zbyszekP 31.01.2005 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Zmienić to chyba się już tego nie da. Zresztą nawet nie trzeba. Okazało się, że jednak Cię "całego" zmieszczę. Co też zostało zrobione. Jak masz jakieś zdjęcie domku to mi go prześlij emailem, abym mógł go dołączyć do mapki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leszek Król 31.01.2005 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Zbyszku w międzyczasie zarejestrowałem się pod pseudo LAKK, więc jeśli możesz, to zmień ten podpis, bo od tej pory będę się posługiwał i logował z nowego. Zdjęcie prześlę, choć nie jest zbyt aktualne, ale jak wspomniałem w poprzednim poście połapanie się w tym wszystkim (mam na myśli komputer), nie idzie mi rewelacyjnie (jestem jeszcze z pokolenia suwaka logarytmicznego) i czasem muszę korzystać z pomocy małoletniej pociechy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 31.01.2005 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 "Melduję posłusznie,że znowu jestem"- jakby powiedział dzielny wojak CK armii-Szwejk. Zmieniłem nick, bo jego pisanie przy mojej "gibkości", zajmowało zbyt wiele czasu. Od tej pory Leszek Król będzie pod nickiem LAKK. [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 31.01.2005 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 No toś mi zrobił przykrość bo muszę zmienić mapkę. Zrobię to jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 31.01.2005 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Sorry Zbychu !!! Jak już wspominałem, nie jestem dobrze zorientowany w "kuchni komputerowej", lepiej się poruszam w kuchni z tradycyjnymi garami. Jeśli to jest problem, to zostaw jak jest, przecież to w końcu ta sama osoba i ten sam dom, a jak ktoś będzie chciał mnie znaleźć, to znajdzie.Postów też nie napisałem wiele i tylko w GK, a tam ludzie inteligentni, to sobie poradzą. Mnie to długie przebywanie na Śląsku trochę ogłupiło. Czy dotarło zdjęcie? Nie wiem co jest, ale ja u siebie na Twojej mapce nie widzę żadnych zdjęć, mimo próby na "operze" i "internet explorer", pewnie to znowu moja "niekumatość", widać taka już moja "uroda". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 01.02.2005 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 Witajcie. Leszek, obiad poproszę do centrum Krakowa Zastanowiło mnie to, ze jeździsz przez Krzeszowice....gdzie łączyly się granice trzech zaborów? Kiepsko dzisiaj bylo z wyjazdem autem, najpierw brama zamarzła, potem auto z lekka boksowało A najmniej przyjemnie było na dojeździe rano do Krakowa, troche sie obawiałam o "mój kufer" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 01.02.2005 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 Majka nie napisałaś, czy proponowane danie może być i o której mam je dostarczyć. Nie napisałem, że Trójkąt Trzech Cesarzy jest koło Krzeszowic, tylko że czasowo przebywam w jego okolicach (na rzut beretem). Jak zobaczysz w historii, dokąd sięgała Rzeczpospolita Krakowska, wydedukujesz dlaczego jeżdżę przez Krzeszowice. Rzeczpospolita Krakowska obejmowała moje byłe (z przerwą na naukę), obecne i przyszłe miejsce zamieszkania. U mnie autko śpi w garażu, nie wyganiam go w taką pogodę "na pole", a na zakupy idę piechotą, przy okazji pies się przewietrzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 01.02.2005 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 Wszystko napewno będzie pyszne i godzina obojętna. Ale mi sie kiepsko zaczął dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 01.02.2005 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 Głowa do góry, "jeszcze nie było tak źle, żeby nie mogło być gorzej" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 01.02.2005 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 Cześć pracy! W domu mam szpital na całego Mały po wczorajszych bańkach... Karolcia dalej na antybiotyku... Muszę ich wykurować do ferii!!!!! Majka czemu tak pesymistycznie? Leszek witaj w naszych progach...mamy do siebie całkiem niedaleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 01.02.2005 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 Agacka, jak to do ferii!!, to w małopolskim ich jeszcze nie ma. Moja pociecha? już drugi dzień w ławkach.Masz dom w pięknej okolicy. W młodych latach (jeszcze przed zalaniem) chodziłem z namiotem nad Rabę do Drogini. Było tam miejsce zwane świątnickim, gdzie moi krajanie wpadali się popluskać. Oj piękne to były czasy, ale "to se ne vrati". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 01.02.2005 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 Wiesz co wydaje mi się że to tylko kwestia czasu jak wprowadzą białą żeglugę na zalew...kasa ogromna im ucieka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 01.02.2005 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 To mam szansę, bo z wykształcenia jestem "marynarz słodkich wód i kałuż", mogę na emeryturze trochę popływać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 01.02.2005 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 Ciekawe wykształcenie... Jak tam krakusy ogólnie? Coś nowego słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 01.02.2005 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 Mogę wybierać szoty? Aga, rezerwuj kawałek brzegu na przystań białej floty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 01.02.2005 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 To tymi szotami się podzielimy...choc ja bardziej na balast....może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 01.02.2005 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 Ja to mechanik okrętowy, to chyba nie będę miał co na tych żaglowcach robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 01.02.2005 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 pokład zawsze , będzie trzeba szorować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 01.02.2005 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 przerwa, idę gotować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 01.02.2005 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 zrób i więcej dla mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts