Majka 31.01.2005 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Leszek, witaj. Nie wiem, czy wiesz, że prawdziwego mężczyznę poznaje sie po tym jak sobie radzi z pracami domowymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leszek Król 31.01.2005 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Majka, to po czym poznaje się prawdziwą kobietę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 31.01.2005 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Majka, to po czym poznaje się prawdziwą kobietę? To raczej nie do mnie pytanie. Ja jestem raczej babo-chłop, co i w kiecce pochodzi i jak trzeba to po szewsku zeklnie, jak ktos mocno podpadnie Na temat prawdziwych kobiet powinni wypowiadać sie mężczyźni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leszek Król 31.01.2005 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Oj co ja bym tu powypisywał, żeby tylko łapki na klawiaturze chciały szybciej biegać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 31.01.2005 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Wlasnie ... dziwny jest ten swiat, ze doszlo do tego iz na pierwszy rzut nie da sie poznac kobiety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leszek Król 31.01.2005 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Nie ważna płeć, ważne uczucie?!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 31.01.2005 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 A to ciekawe wole raczej staroswieckie poglady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aishan 31.01.2005 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Witaj Lechu w grupie! Ps. no dobra, a ten obiadek to o której i gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 31.01.2005 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Wlasnie ... dziwny jest ten swiat, ze doszlo do tego iz na pierwszy rzut nie da sie poznac kobiety Kobietę rozpoznasz, ale czy ona będzie prawdziwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leszek Król 31.01.2005 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Witaj Lechu w grupie! Ps. no dobra, a ten obiadek to o której i gdzie? U mnie w mieszkaniu, dla kazdego o innej porze, jak sobie kto życzy i o której wraca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leszek Król 31.01.2005 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 A to ciekawe wole raczej staroswieckie poglady Jesteś niepoprawny politycznie a jeszcze trochę, a posądzą Cię o homofobię. A tak nawiasem "Żeby życie miało smaczek; raz dziewczynka, raz chłopaczek" (oczywiście pełnoletni). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 31.01.2005 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Jesteś niepoprawny politycznie a jeszcze trochę, a posądzą Cię o homofobię. Witaj Leszku. My tu Krakusy stare, znane z konserwatywnego spojrzenia na rzeczywistość . A poprawność polityczna jest dobra dla mięczaków . Także: Pan z Panią lub Pani z Panem - preferujemy układy mieszane . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leszek Król 31.01.2005 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Ja tez prawie Krakus (10 km na południe), chociaż chwilowo (od 26 lat) na emigracji zarobkowej w okolicach Trójkąta Trzech Cesarzy. Jeszcze ze dwa, trzy lata i wrócę na stare śmieci w nowym domu. Poglądy też mam tradycyjne, choć nie wiem, czy w tym zwariowanym świecie warto je zanatto eksponować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leszek Król 31.01.2005 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Jaro Ty prawie to mój budowlany sąsiad. Z mapy wynika, że budowę masz w Koźmicach, to ode mnie na rzut beretem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 31.01.2005 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Chyba beretem obciążonym betonem A ja do tej pory sądziłam, że Światniki Górne są po drugiej stronie myslenickiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leszek Król 31.01.2005 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Chyba beretem obciążonym betonem A ja do tej pory sądziłam, że Światniki Górne są po drugiej stronie myslenickiej Nie wiem z której strony patrzysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 31.01.2005 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Aaaa, obojętnie z której Muszę spojrzeć na mapę, może faktycznie pokonywałam wiadukt nad dwupasmówką Leszek, a nie podrzuciłbyś obiadku mi do biura? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 31.01.2005 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Witam lekko spóźniony. Niestety przez parę najbliższych tygodni tak to już będzie. Witam nowego członka GK. Nawet się przymierzałem, aby Cię umieścić na mapie GK, ale masz nieco przydługi nick. Czy zaakceptujesz "L.Król" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leszek Król 31.01.2005 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Majka nie ma sprawy. Jak stopnieją śniegi i będę jechał na budowę, to mogę coś upichcić (czy placek po węgiersku z gulaszem z sarny może być?). Jeżdżę zawsze przez Krzeszowice, bo jako rasowy centuś krakowski nie będę dawał darmozjadom 5.5 PLN za 17 km pseudo autostrady. Przy tych śniegach, to nie mam co jechać, bo musiałbym pomyśleć jeszcze o ciągniku, a jeszcze lepiej o parze koni, które by mnie wyciągły na drogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leszek Król 31.01.2005 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Witam lekko spóźniony. Niestety przez parę najbliższych tygodni tak to już będzie. Witam nowego członka GK. Nawet się przymierzałem, aby Cię umieścić na mapie GK, ale masz nieco przydługi nick. Czy zaakceptujesz "L.Król" ? Bardzo chętnie, bo właściwie to chciałem mieć pseudo KLAK (inicjały nazwiska i imion), ale że jestem człowiek niezbyt rozgarnięty wpisałem nie to co trzeba i nie tam, gdzie trzeba, a zmienić nie umiem, nie wiem też czy to jest możliwe, może ktoś mnie oświeci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts