Grzesiek13 01.03.2005 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 A mnie z Pcimia oferowali drzwi za 800zł - sosna do dogadania i 1000 zł za dębowe a było to w listopadzie ur. I dalej obstawiam że pomatrańczowy ładniejszy niż niebieski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 01.03.2005 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 Hej Grupo Krakowska !! Mam pytanko Gdzie jeździcie na narty, żeby było fajnie i niedaleko ?? Bo to chyba ostatnie takie dni a potem juz tylko wiosna i budowa .. budowa .. budowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 02.03.2005 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 Witam śpiochów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada24 02.03.2005 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 Kto śpi, ten śpi... Witam ludzi pracy!!! Hej Grupo Krakowska !! Mam pytanko Gdzie jeździcie na narty, żeby było fajnie i niedaleko ?? Bo to chyba ostatnie takie dni a potem juz tylko wiosna i budowa .. budowa .. budowa Ja jeżdżę do Spytkowic - stok taki sobie, ale dobrze przygotowany, niedaleko i ma 2 wyciągi, dzięki czemu nie ma gigantycznych kolejek. Jak chcesz sobie pojeździć, to jednak polecam Słowacje, ale to wyprawa na cały dzień. A jak nie jesteś wymagająca to Siepraw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 02.03.2005 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 Witam. Nie wiem tylko czy przysługuje mi zaszczytne miano "człowieka pracy", bo dopadła mnie spóźniona grypa i siedzę w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada24 02.03.2005 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 Walka z grypą to dopiero ciężka praca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 02.03.2005 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 Ja też chcę na narty Dzień Dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada24 02.03.2005 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 Ja też chcę na narty Dzień Dobry. A co cię wstrzymuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 02.03.2005 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 Kolega wrócił z nart Nie pojawił się jadnak w pracy bo: ma grypę nogę w gipsie i uszkodzone przez NN sprawcę auto . To ja już nie chcę na narty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada24 02.03.2005 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 A on był na nartach, czy na wojnie??? bo to rzeczywiście może zniechęcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Carl 02.03.2005 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 Witam Jak widać po lewej na forum jestem już od jakiegoś czasu, ale... zacząłem kiedyś czytać Grupę Krakowską i przyznaję niedoczytałem do końca - przecież obecnie to tylko Szczecińska ma parę stron więcej Obiecałem sobie jednak, że przy jakimś okrągłym poście pozwole sobie napisać i tutaj. Chciałbym się zatem przedstawić (choć niektórzy mnie tu już znają ) i dołączyć do budujących w małopolsce Buduję sobie w Zadrożu - 25 km od Krakowa w kierunku Wolbromia. Domek wg projektu D-12 z kolekcji muratora... jakich dużo już w kraju, ale jest w nim to co potrzebujemy więc rośnie. Na małej fotce po lewej widać udało mi się "wznieść" w ubiegłym roku. Niestety na zrobienie jakiegoś albumiku obecnie nie mam czasu . W środku jest puściutko... więc w tym roku znowu spędzę urlop na budowie P.S. Nie ukrywam, że z pewną zazdrością patrzę na "aktywnych" forumowiczów mających po kilkaset, czy nawet kilka tysięcy postów. Ja, głównie z braku czasu, muszę sobie ograniczać przyjemność pisania, ale forum cenię sobie bardzo mocno. Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie. Carl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada24 02.03.2005 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 Witaj CarlJa jestem, co prawda nowicjuszką, ale formum muratora obserwuje już od dawna. Z Zadroża pochodzi moja babcia, więc bliskie mi są te okolice, zresztą bardzo urocze.Domek masz śliczny, kiedy planujecie w nim zamieszkać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 02.03.2005 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 Ja też chcę na narty A co cię wstrzymuje jedynym "wolnym" dzniem dla mnie to niedziela. Najpierw domownicy byli na feriach, potem wszyscy chorowali. W tą niedzielę /jedyna mozliwość/ teściowa chce nam podesłac psa do pilnowania, mamy rekolekcje, T się juz najeździł i stwierdził, że mogę wziąć dzieci i jechać sama Witaj nowy "klubowiczu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada24 02.03.2005 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 Majka brak czasu to dość częsty powód równiż u mnie. Żeby wogóle wyjechać w tym roku na narty musiałam wziąć 1 dzień urlopu i jechać do południa, bo wtedy mam opiekę nad dzieckiem, a mojego synka niestety jeszcze nie da się zabrać na narty. Liczymy, że za rok może postawi już pierwsze kroki na stoku, choć nie jestem pewna, czy 2 i pół roku, to nie za wcześnie. Poza tym ten sport ma jeszcze jedną istotną wadę - jest bardzo kosztowny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Carl 02.03.2005 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 Z Zadroża pochodzi moja babcia, więc bliskie mi są te okolice, To miło Domek masz śliczny, kiedy planujecie w nim zamieszkać? Dzięki.. planujemy... to chyba nie najlepsze słowo marzy nam się w tym roku - jak finanse pozwolą Witaj nowy "klubowiczu" czeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada24 02.03.2005 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 Mi też się marzy w tym roku, co prawda w zeszłym roku zarzekaliśmy się, że Wigilie robimy już w domu, ale skończyło się na Sylwestrze, którego spędziliśmy na budowie, częściowo dlatego, żeby pilnować dobytku po próbie włamania Niestety na Wielkanoc też się nie wyrobimy (kasa, kasa, kasa ... ) ale może na wakcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 02.03.2005 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 Witam wszystkich Cos nasz góral nie za bardzo zna sie na pogodzie? Chyba go przechytrzyła i nas też Sonika, Aishan, czy ja też moge dostac naniary na stolarzy z Pcimia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 02.03.2005 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 Cześć wszystkim, pewnie, że możesz Zaraz Ci wyślę namiary na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Carl 02.03.2005 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 czy ja też moge dostac naniary na stolarzy z Pcimia? Jeśli można, to ja też b. proszę.. na razie mam tylko drewno na drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada24 02.03.2005 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 Cześć wszystkim, pewnie, że możesz Zaraz Ci wyślę namiary na priv. ja też bardzo proszę, jak mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts