Sonika 02.03.2005 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 Ada i Carl,wysłałam Wam wiadomość na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 02.03.2005 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 Majka jak chcesz na narty, to polecę Ci jakieś BP , najlepiej te ze Starowiślnej w Kraku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 02.03.2005 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 A byliscie może ostatnio na Palenicy ? Podobno otworzyli nową trasę, łatwiejszą. Bo ja w sumie dopiero pojadę 4 raz narty w zyciu takze zalezy mi na jakiejś łatwej. Spytkowice - własnie juz kilka osób mi polecało, że blisko i tanie wyciagi. A był ktoś moze na tym nowym krzesełku w Małym Cichym ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada24 03.03.2005 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Witam ranne ptaszki!!! Sonika Bardzo dziękuje dotarło. Ja mogę dać ci namiary na świetnego malarza. A nie znacie jakiegoś stolarza, który tanio robi stopnice schodów, parapety i drewniane wykończenia w łazienkach. A może macie jakąś sprawdzoną firmę do mebli kuchennych i łazienkowych. Na razie przymierzamy się do Archidomu. Joanka Na narty dla początkujących polecam Laskową. Sama tam nie jeździłam, ale słyszałam, że stok bardzo łagodny a i ludzi nie za wiele, a przede wszystkim nie daleko. Grzesiek Jak masz sprawdzone i nie drogie BP, to ja chętnie skorzystam, bo szukamy czegoś na wakacje, a z małym dzieckiem ryzykować nie chcę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 03.03.2005 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Witajcie Grzesiek, Ty kiedyś zginiesz marnie Ja jako zwierz stadny potrzebuje towarzystwo do wyjazdu na narty. Cwaniak mąż chce mnie wyekspediować z dziećmi, czyli zamiast luzu i odpoczynku znowu......eh W Małym Cichym nie bylismy, ale tam chyba trochę za łagodnie Może by tak do Zawoi? Jest kanapa 4-ro osobowa, długośc trasy z 1500m, a na dole knajpa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 03.03.2005 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Witam "nowych" i "starych" krakowskich forumowiczów Ostatnio mało śledzę co się dzieje w GK, bo Dzierżyński powalony grypą, cały czas w domu i niczym Czeka kontroluje, co robię i wrazie zauważenia, że mam wolny czas - organizuje "zajęcia dodatkowe" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek_Kraków 03.03.2005 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Witam wszystkich Krakusów. Przy okazji od arzu małe pytanko czy ktoś zna firmę która bubuje od A do Z. A może ktoś zna firme DOM Rozeta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 03.03.2005 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Ada 24 gdzie chcesz jechać? Coś zawsze doradzimy na forum, zwłaszcza Majka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada24 03.03.2005 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Ada 24 gdzie chcesz jechać? Coś zawsze doradzimy na forum, zwłaszcza Majka Najchętniej do Grecji, wymagań nie mam dużych, jedynie finansowe, ale i tak obawiam się, że wczasy spędzimy na budowie. : Jakbyście słyszeli o ciekawej niedrogiej ofercie w okresie VI - VIII dla 2 i 1/4 osoby (synek jeszcze nie będzie miał skończonych 2 lat) to chętnie skorzystam. Grzesiu mów mi po prostu Ada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 03.03.2005 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Cześć wszystkim, Grzesiu mów mi po prostu Ada Ja też mogę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada24 03.03.2005 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 No, jak najbardziej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 03.03.2005 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 No to Ada , napisz coś więcej o tej firmie Archidom. Jakie meble robią, gdzie się mieszczą no i jakie mają ceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada24 03.03.2005 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Siedzibę mają w DH Mozart, dawnej Billi. Co do cen to trudno powiedzieć, bo każdy projekt wyceniają indywidualnie ale z tego co widziałam robią elegancko. Ceny w zasadzie porównywalne do innych firm. Polecam oglądnąć ich ekspozycje. Niedawno jeszcze mieli wystawione przykładowe mebelki w M1 na przeciwko MediaMarktu, nie wiem jak teraz - można zaglądnąć. Mają stronę http://www.archidom.com.pl, ale niewiele tam jest. i tyle wiem, może masz kogoś lepszego na oku? P.S. ... aha, mają umowę z Media Markt i montują ich sprzęty za darmo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 03.03.2005 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Kuchnie w podobnym stylu mozecie rowniez ogladnac w pawilonach przy Zakopianskiej - zwlaszcza w tych z tylu blizej Tajmaxa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 03.03.2005 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 To muszę tam pojechać. Znalazłam taki stary zapomniany wątek:http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=8287Może by go uaktualnić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada24 03.03.2005 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Fajna imprezka. Zdjęcia domów rzeczywiście wyglądają na dość nieaktualne. Chętnie dodam swoje, jak tylko zrzucę je z cyfrówki To by było na tyle. Jutro jadę na narty (jak mnie grypa nie rozłoży), więc do zobaczenia w poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 03.03.2005 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 No i wszyscy się rozleźli.......... Jeszcze nie weekend, tu nie Francja Poszli i zostawili mnie samą w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 03.03.2005 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Nic się nie martw. Ja Ci dotrzymam towarzystwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 03.03.2005 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Sonika, na Ciebie naprawdę mozna liczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 03.03.2005 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Ja też jestem, bo Dzierżyński w objęciach Morfeusza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts