Sonika 26.02.2005 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2005 Cześć, coś ta zima nie chce nas opuścić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafslusarczyk 26.02.2005 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2005 witam ponownie wszystkich mam pytanie w jaki sposób może mnie kopnąć zaszczyt umiejscowienia na mapce???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 27.02.2005 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2005 Witam porankowoniedzielnie!!! (jeszcze przeeeed mszą) Ślicznie dziś, chociaż mroźno Rafał- mapą zawiaduje Zbyszek, do niego z prośbą i "załącznikami" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 27.02.2005 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2005 rafslusarczyk - należy wyrazić chęć znalezienia się na mapie, napisać, gdzie się buduje i jeżeli ma się na to ochotę, należy przesłać mi emailem jakieś zdjęcie swoich włości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 27.02.2005 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2005 A ode mnie Zbyszek wziął dwa flakony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 27.02.2005 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2005 Z czym??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 28.02.2005 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 Witam w ten pieruńsko mroźny dzień Czyżby problemy z dotarciem do............. komputerów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 28.02.2005 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 A czy wiecie, że dzisiaj jest... Dzień Kota? http://www.rednet.krakow.pl/~mloda/!ola/Myszka_Mruczek_Puma.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 28.02.2005 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 Złóż swoim pupilom życzenia ode mnie Jako prezent daj po jednej myszce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada24 28.02.2005 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 Witam po weekendzie.Zima trzyma i trzyma więc stwierdziłam, że skoro się jeszcze nie zwija to trzeba ją wykorzystać i wybrałam się na narty. Na prawdę polecam. Zbyszku bardzo dziękuje za umieszczenie mnie na mapie.Na razie to tylko wizualizacja, a nie zdjęcie - w rzeczywistości dom znacznie się różni i odbiega od ideału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 28.02.2005 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 Ale zonk, ja się nie przywitałam http://www.rednet.krakow.pl/~mloda/!ola/mlotek.gif, więc nadrabiam http://bffc.net/icons2/shake.gif Lakk, pozdrowiłam To trzecie, spod kanapy, to najnowszy nabytek. Przyszło na początku lutego w te największe mrozy i piszczało na parapecie, a że wygląda jak dziecko naszych starych kotków, tym łatwiej się "przyjęło" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 28.02.2005 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 28.02.2005 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 Cześć Wszystkim w ten mrożny poranek.A te koty, to wszystkie Twoje Słoneczko? Lidqa, odezwij się. Co u Ciebie? Czy Ty o nas zapomniałaś? Aishan, jak tam prace budowlane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 28.02.2005 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 Dzień Dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 28.02.2005 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 Wszytkie zamki mi pozamarzały w "misiaczku" Wczoraj walczyłam z nimi przeszło godzinę... Ale za to dziś dał się sztuk jeden otworzyć! Reszta czeka na wiosnę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 28.02.2005 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 Majka- co tak oficjalnie? Czyżby zły humor? Jaki powód? - pogoda? samochód? drogi? mąż??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 28.02.2005 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 Lakk, musimy mieć dwie różne mapy, bo na mojej jeszcze mnie nie ma A jeśli ktoś wstawił mnie rzeczywiście w okolice Stojowic, może popełnił ten sam błąd co Poczta Polska, która jeszcze do niedawna, mimo prawidłowego kodu, całą korespondencję kierowała do Dziekanowic dobczyckich, nie do gminy Zielonki Sonika, cała trójka kotków jest nasza I każdy z nich ma swoją historię. Długo by opowiadać. Może kiedyś, w realu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 28.02.2005 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 Słoneczko nie wiem, czy słychać u Ciebie, jak biję się w piersi Pomyliłem na mapie Ciebie z Adą24 Chyba ten mróz i intensywne myślenie o budowie, całkiem mi umiejętność kojarzenia odebrało W tej chwili ubieram włosienicę i idę się biczować A fałszywy post usunąłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 28.02.2005 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 Majka- co tak oficjalnie? Czyżby zły humor? Jaki powód? - pogoda? samochód? drogi? mąż??? - pogoda mi odpowiada, wole mróż niz błoto - droga też niczego sobie, tylko paru dupków jeżdżacych slalomem - mąż - w końcu wrócił, jak odeśpi zaległości to może przejmie trochę obowiązków Mam całkiem niezły humor, jak na zmęczenie pogrypopochodne Nie przejmujcie się mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 28.02.2005 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 Lakk, no wiesz? Jak możesz tak zamazywać historię? A to, że pomyliłeś mnie z Adą24, jest dla mnie komplementem Chciałoby się mieć przy nicku te "24" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts