Zielona 05.03.2003 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2003 kubatsukiA ty gdzie zamierzasz/wybudowałeś/planujesz swój dom? W Japoni - sądząc z nicka Rich.Czy to Twój szkic przyszedł do mnie mailem. Kurczę teraz muszę się bawić w detektywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 05.03.2003 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2003 EDZIA: czy bezpiecznie, to się jeszcze okaże ? Do tej pory ustaliliśmy z Majką strefę wpływów: północ/południe. Linia demarkacyjna przebiegała po Wiśle (nie mylić z Wisłą Kraków )i dalej wzdłuż austrady katowickiej... Oczywiście, wyłamał się kol. kgadzina, który mieszka na lini demarkacyjnej i należy po połowie do Północy i Południa. No ale komu przypadnie świeża krew ze Śląska ? Majka będzie krzyczeć, że ma bliżej ... hmmm ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukaka 05.03.2003 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2003 Ogloszenie!!Zamienie dzialke w okolicach Zabierzowa na dzialke w okolicach Kgadziny.Pilne!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 05.03.2003 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2003 Lukaka. Ty nie wiesz co chcesz zrobić. Zmysły w porządku? To niezbyt mądre posunięcie. Zastanów się jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 05.03.2003 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2003 Pit do jest "facet służbowy" nie mylić z osobistym wiąże się to z przyuczeniem nowej siły roboczej. Jaro skoro przypadam Majce to się jeszcze zastanowię w imię babskiej solidarności może się jakoś dogadamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukaka 05.03.2003 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2003 No dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukaka 05.03.2003 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2003 Edzia. Kto kogo przyucza?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 05.03.2003 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2003 Siedze sobie cichutko nie pyskuje a Wy mnie obnazacie ... nygus i nihilsta ze mnie czy co ? Alescie mnie wzieli pod wlos - podlosc ludzka nie zna granic . Idac za przykladem kgadziny tez pokaze taras . Zdjecie poszlo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukaka 05.03.2003 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2003 Jaro!Nie jestem pewien czy blizny po transplantacji sie Gadzinie zagoily?Trzeba poczekac..,zobaczyc jak bedzie wygladal... ,zastanowic sie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 05.03.2003 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2003 Brawo pit Czekamy zatem na wielkie ODSŁONIĘCIE . Panie, Panowie: tylko na grupie krakowskiej, jedyne w swoim rodzaju, burzące krew w żyłach (mniam, pyszna, gorąca krew) absolutnie rewelacyjne, dziwowisko: **************Taras kgadziny kontra taras pita !***************** Zielona - wszystko w Twoich rękach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 05.03.2003 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2003 Ale wszyscy się rozgadali - Lukaka, nie bój się, jestem uroczą wampirzycą - Pit, prześlij zdjęcie domu od frontu- jest super - Edzia, Ty ślązaczka, ale do mnie to prawie rzut beretem, małopolska Cię przygarnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 05.03.2003 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2003 TADAM...http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=6101&q=Zielona_Kasia&k=3 Pit. Ale się czaiłeś i mnie zaskoczyłeś. Piękny dom. Piękna zieleń. Piękny ... Pit. Dość tych zachwytów. Teraz inni ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 05.03.2003 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2003 No nie, to mi "antre" zrobiles Ja czlowiek cichy i pokorny a Ty mi w Popielec huczne balangi urzadasz Toz ja sie umartwiam, kiszki marsza graja, mnie sie usmiechnac nie wolno a Ty mnie tak po prostu ... lewym sierpniowym z beckhandu A wstydz sie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 05.03.2003 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2003 Pit, o to właśnie chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 05.03.2003 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2003 Znikam na 3 godziny. Muszę się wziąć do roboty. Projekty czekają a ja tylko forum i forum. Szef mnie wyrzuci z roboty ... o kurcze przecież ja jestem szefem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 05.03.2003 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2003 o.. qcze !?no pit, rewelacja ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 05.03.2003 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2003 Dziekuje bardzo. To ciekawe czy mozna samego siebie wyrzucic z roboty. Mysle ze tak, bo skoro mozna na siebie samego zlozyc zawiadomienie do prokuratury o popelnieniu przestepstwa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukaka 05.03.2003 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2003 Slyszalem kiedys o policjancie, ktory sam sobie dal mandat za przekroczenie szybkosci:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 05.03.2003 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2003 pitbull:A dlaczego chcesz się wyrzucać z roboty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukaka 05.03.2003 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2003 Jaro str.24 to Zielona sie wywala z roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts