Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Majka

3527

• Agacka1719499039

2723

• pitbull

2291

• zbyszekP

1611

Najaktywniejsi w wątku

Majka, to po czym poznaje się prawdziwą kobietę?

To raczej nie do mnie pytanie. Ja jestem raczej babo-chłop, co i w kiecce pochodzi i jak trzeba to po szewsku zeklnie, jak ktos mocno podpadnie :roll:

Na temat prawdziwych kobiet powinni wypowiadać sie mężczyźni.

Jesteś niepoprawny politycznie a jeszcze trochę, a posądzą Cię o homofobię.

Witaj Leszku. My tu Krakusy stare, znane z konserwatywnego spojrzenia na rzeczywistość :D. A poprawność polityczna jest dobra dla mięczaków :D .

Także: Pan z Panią lub Pani z Panem - preferujemy układy mieszane :D .

Ja tez prawie Krakus (10 km na południe), chociaż chwilowo (od 26 lat) na emigracji zarobkowej w okolicach Trójkąta Trzech Cesarzy. Jeszcze ze dwa, trzy lata i wrócę na stare śmieci w nowym domu. Poglądy też mam tradycyjne, choć nie wiem, czy w tym zwariowanym świecie warto je zanatto eksponować.

Majka nie ma sprawy. Jak stopnieją śniegi i będę jechał na budowę, to mogę coś upichcić (czy placek po węgiersku z gulaszem z sarny może być?). Jeżdżę zawsze przez Krzeszowice, bo jako rasowy centuś krakowski nie będę dawał darmozjadom 5.5 PLN za 17 km pseudo autostrady. Przy tych śniegach, to nie mam co jechać, bo musiałbym pomyśleć jeszcze o ciągniku, a jeszcze lepiej o parze koni, które by mnie wyciągły na drogę.

Witam lekko spóźniony. Niestety przez parę najbliższych tygodni tak to już będzie. 8) Witam nowego członka GK. Nawet się przymierzałem, aby Cię umieścić na mapie GK, ale masz nieco przydługi nick. Czy zaakceptujesz "L.Król" ?

Bardzo chętnie, bo właściwie to chciałem mieć pseudo KLAK (inicjały nazwiska i imion), ale że jestem człowiek niezbyt rozgarnięty wpisałem nie to co trzeba i nie tam, gdzie trzeba, a zmienić nie umiem, nie wiem też czy to jest możliwe, może ktoś mnie oświeci.