www.projekty.murator.pl/prezentacja.htm?IdProjektu=20 no i w związku z tym nasuwa mi się pytanie-gdzie ja się tu pcham do was?! wy to pewnie macie takie garaże... pozdrawiam macio nic się nie przejmuj - my budujemy D07 - też niewiele większy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
macio 21.01.2005 00:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2005 No nie tak niewiele... joanka...(a to niewiele to się razem czy osobno pisze bo sam już nie wiem? ) pytanie do wszystkich: z racji tego, że znamy się tyle lat może mi podpowiecie co najlepiej zrobić. A mianowicie chodzi o to, że działka, na której będziemy budować jest teścia (oto co znaczy się dobrze orzenić )i co w tej sytuacji będzie najlepsze (czytaj najtańsze) żeby ta działka była na nas? po lekturze muratora to wyszło mi, że najlepiej współwłasność, a potem nieodpłatne zniesienie współwłasności... czy jakoś tak...mam nadzieję, że ktoś z was się orientuje w tych tematach, tak więc z góry dziękuję za ogrom odpowiedzi... Pozdrawiam P.S. mam nadzieję, że nie gniewacie się za mój poprzedni post... taki niewinny żarcik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts