pitbull 06.03.2003 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2003 Budowa jest procesem ciaglym. Caly czas cos buduje i Was to te bynajmniej nie ominie. Kasiu bynajmniej jej nie zakonczylem. Choinki maja okolo 25 lat ale sukcesywnie cos sie wycina i sadzi nowe (jak brakuje opalu ). Posadzilem juz swoj las z brzoz i debow (korzystna jonizacja powietrza), lipa tez jest oczywiscie a ozdoba jest kasztan jadalny. Czekam na te kasztany i sie doczekac nie moge . To co jest powyzej to 2 duze cisy przyciete w ksztalcie serca. Polaczone ze soba. Zielen bedziesz miala szybciej niz sie spodziewasz tylko ja posadz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martula 06.03.2003 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2003 Czytam uważnie wszystkie wypowiedzi. Póki co mam tylko dziurę w ziemi (dzięki aurze obecnie - piękny basen) .Album ze zdjęciami bardzo fajny.Dom Zielonej jest bardzo zbliżony kształtem i wyglądem do mojego - Krzemyk f-my Archeton. Pozdrawiam Wszystkich.!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 06.03.2003 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2003 Majka - nawet nie jest tak, bo do tej pory się nie fotografowaliśmy na tle domu. Więc problem nie leży w zazdrosnym strzeżeniu prywatności mojej lepszej połowy oraz dziatek. Problem polega na fakcie rozdania wszystkich zdjęć rodzinie (każdemu inne) i potrzebie dorobienia odbitek. I w taki sposób noszę te klisze od poniedziałku i nie mogę "trafić" do studia fotograficznego. Ale jest to zaplanowane i będzie zrealizowane. Podobnie jak Wielkopostne postanowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 06.03.2003 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2003 A ja jestem bardzo niecierpliwa, nie mogę doczekać się aż coś urośnie Rododendrony rosną wolno, chojaczek przez zimę nic nie przybył, brzózki lisci nie puszczają. Jedynie co rosnie szybko to gąszcz pokrzyw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 06.03.2003 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2003 Martula.Chcesz bym Twojego przyszłego Krzemyka wrzuciła do albumu, jako projekt nie dom, tak jak Lukakę.Projekt już sobie ściągnęłam, na wszelki wypadek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 06.03.2003 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2003 Eeeeeeeeeeeeeeeeech, dostałem dziś druki do urzędu skarbowego od nasze księgowej. I zaczynam się rozliczać z podatku. Wiecie jak to się nazywa? PIT-ból. :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 06.03.2003 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2003 Majka jak się zrobi cieplej to obsadź się pnączami - one rosną zawrotnie szybko , zajmują mało przestrzeni w szerz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 06.03.2003 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2003 Później projekty i szkice będę zastępować zdjęciami domów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 06.03.2003 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2003 Martula.I już jesteś http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=6101&q=Zielona_Kasia&k=3Jakiś opis przyślij, kiedy zaczynasz i co tam chcesz. Agacka.Kiedy się sadzi pnącza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 06.03.2003 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2003 Majka pod dom juz wykarczowane!!!!!!!!!!!Winobluszcz rośnie jak szalony więc sadź śmiało u mnie strasznie szaleje po balkonie i też zanierzam nim siatke maskować!(przy domu nie na balkonie oczywiscie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martula 06.03.2003 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2003 Zielona podziwiam - ależ masz tempo .Ja też muszę trochę zagospodarować moją działkę.U mnie sama trawa,w właściwie zielsko (w lecie), ani "deka krzaczka, ni drzewka". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 06.03.2003 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2003 Martula. To tempo to moja wada. Zawsze się wyrywam przed orkiestrę. Kiedyś za to oberwę. .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 06.03.2003 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2003 Zielona wybacz że dopiero teraz , ale jakoś mi umkła wiadomość od Ciebie!Więc pnącza jak kupujesz w szkółce w doniczce możesz sadzić przez cały rok (tylko ziemia musi nie być zamarznięta!)Najlepiej gdzieś w kwietniu!Apropo szkółęk czy ktoś był w takiej dużej szkółce na zakopiance juz za Krakowem pod górkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 06.03.2003 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2003 Pit - masz wezwanie od Agackiej (zresztą wielokrotne) na klubie budującym - na genezie nicków. Poczytaj sobie, poczytaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martula 06.03.2003 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2003 Zielona jak możesz twierdzić, że kobieta energiczna jest "wadliwa" . A propo dzikiego wina.Faktycznie rośnie jak szalone - należy go jednak dużo podlewać.Ja miałam taki na balkonie - ściana zieleni.Użyźniałam donicę nawozem do surfinii.I mocno przycinałam - dzieki temu miał duże liście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 06.03.2003 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2003 Geneza nick'a Pita jest faktycznie ciekawa. Może to oznacza, że jest "p/b/ies na kobity" :grin: Ale uroczyście mogę oświadczyć, że z wyglądu swojego nick'a nie przypomina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 06.03.2003 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2003 Majka prześlij Zielonej zdjęcie Pita do opublikowania (może być wśród zieleni!) w naszym albumie bo nie uwierze!!! [ Ta wiadomość była edytowana przez: Agacka dnia 2003-03-06 15:16 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 06.03.2003 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2003 Majka - znowu jakieś konszachty i to "poza ekranem". Znaczy się odbyło się spotkanie trzeciego stopnia z kol. pitbullem ? Czy z domem pitbulla też się zapoznałaś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 06.03.2003 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2003 Jest nieobecny a nieobecni racji nie mają! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 06.03.2003 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2003 No i wyszło szydło z worka! Ja rozumiem, że kol.pitbull z racji swoich mnogich zalet jest osobą nader atrakcyjną, ale żeby aż tak cenić jego fotografię, no,no... pitbull-foto ponad złoto... [ Ta wiadomość była edytowana przez: jaro dnia 2003-03-06 15:13 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts