pitbull 21.01.2005 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2005 Mozna tak, ew. przepisac cala na zone, wtedy oplaty sa stosunkowo niewielkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 21.01.2005 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2005 Mozna tak, ew. przepisac cala na zone, wtedy oplaty sa stosunkowo niewielkie. Móc to można, ale czy należy !? Oto jest pytanie: czy należy !? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 21.01.2005 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2005 "Zalezy jak komu lezy, i co sie mu nalezy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 21.01.2005 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2005 Ale okropni, co macie do "żon" Byla zima i się zbyła. Nie wybiera się ktoś na narty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aishan 21.01.2005 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2005 Na narty? Może ja pojadę, choć katarek ostro atakuje, więc zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 21.01.2005 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2005 W górach przejdzie My prawdopodobnie pojedziemy w niedzielę do Orawki /jest nowy wyciąg i mało ludzi/. To 1,5 godziny jazdy od Krakowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
macio 21.01.2005 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2005 pitbull masz na myśli darowiznę?a co z późniejszą budową-żona nie pracuje tylko ja-ma to jakieś znaczenie?i jeszcze jedno-czy właśnie w przypadku darowizny to wartość działki można wpisać taką żeby mieściła się w kwocie wolnej?czy są jakieś cenniki, tabele? dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 21.01.2005 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2005 Macio - może ja się lekko wtrące bo moi znajomi w taki sposób dostali działkę od rodziców, kilka lat temu. Istnieje kwota darowizny zwolniona od podatku, nazwijmy to A. Kiedyś wynosiło to chyba 8tyś, ale nie jestem pewien. Przy czym możliwa jest "darowizna krzyżowa", tzn. ojciec daruje córce i osobno zięciowi i w taki też sposób postępuje matka. W rezultacie wysokość darowizny zwolnionej od podatku wynosi 4xA.Urząd oczywiście może się przyczepić jeżeli deklarowana wartość ziemi rażąco przekracza średnią cenę na danym terenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 21.01.2005 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2005 Tak - darowizne.Jesli pozwolenie jest wydane na obydwojga malzonkow i roliczacie sie razem to nie widze problemu. Zreszta i tak polikwiduje pewnie wszystkie ulgi.Co do tabel to nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 22.01.2005 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2005 Cześć krakusy. Ale fajna zima, w końcu mogłam sobie pojeździć po białym T wybrał sie dzisiaj na zakupy autem na letnich gumach, telefonował już do mnie, jak dojechałam do pracy, przecież tak cholernie slisko Miłego dnia Wam zyczę, ruszajcie z dzieciarnią /kto ma, oczywiście/ na sanki i narty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 24.01.2005 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2005 Poszli na sanki, do tej pory nie wrócili.............. Pewnie na mnie winę zwalą, ale ja nie mowiłam, ze mają nie wracać Witajcie krakusy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 24.01.2005 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2005 Witam piękną zimą, W niedzielę wpadłem w poślizg i o mało nie uderzyłem w stający przede mną radiowóz policji. Na szczęście w ostatniej chwili udało mi się wyhamować. Ponieważ nawet w nieszczęściach staram się znaleźć pozytywne rzeczy, więc zastanawiałem się czymżesz tu mógłbym się pocieszać . I znalazłem. Przynajmniej na grupę dochodzeniową nie musiałbym czekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 24.01.2005 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2005 Witaj, ja pozniej bo wlasnie na sankach dzisiaj przyjechalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 24.01.2005 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2005 Zbyszek Pit, nie było dzisiaj tak źle. Byliśmy wczoraj na nartach w Orawce. Znaczy byłam ja z dziećmi + brat z dziećmi. T został reanimować mój komp. w biurze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 24.01.2005 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2005 Toz ja nie twierdze, ze bylo zle. Zbyszek a moze oni nie byli z drogowki tylko z prewencji albo z PG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 24.01.2005 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2005 Pit - ale z Ciebie malkontent. Na szczęście nie dane mi było się przekonać. A przy okazji, czy PG to Pogotowie Gazowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 24.01.2005 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2005 Nie malkontent tylko realista A PG to przestepstwa gospodarcze a oni raczej na kodeksie drogowym sie nie znaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 24.01.2005 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2005 Pit, sądzisz, że celowo sie podstawiali pod auto Zbyszka No, no, ale teraz mają metody operacyjne Skąd wytrzasnąć acrobat-readera? Może wiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 24.01.2005 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2005 Na przykład ze strony producenta: http://www.adobe.com/products/acrobat/readstep2.html Biorąc pod uwagę tuszę obydwu funkcjonariuszy siedzących w radiowozie to musiała być drogówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 24.01.2005 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2005 Nie masz racji - tusza wynika z dobrobytu - czyli pracowali wlasnie w PG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts