aishan 28.02.2005 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 Witam, witam wszystkich!Sonika u mnie powoli dojrzewa koncepcja wykończenia, a roboty ruszą w przyszłym tygodniu. Kłopot największy póki co to jakie drzwi wewnętrzne wybrać. Ładne za drogie, inne to też nie bo się nie podobają. Ech, życie. A jak Twoje prace? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 28.02.2005 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 Witam po południu.Lakk te flakony to zawierały magiczne 40 vol. cukru w cukrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 28.02.2005 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 Witam, witam wszystkich! Sonika u mnie powoli dojrzewa koncepcja wykończenia, a roboty ruszą w przyszłym tygodniu. Kłopot największy póki co to jakie drzwi wewnętrzne wybrać. Ładne za drogie, inne to też nie bo się nie podobają. Ech, życie. A jak Twoje prace? To super!! Chciałam porwać fliziarza, ale Wojtek powiedział, że nie ma mowy , bo idzie do Ciebie. Nam bardzo podobają się drzwi z Dewro, ale po wycenie musimy jeszcze dłuuuuugo na nie poczekać. A jakie drzwi Tobie się marzą? Mam namiar na stolarzy z Pcimia. Podobno robią ładne. Spiesz się z tymi pracami, bo wiosna tuż tuż, a my czekamy na tę obiecana kawusię na tarasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 01.03.2005 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 Witam wszystkichStolarze z Pcimia pewno firma Eugmar s.c. Robią przyzwoicie stolarkę drewnianą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 01.03.2005 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 Witam wszystkich, Tak to ta firma. A co to znaczy przyzwoicie? Czy ich drzwi wyglądają tak jak firmowe czy bardziej jak robota chałupnicza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 01.03.2005 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 Ich wyroby wyglądają jak z fabryki, naprawde bardzo przyzwoicie. Widziałem ich wyroby na kilku budowach, są OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 01.03.2005 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 Witajcie krakusy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 01.03.2005 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 Czesc Zbiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 01.03.2005 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 Cześć niebieska!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 01.03.2005 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 niebieski jest ładniejszy od pomarańczowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aishan 01.03.2005 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 A cena tych drzwi z Pcimia to w jakich granicach?Sonika! Bierz fliziarza od Wojtka teraz! U mnie będa za 3 tygodnie, bo musiałem przesunąć termin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 01.03.2005 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 Drzwi podobno w granicach 900,00 zł z montażem, sosnowe. Jak dębowe, to droższe.Robią podobno według każdego dostarczonego wzoru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aishan 01.03.2005 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 To pojadę je zobaczyć, tylko o namiar proszę. A te z DEWRO to gdzie można obejrzeć? Mnie się bardzo podobały jedne drzwi w Weronexie na Zakopiańskiej [za Górą Borkowską], ale ta cena . Dzisiaj jadę obejrzeć drzwi w salonie Natury na Dietla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada24 01.03.2005 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 Ja będę robić drzwi u stolarza. Oglądałam - piękne dębowe z ościeżnicą opaskową kosztują ok. 1200, problemem mogą być długie terminy (ok. miesiąca). Jak byś chciał, to wyśle ci namiary. Ja poszukuje tanie płytki gresowe do łazienki, nie wiecie gdzie takich szukać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada24 01.03.2005 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 Powiedzcie, mieliście czasem chwile zwątpienia i ochotę porzucić tą całą budowę??? Mieliście czasem dość ciągłych wyborów i szukania kompromisu pomiędzy tym na co nas stać, a tym co nam się podoba? i ta bezsilność gdy wchodzi kolejna ekipa na budowę i okazuje się, że ich poprzednicy (z pracy których do tej pory byliśmy zadowoleni) zapie... na całej linii. A właściwie, to dlaczego wszystkie kolejne ekipy budowlane zaczynają prace od wytykania błędów ich poprzedników??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 01.03.2005 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 Powiedzcie, mieliście czasem chwile zwątpienia i ochotę porzucić tą całą budowę??? Mieliście czasem dość ciągłych wyborów i szukania kompromisu pomiędzy tym na co nas stać, a tym co nam się podoba? i ta bezsilność gdy wchodzi kolejna ekipa na budowę i okazuje się, że ich poprzednicy (z pracy których do tej pory byliśmy zadowoleni) zapie... na całej linii. A właściwie, to dlaczego wszystkie kolejne ekipy budowlane zaczynają prace od wytykania błędów ich poprzedników??? dlatego, że: - po pierwsze wezmą dodatkową kasę za poprawki - po drugie - jak coś spieprzą, powiedzą, że i tak są ekstra, bo nikt nie dałby rady zrobić tak dobrze, po fuszerce poprzedników - po trzecie, za pracę trudniejszą - zawsze chcą dopłaty./ czyli więcej niz na umowie/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 01.03.2005 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 Aishan,Dewro jest na Klimeckiego i na Zakopiańskiej obok Bomar2.O Pcimiu wysłałam Ci wiadomość na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada24 01.03.2005 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 dlatego, że: - po pierwsze wezmą dodatkową kasę za poprawki - po drugie - jak coś spieprzą, powiedzą, że i tak są ekstra, bo nikt nie dałby rady zrobić tak dobrze, po fuszerce poprzedników - po trzecie, za pracę trudniejszą - zawsze chcą dopłaty./ czyli więcej niz na umowie/ a potem człowiek ma doła, bo ściana krzywa, bo wylewka się kruszy, bo grzejnik mógłby być inaczej powieszony itd..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 01.03.2005 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 Melduję, że znowu jestem :) Wróciłem, ale profilaktycznie jechałem jakimiś wertepami, coby się nikomu nie narazić i o mało nie przypłaciłem tego rozbiciem wysłużonego pojazdu (mojego). Drogi, którymi jechałem były niczym tor na Stegnach, tylko ja nie miałem łyżew, a jedynie opony zimowe, mimo to tańczyłem niczym Filipowski w szczytowej formie Skończyło się na ciężkim wystaszeniu kierowcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 01.03.2005 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 No pięknie rozumiem, że trzymasz sztamę z - jak to nazwałes - agresywnymi kierowcami. Pogadamy, jak Cię kiedyś, ktoryś zepchnie do rowu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts