aishan 27.01.2005 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 Majka! albo co ? bom ciekaw! może to chodzi o jakąś niewidzialną rękę co to i śnieg zamiecie i herbatkę poda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.01.2005 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 Majka! albo co ? bom ciekaw! może to chodzi o jakąś niewidzialną rękę co to i śnieg zamiecie i herbatkę poda ? albo na zimę: -przenieśc się w ciepłe kraje -wynajmować ekipę odsnieżaczy -zmienić zonę -sprzedać dom Jaro, co wykrakałam? prasę czytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 27.01.2005 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 Jaro, co wykrakałam? prasę czytam Łomatko - że zacytuję tu klasyka naszej Grupy - to już w gazetach o mnie piszą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 28.01.2005 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 Jak ktos znaczny to i o nim napisza Witajcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 28.01.2005 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 Jak ktos znaczny ... Pit, sam dobrze wiem, że ostatnio nabrałem zbednych kilogramów, ale żeby tak prosto z mostu .... "No tego się po koledze nie spodziewałem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 28.01.2005 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 Witajcie Co to za docinki osobiste Jedziecie gdzies z dziećmi na ferie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 28.01.2005 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 Jedno dziecko samo się uziemiło wchodząc w bliskie spotkania najwyższego stopnia z koleżanką ospą. Drugie daje się wysłać na obóz taneczno - narciarski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 28.01.2005 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 Witajcie, A cóż to za dziwna kombinacja? Oboz taneczno-narciarski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aishan 28.01.2005 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 albo na zimę: -przenieśc się w ciepłe kraje -wynajmować ekipę odsnieżaczy -zmienić zonę -sprzedać dom Witam w ten sliczny dzionek! Majka co do Twoich propozycji to : ad. 1 - odpada bo lubię zimę, ad. 2 - finansów brak, ad. 4 - odpada, ad. 3 - no, no tu się zastanowi, z aktualną pogada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 28.01.2005 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 Aishan, może maly szantazyk " albo polubisz przedzieranie się w zaspach, albo Cie wymienię..." Fajne zimowisko. Rano narty, popoludniu balanga. Ale czy ona nie za młoda........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 28.01.2005 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 Jak wczesniej zaznaczylem ... tusze ze tusza tylko o dobrobycie swiadczy . Oboz taneczno - baletowy czyli jazda figurowa na nartach. Latwo sie polamac - lepiej wykup jakies ubezpieczenie - jeszcze zarobisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 28.01.2005 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 To się nazywa koledzy i koleżanki z Forum: dobrze życzą dziecku; albo podejrzane impressski albo połamanie - choć właściwie, jedno nie wyklucza drugiego, zwłaszcza jak balet narciarski zacznie uprawiać po dobrej impresssce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aishan 28.01.2005 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 Jaro! Po takim podkładzie to jak mawia znajomy instruktor narciarstwa łatwiej będzie kumać te kocie ruchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 31.01.2005 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Witajcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 31.01.2005 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Hej. Wczoraj rano usłyszałam szczekanie i popiskiwanie jakiegoś szczeniaka. Przez głowę przeszła mi z lekka niedorzeczna mysl "sąsiadka sprawiła sobie pieska". Ponieważ w gowie walił mi mlot pneumatyczny, nie myslałam o tym więcej. Wrócilismy z kościoła, połozyłam się z zimnym kompresem na łbie i ....znowu usłyszałam. Tym razem zaświtało mi w łepetynie "okropny mróz, -11stopni, a ona trzyma szczeniaka na polu " Wygladamy przez okno, a tam maluch popiskuje za jej bramą. Telefonuje do niej, ona na to "że ktoś jej wrzucił szczeniaka przez płot, a ona jest uczulona i go nie weźmie do domu.........nie jej szczeniak, nie jej problem" Ania poleciała po niego, rozgrzewaliśmy, poilismy letnim mlekiem. Teraz jest wesoły rozrabiaka. Pojechał dzisiaj do teściowej, bo nikt na wsi go nie chciał. mam nadzieję, że go polubi i nie odda do schroniska Mam ambiwaletne uczucia - chyba nie lubię ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 31.01.2005 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Sorry, ja go nie podrzucilem No nie przypominam sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leszek Król 31.01.2005 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Ja nie w sprawie psa , mam juz, ale chciałbym dołączyć do grupy. Buduję w Świątnikach Górnych. Pozdr Leszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leszek Król 31.01.2005 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Wreszcie się udało!!! Od wczoraj próbowałem coś wysłać, ale że do tej pory moją domeną były roboty proste, a ciężkie, więc w "komputerowaniu" nie jestem zbyt biegły. Jak się podszkolę, to może i jakieś zdjęcia uda mi się wkleić. Pozdr Leszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 31.01.2005 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Witamy.Jak Idzie budowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leszek Król 31.01.2005 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Buduję już piąty rok, ale nie spieszy mi się, bo mam gdzie mieszkać, a praca i studia żony wykluczają szybką przeprowadzkę. Ja już nie pracuję a i rąk nie mam lewych, więc dużo prac staram się wykonywać osobiście. Do zrobienia zostało jeszcze ocieplenie, tynki wewnętrzne i częściowo instalacja elektryczna. Dom nie jest duży 6,6x10 m, ale w rzech kondygnacjach bo na zboczu (różnica pełnej kondygnacji), na stoku południowym. Zimę spędzam w bloku i pełnię rolę gospodyni domowej, właśnie muszę iść na zakupy, żeby rodzinka miała co jeść, na obiad będzie kapuśniak i schabowy. pozdr Leszek (a może Lesia?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts