Piotrek1 15.02.2005 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2005 Ale sypie.... Co to będzie wieczorem i w nocy??!! A rano przy odkopywaniu. Lepiej nie myśleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 15.02.2005 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2005 Przez tę sklerozę, to już nie pamiętam. Zaraz sprawdzę, ale jeśli nawet byłem, to nie dało to pozytywnych rezultatów. Majka rzuć tym biurem w cholerę, idź na wcześniejszą emeryturę i pielęgnuj meża, dzieci, ogródek i chińczyka,....no nie wiem czy w tej kolejności. Majka! gdzie Ty mnie wysyłasz?!!! Ledwie tylko zaglądnołem do psychologa, a tam jakieś zbereźności, nawet nie chcę tam wdeptywać dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 15.02.2005 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2005 to moze zacznę od chinczyka niestety wczesniejsza emerytura mi nie przysluguje, nie pracuje w obronnosci kraju przed zakusami z zewnątrz lub w wewnątrz Byłam dzisiaj rano zrobic badanie techniczne auta. Oddałam gosciowi kluczyki, podpisałam fakturę i...po 15 minutach wyjechałam. I sobie przypomniałam, jak jeszcze niedawno, takie badanie kosztowalo mnie kupe czasu i zszargane nerwy. Konkurencji na rynku specjalnie nie było, jexdziłam do róznych PZMotów. W jednym należało wjechać w góre na kanał robiąc skręt 90stopni Nie bylo mowy, zeby tą czynnośc wykonał którys z pracowników - pewnie sami sie obawiali, ze spadną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damiang 15.02.2005 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2005 Witam wszystkich z Grupy Krakowskiej Czy ktoś może mi polecić jakąś firmę albo stolarza który zrobi ładne drzwi wewnętrzne? Chcielibyśmy mieć drzwi drewniane ale w sklepach kosztują min. 1600 zł z ościeżnicą. No i szukamy czegoś tańszego trochę, bo drzwi to mamy ze 14 sztuk Pozdrawiam i dziękuję z góry! P.S. Nie potrafię przy pomocy Szukaj przeglądnąć tylko tego wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 15.02.2005 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2005 Damian, my kupowlismy drzwi drewniane w Gaju w firmie Drewal. Ale ona robi okreslone drzwi, nie na indywidualne zamówienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 15.02.2005 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2005 Damian, ja kupowałem gotowe firmy "Dziadek", dosyć ciekawe wzory i cena nie odstraszająca. Ale zanim się zdecydowałem, szukałem przez wyszukiwarki wpisując "drzwi wewnętrzne" - mnóstwo ofert. Spróbój również na wystawie budownictwa na Klimeckiego.Jedne drzwi robione przez stolarza z Kulerzowa k/Skawiny (tel 270-82-99) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 15.02.2005 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2005 Majka zamiast męża to chińczyka pielęgnuje, Lakk chodzi wirtualnie do psycha, a mnie krew zaleje jak jeszcze dzisiaj jakiś klient zadzwoni i wku.... bo ma problemy ze wzwodem, albo mu żona nie dała. Normalnie dom wariatów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 15.02.2005 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2005 Grzesiek ja myślałam, że jesteś specem od pieców a nie seksuologiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardi 15.02.2005 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2005 Witam Was Wszystkich Od pewnego czasu czytam forum na razie zadaje bardzo mało pytań , bo praktycznie o co nie chce spytać to już ktoś spytał, z tego co widze wszyscy sie tutaj bardzo dobrze znacie i czuje sie jak bym przyszedł na przyjęcie gdzie nikogo nieznam ale wchodze i jeszcze raz wszystkim mowie Czesc Ja dopiero zaczynam zabawe z budowa domu, kupilem dopiero dzialke (okolice Mogilan) i teraz szukam projektu nie wiem jeszcze czy projekt gotowy czy indywidualny bo mam na dzialce spadek Szukam jakiegos sprawdzonego architekta ktory juz nie jeden dom zaprojektowal, Szukam tez jakiejs sprawdzonej ekipy budowlanej ktora mi postawi stan surowy Zastanawiam sie tez gdzie kupować materialy(zeby było tanio), gdzie kupować beton, gdzie wynajac tanio spychacz, skad brać ziemie bo musze troche nawieź itd Jak widzicie szukam,zastanawiam sie co i jak pewnie jak każdy z Was na poczatku I tu prosba do Was moze macie jakis sprawdzonych architektow, elektryków, hydraulikow, firm ktore buduja i dostarczaly Wam ziemie i wszytkich którzy moga sie mi przydać w procesie budowlanym (a o ktorych nie mam jeszcze pojecia) to bede wdzieczny za podanie kontaktu Z gory dzieki za jakiekolwiek informacje dla mnie beda one bardzo cenne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafslusarczyk 15.02.2005 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2005 Lody w "Adze"Zapiekanki u SiołyŚledż u Żdzicha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 15.02.2005 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2005 Witaj Ardi w grupie.Gdzie masz zamiar budować?, z której strony Mogilan?, ja mam budowę w Świątnikach. Też mam spadek (różnica jednej kondygnacji), projekt indywidualny.W sprawach, o które pytasz nie bardzo mogę ci pomóc. Spychacza nie potrzebowałem, ekipę miałem taką, do której można mieć niewielkie "ale", Materiały kupowałem w różnych miejscach (ceny na ten sam materiał potrafią się różnić nawet o 50%), ziemię (ok 50 kubików załatwiłem wypisując kartkę "przyjmę ziemię", sami się zgłosili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafslusarczyk 15.02.2005 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2005 Dz8) Rafał, tak blisko mieszkałes i nie wstapiłes na kawę mieszkałem na Żbickiej a teraz w MiEkini! a mam nadzieję że niedługo jeszcze 8 km dalej na Olkusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 15.02.2005 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2005 Mam pytanie do Grzesia, jako "fachowca" w nowej dziedzinie. Grzesiu poradź coś, bo ślatują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardi 15.02.2005 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2005 Gdzie masz zamiar budować?, z której strony Mogilan?, . Patrzac od strony Krakowa jeszcze przed Mogilanami Jesli do swojej ekipy masz tylko male ale to chyba nie jest tak zle a jak architekt byles z niego zadowolony ? Jesli mozesz podac miejsca gdzie najczesciej robiles swoje zakupy to tez mi sie to przyda moj mail [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 16.02.2005 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 Dzień dobry, ale nas zasypało. Jest tak bielutko i śliczniutko . Cześć Ardi, witamy wśród nas. A ja mam wreszcie skończoną podłogę (no prawie.... ) i dobry nastrój. Teraz czas na łazienki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 16.02.2005 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 Witaj Ardi wśród górali nizinnych, Lakk ty mnie nie podpuszczaj, bo zamiast zajmować sie kociołkami, pójdę uczyć wychowania seksualnego w szkole Rafała sie odezwał i strzelił Majce gdzie i co w Krzeszowicach, ale to chyba tak dla próby wiedzy o rejonie. Teraz Majka idzie na śledzia do Ździcha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 16.02.2005 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 Witajcie, cytata na dzis to:"Nigdy nie jest tak zle, zeby nie moglo byc gorzej". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cz_wojtek 16.02.2005 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 Witam, Nie jestem jeszcze zadomowiony - wiec sie przywitam.Mam zamiar budowac w Naramie kolo Michalowic. W tej chwili szukam kogos, kto zrobi mi projekt przylaczaelektrycznego - jest to zwiazane z rozbudowa sieci, wiecmusi zaprojektowac odcinek ok 100 m. W tej chwili potrzebujeinformacji jak moglyby byc rozmieszczone slupy by pogadac z sasiadamii pozyskac ich zgody. Dzieki za wszelkie podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 16.02.2005 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 Witam wszystkich bielusieńko "starych" foumowiczów i "nowego" Wojtka. W Twojej sprawie Wojtku nie mam nic do zaoferowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.02.2005 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 Witajcie. Śniegu nasypalo, do tego trochę zawiało i rankiem musiałam ruszyć z łopatą. Dobrze, ze dzieci juz duże i same zrobiły kanapki Rafał, to rzeczywiście miałes do mnie rzut beretem. podobno też niedługo bede mieszkać na Żbickiej /narazie domy maja numery, ale burmistrz koniecznie chce nas usystematyzować Wojtek z Naramy, poczekaj na ZbyszkaP Pit, coś taki pesymista z rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts