Majka 02.02.2005 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 Zbyszek, gdzieś Ty? Na poniewierkę zostałeś rzucony? Czy zona Cie rzuciła? A może gaz odłączyli i pozostała zupka knorra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 02.02.2005 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 Oj, znowum na poniewierce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 02.02.2005 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 Zbyszek, ale niektorzy maja okropnie stare zdjęcia, taki Jaro - brak barierek na balkonie i kiepski trawniczek, Gadzina - też tarasik juz ma Trzeba od nich wyciągnąć nowe zdjęcia Poszperałem po sieci i chyba znalazło się coś nowszego. Witojcie! Jakoś tak się dziwnie składa że jak mnie wywołują z lasu to sie pojawiam Zbyszku, jakbyś mógł to zmień na mapce GK zdjęcie mojego domu (to co straszy brakiem balustrady na balkonie) na to co jest na moim albumie na onecie (kliknąć domek w stopce posta) z tym zagospodarowanym tarasem. A na wiosnę cos nowego dorobię No to pozdrawiam wszystkich serdeczniaście i do następnego razu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 02.02.2005 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 Zmieniłem choć nie wiem czy o to Ci chodziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 02.02.2005 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 Kropka i nick na mapce urodzili się, widocznie potrzebowali trochę czasu na inkubację. Nie rozumiem, mimo tylu chętnych nikogo nie było na obiedzie. Obrałem furę ziemniaków i teraz będę je żarł do wielkanocy. Tak się nie robi!!!. Jeszcze jeden taki numer, a obrażę się i przestanę gotować. Piotrek ile chciałbyś za metr kwadratowy tej wełny, bo mnie prawdopodobnie braknie i ze trzy wałki może bym odkupił. zabrałbym jak będę jechał na budowę. Tobie to dobrze, wśród tych "zwariowanych" przepisów budowlanych, fachową pomoc medyczną masz chociaż pod ręką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 03.02.2005 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 Witam wszystkich w ten słodki.... dzień Lakk, szczerze mówiąc to chce pozbyc się wszystkiego na raz . Chyba ,że bedzie kilku chętnych na mniejsze ilości (13,70 za m2) zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 03.02.2005 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 Witajcie. Znowu dopadalo 10cm sniegu. Tym razem musiałam się odkopać . A w Krakowie zaparkowanie wymaga umiejetności cyrkowych /odpowiednio władowac sie w zaspę, aby nic nie wystawało i do tego lawina nie spadla z dachu kamienicy / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 03.02.2005 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 Czołem,jak idzie Wam konsumpcja pączków? A może jeszcze za wcześnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 03.02.2005 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 Zjadłam juz 2 na sniadanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 03.02.2005 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 Limit 4 pączków musi wystarczyć do przyszłego karnawału! Dziś zamiast auta pod blokiem znalazłam wielką zaspę śniegu... Ale napadało tego białego paskudztwa przez noc... Zawsze wtedy kiedy go nie trzeba,a wyjazd z osiedla w takich warunkach to dopiero wyzwanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 03.02.2005 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 Sonika, ja zjadłem 4 i do domu kupiłem 8 (pewnie 3-4 dla mnie) Majka, pewnie trzeba będzie jeżdzić z łopatą jak tak dalej pójdzie , bo już teraz jest w niektórych miejscach 30-40 cm śniegu i cieżko zaparkować. Czy ktos może mi polecic sklep lub skład z niedrogimi parapetami z aglomarmuru czy sztucznego kamienia.?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amber 03.02.2005 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 Piotrek ja moje parapety kupowałam w Jabo marmi, kiedyś na klimeckiego dzisiaj przy Zakopiańskiej. Były trochę tańsze niz w innych miejscach, które odwiedzałam. Jest to salon firmowy producenta z Dębicy. Pozdr. Amber nie zapisana do grupy ale też z Krakowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amber 03.02.2005 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 A czy ktoś ma moze namiary na jakiegoś sprawdzonego stolarza z Krakowa czy okolic, który robi meble do kuchni i łazienki wg projektu zamawiającego?Pozdr. Amber Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 03.02.2005 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 Amber, byłem tam ale ceny mają takie sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 03.02.2005 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 Piotrek, przy cmentarzu Batowickim miesciła sie firma, w której kiedys zamawialismy parapet z konglomeratu. O nazwę nie pytaj Leszek, a to nie miał byc obiad z dostawą O malo co nie wykończyłam sie z glodu, czekając na obiecana wątróbkę z pieczarkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 03.02.2005 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 Majka, a jak miałem dostarczyć przy tych zaspach. Wyjechałbym w południe, a nie wiem czy do tej pory nie byłbym w drodze. A poza tym nie mogłem się ruszyć z domu, bo jakby ktoś inny głodny się zjawił, to kto by mu danie zaserwował. Dziś na obiad to samo, bo zostało z wczoraj, a nie może się nic zmarnować (moja krakowska oszczędność?!!!)Obiad masz zamówiony, a z dostarczeniem może być tak, jak z deskami na budowę moich rodziców. Moi rodzice stawiali dom w 1959 roku, zamówili deski na podłogi u znajomego górala Józka. Ten obiecał, że deski przywiezie w sobotę....................... Po kilku latach mama spotkała go na jarmarku, pytając dlaczego wtedy nie przywiózł desek, na co on odpowiedział, że nie mówił, w którą sobotę je przywiezie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 03.02.2005 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 Piotrek, w okolicach os Widok, jak się jedzie do mleczarni jest taki sklep z parapetami z aglomarmuru. Jakie mają teraz ceny to nie wiem, ale może warto podjechać. Pączka zjadłam tylko jednego i mam zamiar na tym poprzestać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amber 03.02.2005 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 Ja w Jabo kupowałam parapety jeszcze przed zmianą Vatu. Teraz wybieram sie tam w sprawie kamienia na obudowe kominka i tez sie boje cen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amber 03.02.2005 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 Nieśmialo przypominam sie w sprawie stolarza, może ktos zlecał wykonanie mebli do kuchni i łazienki?Prosze o namiary.Pozdr. Amber Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 03.02.2005 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 Amber to czekam na ocenę sytuacji, bo też będzie mi potrzebny taki kamień... Najlepiej jakąś ich stronkę internetową...jakby się dało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts