engi 29.07.2002 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2002 Franek kupił więżbę w Korbielowie i twierdzi, że jest OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 30.07.2002 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2002 Dajcie jakieś namiary a nie przy Zakopiańskiej, w Korbielowie.Nazwiska, adresy, telefony.Pozdr.Zielona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 30.07.2002 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2002 Oczywiście wielkie dzięki za namiary. Trochę ruszę głową, popytam, podzwonię i sama rozszyfruję namiary. Przy Zakopiance – chyba już wiem. Pozdrawiam Zielona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
engi 01.08.2002 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2002 Napisz na priv do franekF z pytankiem - napewno Ci odpowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 01.08.2002 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2002 Dzięki Finiszant za precyzyjne namiary. Trafiłam bez problemu, po wstępnych oględzinach i rozmowach może coś się z tego urodzi, tylko z upustami jakieś cholery zawzięte. Nie chcą dawać.Pozdr.Zielona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malenstwo 01.08.2002 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2002 Kochani "Forumowicze" Buduje w Witkowicach, dzialka niestety niewielka w odroznieniu od domu... no ale coz, mam pytanie: Czy znacie firmy lub wyporzyczalnie sprzetu, gdzie maja takie niewielkie spychareczki (Tomcat, albo cos w tym stylu...), musze wyrownac teren a traktor nie wjedzie, bo sasiedzi juz wystawili ogrodzenia... Dzieki za pomoc! Jestem tu nowy, ale postaram sie dolaczyc do opinii! Pozdrawiam Malopolan! Malenstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 16.08.2002 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2002 Serdecznie pozdrawiam krakowiaków Zbierajcie siły, optymizm, radość, a potem...nam troszkę przekażcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 17.08.2002 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2002 opal: w imieniu krakowiaków dziekuję za życzenia, postaramy się zrobić jak napisałaś.Wszystkim budującym przyda się deko wiary, szczypta radości i całe morze nadzieji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 17.08.2002 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2002 Szczęściarze z Was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
helism 17.08.2002 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2002 Cześć pracy!Widze, że jakaś przerwa na budowach, bo trochę się nasz Klub Krakowski ożywił. Piszę "nasz", choć jestem spod Tarnowa, ale pod Tarnowem nikt się nie buduje, więc jako Małopolanka tu się przyłączyłam. Zresztą Kraków jest mi bliski, bo studiowałam tu 6 lat i mam trochę krewnych.U mnie na budowie przerwa tylko na niedzielę. Tak poza tym praca wre i wkrótce zamierzam się przeprowadzić (aż się boję jak to będzie na swoim).Andrzejp: drzwi przywieźli i są takie jak na wystawie. Spoko możesz kupować. Żałujemy tylko, że nie zamówiliśmy parapetów (drewnianych) w Pustkowie, tylko z Humdrexu, bo czekamy na nie już prawie 1,5 miesiąca.Pozdrawiam wszystkich klubowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 18.08.2002 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2002 helsim: dzięki, może Cię to zdziwi a może nie - drzwi bedziemy mieli z tego samego źródła. Mam nadzieję, że moje też będą takie jak na wystawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
helism 18.08.2002 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2002 Jak się kiedyś odwiedzimy, to będziemy się czuć "jak u siebie w domu". Życzę Ci, żeby były takie jak z wystawy, ale więcej już nic nie polecę , bo to by była przesada. A ciekawa jestem na jaki piec się zdecydujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 19.08.2002 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2002 Helsim: nie bądź taka ) Trzeba się dzielić z kolegami i koleżankami z Forum. Zwłaszcza jak masz coś tak dobrego jak drzwi z Pustkowa. Mój "fachowiec od rurek" jest zakochany w Buderusie - naznosił mi całe tony makulatury na temat tego pieca. Sam też robi u siebie taką kotłownię a podobno klika już zrobił (ma pokazać). W projekcie mam Vissemana - słyszłem dużo dobrego o tych piecach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
engi 19.08.2002 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2002 Zaglądam czasem na Wasze podwórko bo to pezecież po sąsiedzku z Beskidów.Coś wspominaliście o parapetach.Jakie wstawiacie parapety wewnetrzne - ja też niebawem będę miała taką potrzebę!!Może dacie jakieś namiary???Pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 20.08.2002 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2002 engi:parapetów możesz poszukać np. w DREWEX-ie. Ja kupiłem takie z prasowanej na gorąco masy wiórowej z ładniutką okleiną bukową i zaokrąglonymi brzegami. Bardzo dobrze się spisują w domu, a i dzieci nie nabijają sobie guzów. Producent jest spod Kielc albo z samych Kielc. Kontakt z Drewexem: http://www.drewex.krakow.pl. Jeżeli rzadko bywasz w Krakowie to napisz, poszukamy innych przedstawicieli producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 20.08.2002 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2002 engi: możesz też spróbować na http://www.drewal.com.pl -> mają hurtownię w Krakowie (zakład produkcyjny w Jordanowie). Parapety i drzwi stamtąd ma Majka, ja sam wybiorę pewnie też parapety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
engi 22.08.2002 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2002 Dzięki Wam serdeczne!Mając namiary napewno sobie poradzę.Ważne,że parapety są dobrej jakości, sprawdzone.W jaki sposób się je montuje - wybaczcie ale jestem laikiem w tej sprawie.Chcemy zrobić to sami.Chyba przeniosę się do Waszej grupy , bo beskidzka jakoś wymarła.Pzdr-ka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magus 22.08.2002 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2002 Witam serdecznie Krakowiakow (i okolicznych ) Mieszkamy (ja i Zona) pod Krakowem (Bosutow) i pracujemy w Krakowie. Powoli przymierzamy sie budowy domku w okolicach tego historycznego miasta. Na razie jestesmy na etapie wstepnego projektu i szukania dzialki (mamy kilka na oku). Regularnie tez czytujemy rozne czasopisma budowlane (Murator oczywiscie na 1-szym miejscu oraz przegladmy internet. Zbieranie wiedzy jest strasznie czasochlonne, ale daje efekty. Niedlugo bedziemy rozmawiali ze znajomym, ktory jest doswiadczonym budowlancem na temat technologi, w ktorej zrobimy domek. Na razie mamy dwie ewentualnosci - dom z bali, albo beton komorkowy (zona woli bale, a ja beton). Zobaczymy co z tego wyjdzie - moze cos zupelnie innego? Na razie tyle - jak beda postepy to dam znac. pozdrawiam Magus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
engi 23.08.2002 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2002 Też mieliśmy podobne dylematy.Ja chciałam bale, mąż niezbyt był za tym.W końcu kupiliśmy stan surowy z bloczków betonu komórkowego.W wielu żródłach podają, że jest zdrowszy odtak zachwalanego max-a.W sumie nie ma rozwiązań idealnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_g 28.08.2002 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2002 Witam. Szukam info ile bierze elektryk za podłączenie prowizoryczne na placu budowy (słup na działce)? Poza tym szukam kontaktu z osobami, które budują w okolicach Michałowic. Pozdrawiam Mirek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts