Piotrek1 03.02.2005 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 SONIKA, nie wiesz czy maja czynne w sobotę? W którym to miejscu, koło pętli tramwajowej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 03.02.2005 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 Czy mają otwarte w sobotę to nie wiem.Trzeba minąć pętlę tramwajową na Widoku, kawałek Balicką i za giełdą w lewo do mleczarni. A potem po prawej stronie są takie różne "baraki" i tam są te parapety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 03.02.2005 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 Dzięki za dokładna lokalizację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 03.02.2005 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 Amber - radze przejechac sie do Kalwarii Zebrzydowskiej do Domu Rzemiosla. Tam sami stolarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amber 03.02.2005 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 Adres dla Agacki http://www.jabo-marmi.com.pl/Amber Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidqa 03.02.2005 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 Hooop! No i jestem znowu z Wami! Troche zaniedbalam "grupe". Kajam sie . Ale mnostwo zalatwien mnie czeka w zwiazku z budowa. Rozgladam sie za architektem do adaptacji, wykonawcami, materialami i dostawcami. Strasznie duzo z tym roboty . Ja dziś kupiłem kilka na Krupniczej pycha. Majka też zdaje sie ma na rzut beretem dobre żródło pączków Chyba nikt z Was nie ma tak malego rzutu beretem (dziwnie to jakos brzmi, ale niech tam ) do "Michalka", co ja. Majka, ja stacjonuje po numerem 3 na Krupniczej, a Ty? Witam nowego kolege na forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amber 03.02.2005 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 W kalwarii w Domu Rzemiosła byłam, zresztą tam zamawiałam kanapy. Ale z meblami do łazienki się nie spotkałam. Hm może trzeba popytać.Amber P.S. Duży wybór marmurów i granitów mają w Kamico obok OBI ale ceny chyba też duże. Może ktoś coś u nich kupował. Ja szukam czerwonego lub coś koło tego koloru kamienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 03.02.2005 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 Jesli czerwony piaskowiec to Wartowice, jesli czerwony granit to mulicolor lub mase rozniacych sie odcieniami granitow. Proponuje zagladnac do producentow nagrobkow. Bedzie prawdopodobnie najtaniej. Najlepiej nie w Krakowie tylko po okolicznych wsiach i miescinac. Meble do lazienek to w Kalwarii faktycznie nie ma. Mialem takiego stolarza w Gdowie ale nierzetelny. Pod trojka na Krupniczej to chyba konsulat autryjacki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amber 03.02.2005 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 W sprawie kamienia byłam też w Zabierzowie, ale tam nie mają czerwonego granitu czy marmuru, choć ceny ok 450 zł z metr kw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidqa 03.02.2005 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 Pod trojka na Krupniczej to chyba konsulat autryjacki . Pit, nietrafione! Probuj dalej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 03.02.2005 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 Lidga, ja pod numerem 17ście, ale obok innego znanego cukiernika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 03.02.2005 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 Dzięki Amber ...strona zwiedzona teraz czekam na opowieści i odczucia cenowe po wizycie... Pit z tymi nagrobkami to nie jest głupi pomysł...że też Ci to przyszło do głowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 03.02.2005 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 Aga - pare rzeczy tak zalatwilem. lidqa - ja Krupnicza doskonale znam, jak rownie z wiekszosc Instytucji tam znajdujacych sie. Po prawej za teatrem kamienica z Szewal jesli dobrze pamietam i roznymi instytucjami finansowymi, po lewej ksiegarnia, punkt kser, knajpka. To jest raczej poczatek ulicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amber 03.02.2005 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 Ja tez byłam u producentów nagrobków koło batowic ale akurat nic nie znalazłam dla siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 03.02.2005 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 Aga - pare rzeczy tak zalatwilem. Boję się zapytać jakie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidqa 03.02.2005 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 Lidga, ja pod numerem 17ście, ale obok innego znanego cukiernika Cha ,cha. Ale zbieg okolicznosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidqa 03.02.2005 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 lidqa - ja Krupnicza doskonale znam, jak rownie z wiekszosc Instytucji tam znajdujacych sie. Po prawej za teatrem kamienica z Szewal jesli dobrze pamietam i roznymi instytucjami finansowymi.. To jest raczej poczatek ulicy Cieplo, cieplo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 03.02.2005 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 Jakie ciepło śnieg sypie jak wściekły...akurat wtedy gdy ja potrzebuję wiosny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidqa 03.02.2005 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 Bawie sie z pitbullem w chowanego. To przywoluje mi na mysl wiosne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 03.02.2005 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 A mnie to przywołuje na myśl coś innego. Witam. Wy znowu o pączkach i innych pysznościach. Ale Wam dobrze. Jedynie co pozwala mi się czuć lepiej to to, że przynajmniej przywala was śnieg. A u mnie za oknem circa about 20 stopni ciepła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts