Majka 25.02.2005 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 Coś w tym rodzaju i do tego obdarowany musi mieć osobowość prawną Złóż pismo do US, o wstrzymanie wpłacania zaliczek na podatek dochodowy w zwiążku z prowadzona budową domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 25.02.2005 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 Potrzebuje mapy Raciechowic z miejscowoscia Czaslaw. Nie ma ktos w wersji elektronicznej lub zeskanowanej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 25.02.2005 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 Pitbull, można porównywać W każdym razie, sierść mamy podobnej maści http://www.rednet.krakow.pl/~mloda/!ola/Krakow_na_horyzoncie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 25.02.2005 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 Pitbul - Szukaj na http://www.pilot.pl. Jest tam ta miejscowość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 25.02.2005 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 Pit, Słoneczko podawało adres http://mapy2.wrotamalopolski.pl/, tam jest to, co Ciebie interesuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 25.02.2005 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 To rzeczywiście fajna mapa. Szczególnie zdjęcia lotnicze. Chociaż w miejscu gdzie stoi mo dom ciągle rośnie tam sad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 25.02.2005 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 Mojego domu też nie ma, Majka twierdzi, że one są sprzed 1998 roku, ale i tak dosyć dokładne Zbyszku, gdyby na taką mapę można było nanieść nasze "budowanie", to by było coś Próbowałem Ctrl i innych sposobów, ale dalej jestem ślepy Dokąd nam nie zlikwidowali tamtego adresu, to widziałem wszystko, nawet w "operze" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 25.02.2005 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 Dziekuje Wam bardzo. Lecz to juz przepatrzylem. Na pilocie nic nie widac. Potrzebuje mapy dokladniejszej - typu turystycznego a zdjecie lotnicze mnie nie urzadza. Sloneczko - podobienstwo uderzajace -zwlaszcza umaszczenie i lagodnosc w oczach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 25.02.2005 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 Pit- a patrzyłeś na mapy topograficzne?,przecież tam nawet wychodek można zlokalizować :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 25.02.2005 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 O wlasnie kroliczku - o to mi chodzilo. Topograficzne przegapilem, dziekuje bardzo - jestem ustaysfakcjonowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 25.02.2005 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 Pit, chcesz nanieść obiekt na mapę turystyczną? Lakk, ja nie twierdzę tylko sądzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 25.02.2005 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 Kazdy turysta ma w koncu prawo wiedziec gdzie jest wychodek - turysta tez czlowiek ale gorszej kategorii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 25.02.2005 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 gdyby na taką mapę można było nanieść nasze "budowanie", to by było coś Próbowałem Ctrl i innych sposobów, ale dalej jestem ślepy Dokąd nam nie zlikwidowali tamtego adresu, to widziałem wszystko, nawet w "operze" Lakk - nie wiem co Ci poradzić. Twoje budowanie tam jest. Może Twoja maszyna nie ma zainstalowanej Javy, lub zablokowane wyskakujące okienka w przegladarce. Tak na prawdę mapa dobrze działa tylko pod Internet Explorerem. Boleję na tym, ale nie bardzo mam czas, aby przystosowywać ją do dowolnej przeglądarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 25.02.2005 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 Zbyszku, nie przejmuj się moją "ślepotą", spróbuję jakoś temu zaradzić,jak nie sam, to fachowymi rękmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 25.02.2005 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 No to kamień spadł mi z serca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 25.02.2005 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 A nie wiedziałem, co tak łupnęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.02.2005 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 gdyby na taką mapę można było nanieść nasze "budowanie", to by było coś Próbowałem Ctrl i innych sposobów, ale dalej jestem ślepy Dokąd nam nie zlikwidowali tamtego adresu, to widziałem wszystko, nawet w "operze" Lakk, spróbuj - komuś to już pomogło zrobić dwie rzeczy: 1 przy otwartej stronie z mapką naciśnij klawisze "CTRL" i "F5" - to wymusza odświeżenie strony 2. usunąć z przeglądarki wszystkie pliki tymczasowe , w IE służy do tego opcja Narzędzia/Opcje internetowe/Tymczasowe pliki internetowe/Usuń pliki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 25.02.2005 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 Zbyszek jak stopa? Ciężki był ten kamień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 25.02.2005 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 Sprawdziłam przez Mozillę. Mapa jest i zapewniam Cię Lakk, że Twój dom też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 25.02.2005 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 Serce ci u mnie wielkie a więc i kamień był słusznych rozmiarów. Na szczęście poszedł mimo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts