Majka 01.02.2005 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 wszyscy glodni Wymienie kanapkę na gorący obiadek Gdzie reszta krakusów? pojechali na ferie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 01.02.2005 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 Ja mogę wymienić jedynie soczek z marchewki...może komuś karotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 01.02.2005 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 No fajnie - wodniacko - wakcyjnie się zrobiło. To może ja będę od kotwicy - jakby z tą przystanią coś nie teges ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 01.02.2005 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 Agacka, czy zalew zamarznięty? bo w ramach treningu na bojerach bysmy pożeglowali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 01.02.2005 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 Do załogi brakuje tylko do pagaja Zima w Krakowie nędznie wygląda - samo bloto, brrr, za to na wsi - bieluteńko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 01.02.2005 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 Majka jak masz ochotę popływać kajakiem to zapraszam nad Zalew Rybnicki...tu zawsze ciepła woda i mnóstwo ptactwa zimą. I zima całkiem fajnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 01.02.2005 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 Edzia, jakim kajakiem My tu o prawdziwej łajbie rozprawiamy A z zaproszenia napewno kiedyś uda mi sie skorzystać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 01.02.2005 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 Majka prawdziwą łajbą też można...tylko z wypożyczeniem zimą mogą być kłopoty..no chyba, że masz prywatną, wtedy kto nam zabroni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 01.02.2005 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 Edzia Zalew Rybnicki jest za granicą, a my bez pszportów. Za wizą trzeba by stać ze trzy tygodnie i nie wiadomo, czy dadzą, a przy takiej pogodzie to przyjemność wątpliwa, no chyba, że zawarło by się nowe ciekawe znajomości. Na razie zostanę przy bojerach w kraju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 01.02.2005 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 Czy dotarło zdjęcie? Nie wiem co jest, ale ja u siebie na Twojej mapce nie widzę żadnych zdjęć, mimo próby na "operze" i "internet explorer. Witam, Lakk -Mapkę zmieniłem. Zdjęcie dotarło i zostało zamieszczone. Nie wiem dlaczego nie widzisz zdjec. Może nie masz zainstalowanej Javy na swoim komputerze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 01.02.2005 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 Edzia Zalew Rybnicki jest za granicą, a my bez pszportów. Za wizą trzeba by stać ze trzy tygodnie i nie wiadomo, czy dadzą, a przy takiej pogodzie to przyjemność wątpliwa, no chyba, że zawarło by się nowe ciekawe znajomości. Na razie zostanę przy bojerach w kraju. ... lakk czyżby małopolska nie załapała się do UE ??? ...no to jakiś niedoinformowany jestem, ale mogę cię wtajemniczyć, że przez zieloną granicę pod Ogrodzieńcem w sierpniu przedarła się całkiem godna reprezentacja krakusów... ... i nikt nie narzekał na nowe znajomości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 01.02.2005 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 Ale fajny dom. Jak ktos nie zmiesci się na drodze, to od razu moze wypic kawe na górnym tarasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 01.02.2005 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 ... pod dużym okapem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 01.02.2005 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 Zdjęcie widać dziękuję, natomiast chyba jeszcze jedna moja wrodzona wada, tzn daltonizm, powoduje, że nie widzę na mapie czerwonej kropki i mojego nicka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 01.02.2005 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 To jak kliknąłęs, zeby pojawilo sie zdjęcie? Jest i kropka i nick Zbyszek, ale niektorzy maja okropnie stare zdjęcia, taki Jaro - brak barierek na balkonie i kiepski trawniczek, Gadzina - też tarasik juz ma Trzeba od nich wyciągnąć nowe zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 01.02.2005 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 Krystian, ja wielbiciel miłościwie nam paującego CESARZA FRANCISZKA JÓZEFA, mieszkaniec Rzeczpospolitej Krakowskiej, tylko Galicję mogę traktować jak "ojczyznę", reszta to daleka zagranica, o wejściu do jakiejś Unii nic nie wiem.Majka, całą rodzinę zaciągnąłem przed ekran i nikt kropki nie widzi, nawet pies nic nie wywąchał, może ona jest dopiero w fazie embrionalnej i jak urośnie, to zczerwienieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 01.02.2005 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 Zbyszek, ale niektorzy maja okropnie stare zdjęcia, taki Jaro - brak barierek na balkonie i kiepski trawniczek, Gadzina - też tarasik juz ma Trzeba od nich wyciągnąć nowe zdjęcia Poszperałem po sieci i chyba znalazło się coś nowszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 02.02.2005 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 Witajcie. To się nazywa inwigilacja ! Człowiek nawet nie wie, a tu proszę - sami wszystko zauważą, znajdą, podmienią ... Jak zwykle duet: Majka + Zbyszek jest absolutnie debeściarski - jak mawia moja starsza latorośl. Skoro już tak porządkujemy - to Aga tez ma chyba nieco świeższe obrazki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 02.02.2005 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 Skoro już tak porządkujemy - to Aga tez ma chyba nieco świeższe obrazki. Dzięki Ale czemu taki księżycowy krajobraz ? Czy ja mogę Zbyszku prosić o tą fotkę? http://foto.onet.pl/upload/5/82/_359365_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 02.02.2005 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 Agacka, czy zalew zamarznięty? bo w ramach treningu na bojerach bysmy pożeglowali. Obecie trudno mi to sprawdzić... Ale obiecuję,ż ejak będę w okolicy specjalnie dla Ciebie sprawdzę... A może Jaro Ci zerknie w końcu jest tak blisko....? A tak swoja drogą to przejeżdżałam nie tak dawno przez Twoje okolice...strasznie tam ładnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts