Agacka1719499039 26.01.2005 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 No tysiaca to ona jeszcze nie ma Ale sądzisz,że to tak łatwo od ręki sprawdzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 26.01.2005 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 Będziemy miec szejka w grupie A snieg sypie, Zbyszek chyba pojechał.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 26.01.2005 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 Oj nie zazdroszczę mu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 26.01.2005 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 Aga - wystaw barylke ktora uzbierasz na licytacje na allegr . Echh ... Ty to jednak wiesz za co budowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 26.01.2005 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 Okupacja miasta w pełnej krasie Ulice pozamykali, korki, co jakis czas przejeżdza sznur limuzyn z obstawą Śnieg wali, odnieżarki zostały rzucone............na drogi "wazniejsze" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marro 26.01.2005 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 Witam grupę krakowską Przymierzam się do budowania domu na południe od Krakowa. Nie ukrywam, że liczę na Waszą pomoc w tym przedsięwzięciu. Jestem teraz na etapie baaaaardzo początkowym bo poszukuję działki Na razie "zwiedzam" okolice Włosania, Konar i Głogoczowa. Jeżeli ktoś z Was ma jakieś doświadczenia w poszukiwaniu działek w tych rejonach to będę bardzo zobowiązany jeżeli się nimi ze mną podzieli. A może ktoś z Was ma jakiś kawałek pustego pola za płotem? Pozdrawiam wszystkich, marro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 26.01.2005 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 Ha! Pojechałem i wróciłem. Niby cały i zdrowy, ale podróż była poważnie męcząca. W Oświęcimiu zostałem wylegitymowany. Na moje pytanie "dlaczego", usłyszałem, że kazano legitymować wszystkich podejrzanych. No i w końcu się dorobiłem. Zostałem podejrzanym osobnikiem. Marro - chyba nie mogę Ci pomóc, ale życzę sukcesu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 26.01.2005 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 No to sie Zbyszku dowiedziałeś hihihi a tak poza tym pozdrawiam ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 26.01.2005 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 Tak, tak. Rzeczywiście od pewnego czasu sam się podejrzewałem, ale dowodu nie miałem. Nie spodziewałem się jednak, że to już nawet widać na zewnątrz. Witaj Joanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.01.2005 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 Witajcie Dzisiaj T odkopywał podjazd przez godzinę, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 27.01.2005 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 A nie mogl staranowac sniegu. Zbyszek - przynajmniej sie dowiedziales jak Cie inni postrzegaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.01.2005 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 Wczoraj taranowałam zjeżdżając w dół. Pół metra przewianego, pod górkę nie idzie Zbyszek jako podejrzane indywiduum pewnie ma "teczkę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 27.01.2005 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 Witajcie! Ja dziś wyjechłam spod bloku nic nie taranując Choć przyznam,że korciło mnie kilka idiotycznie zaparkowanych pojazdów Zbyszku patrz twarz niewiniątka a śmią Cię podejrzewać! Rozbój! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 27.01.2005 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 Majka z tego wniosek taki, ze samochod nalzey parkowac zawsze na gorce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.01.2005 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 Majka z tego wniosek taki, ze samochod nalzey parkowac zawsze na gorce Garaż mam w "dołku" Wole jednak wsiadać do auta suchą nogą. A ja Wy sobie poradziliscie ze sniegiem. Pita domu w naturze nie widziałam, ale np. dom Jaro - wszędzie albo z górki albo pod górkę. Aishan to pewnie pod budowany dom to moze tylko traktorem dojechać Krakusy, opowiadajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 27.01.2005 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 Ja do odsniezania wykorzystuje sily natury. tzn zubry - sam tez jestem dozarty to nawet szybko idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.01.2005 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 aaa, znajdujesz łosia czy też "siłom i godnościom osobistom"? Od jaro pewnie się nie dowiemy. Utknął na amen na obwodnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aishan 27.01.2005 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 ........ Aishan to pewnie pod budowany dom to moze tylko traktorem dojechać ........................ Kłamstwo, kłamstwo, co za insynuacje!!!!!!!!!!!!!! Doszedł z godnością I właśnie zaczyna rozglądać się za czymś niedrogim i najlepiej ciężarówką w leasing, bo inaczej żona mu tego dojazdu nie daruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.01.2005 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 Żoną sie nie martw, jakoś przebłagasz Ostatecznie zawsze mozesz ja na rekach zanieść Aishan, albo odsnieżarka, albo 4x4, albo........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 27.01.2005 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 Od jaro pewnie się nie dowiemy. Utknął na amen na obwodnicy Oj wykrakałaś Majka . Wpuścić wpuścili , tylko wypuścić nie chcieli. A ze śniegiem da się żyć. Inwestujesz w porządne zimówki i już . Średni są każdej zimy 1-2 dni, kiedy jest ciężko. Ale w tym roku to nie tyle wina śniegu ile tych wszystkich bonzów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts