Agacka1719499039 05.03.2003 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2003 Pit niech diabli - że tak brzydko powiem wezmą post ja też muszę Ci poprzeszkadzać w umartwianiu się: ale masz śliczny gąszcz roślinek! i cudny sielski domeczek szkoda tylko że tarasu nie widać Zielona piękna robota! Edzia kiedy zapodasz świeżą krew? Skoro ustaliliśmy że jest niewart zabiegów to dawaj namiary:grin: Witam nowego japończyka Kubatsuki - co Cie sprowadza w nasze skromne krakowskie progi? Rich na Ciebie zawsze można liczyć wielkie dzięki a jeśli chodzi o domeczek to masz już cel swoich poświeceń - na tej werandzie zawiesisz huśtawkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukaka 05.03.2003 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2003 Dzialaja, niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukaka 05.03.2003 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2003 Ja nie ale kumpel za zdjecie CZ-B zaplacil 300 zl.Troche drogi ten fotograf. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 05.03.2003 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2003 Wszyscy już wiedzą, gdzie robią zdjęcia Śmiesznie jest jak sznur aut pędzi 100-tką, i jak na zawołanie zwalnia do 70-tki przed łukiem drogi, za którym stoi niepozorny klocek na długim słupku Czy w nocy zdjęcia też wychodzą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukaka 05.03.2003 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2003 Majka ,w przypadku mojego kolegi to byl radar ruchomy i stal w tym miejscu pare dni, a zdjecie zrobione bylo w nocy z lampa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 05.03.2003 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2003 Tempo macie imponujące Majka wiedziałam, że mogę na Ciebie liczyć. Agacka mój dom buduje się w okolicy Rybnika Pit z wrażenia zamilkłam co mnie gadatliwej z natury osobie prawie się nie zdarza. naprawdę fajny i miły ten Twój domek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 05.03.2003 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2003 Ciekaw jestm jak dlugo taki radara u nas wytrzyma - pewnie doty, dopoki zbieracze zlomu go nie zwaza Moze to tylko tania prewencja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 05.03.2003 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2003 Może to atrapa, ale działa skutecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 05.03.2003 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2003 Majka, my tu gadu, gadu a Tobie 1000 krzyzyk na plecach przybyl. No gratuluje z krzyzyka na krzyzyk ... piekniejesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukaka 05.03.2003 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2003 Wiiiiisłaaaaaaa kraków !!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 05.03.2003 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2003 W tym wieku już się nie pięknieje Można stać się tylko bardziej przystojnym Mam nadzieję, że Wisła skopie tyłek Lazio :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 05.03.2003 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2003 Majka zazdroszczę Ci tej zieleni wokół.http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=6101&q=Zielona_Kasia&k=3Domek superowy.Zdjęcie odsyłam na adres biura. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 05.03.2003 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2003 Dzięki, ta zieleń to specjalnie zadbane odmiany różnego rodzaju zielska /pokrzywy, perze, babki, osty itp/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 05.03.2003 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2003 Majka. Nie mówię o trawie. Tylko np. o drzewach, coś tam kwitnie z lewej strony zdjęcia (jabłoń czy czereśnia?) Widzę też po prawej jakąś choinkę i chyba brzózkę. U mnie drzewa, wogóle zieleń czeka na mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 05.03.2003 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2003 No tak, po lewej ostało się jeszcze pare drzewek owocowych /jabłonie i grusze/, na wprost wierzba, po prawej - cały las /ale już nie nasz. Drzew było więcej, ale Tomek wykosił, bo były stare i nie dawały owoców /do tej pory zgrzytam ze złości zębami /. Posadziliśmy 16 brzózek, mamy też sporo krzaków do których nie pozwalam się Tomkowi zbliżać. Obok wierzby jest /raczej był/ staw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 05.03.2003 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2003 Ojej, ale macie piękny album !!! Zielona podziwiam Cię A może byście tak jakiś album konkursowy zorganizowali, np. konkurs na najładniejszy forumowy taras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 05.03.2003 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2003 Majka śliczny ten Twój domek a najbardziej mi się podoba że jest taki połamany To znaczy ma skomplikowaną bryłę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 05.03.2003 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2003 Jaki pan, taki kram Alanta, taras bezkonkurencyjny ma kgadzina, na moim też "mucha nie siada" - bo nie ma na czym :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 05.03.2003 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2003 Jeśli mowa o tarasie to co ja mam powiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 05.03.2003 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2003 Agacka. No to zakasaj rękawy i bierz się do roboty ... Patrz za okno, piękne słońce, śnieg topnieje, przebiśniegi ..., smog nad Krakowem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts