Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Majka

3527

• Agacka1719499039

2723

• pitbull

2291

• zbyszekP

1611

Najaktywniejsi w wątku

Krakowska Grupa Dochodzeniowa , czy co ? :grin:

Agacka: fatastyczne te brzozy, no i dzielić nas będzie tylko parę górek :smile:.

Czy ktoś tu umie grać na jakimś instrumencie, ułożylibyśmy pieśn okolicznościową do tego grilla. Talentów tu wszak nie brak... :grin:

Co do mojego wyglądu: nie noszę (jeszcze :smile: ) okularów nie jestem też (już :sad: ) szczupły.

Hymn, myślę, że ułożymy wspólnie, szanowne koleżeństwo dawało w przeszłości przykłady twórczości literackiej, zachęcające jak sądzę.

Agacka: spójrz ze swojej góry w stronę Wieliczki. Dwie góry po drodze i już jest moja chałupka :grin:.

Słyszeliście o awanturze z działkami w Rudawie /gmina Zabierzów/?

Ludzie kupili jako budowlane, doprowadzili media, zrobili dojazdy, a gmina zmienila plany zagosp. i działki staly się rolniczo-rekreacyjnymi. Nóż w kieszeni się otwiera.

A tak w ogóle to mam takie spostrzeżenie, że o granie i śpiewanie to zawsze najpierw pytają się ci, którzy to najlepiej potrafią i albo się wstydzą albo szukają kogoś do stworzenia duetu (lub większego zespołu).http://www.smilies.nl/muziek/music341.gif

Jaro - Ty byłeś pierwszy, przyznaj się na czym grasz?

Upsss pomyliłam pokoje :eek: myślałam, że jestem w Kawiarni Klubowej, bo tam się właśnie wybierałam wybrać coś z podanych przepisów.

Sorki :wink:

<font size=-1>[ Ta wiadomość była edytowana przez: EDZIA dnia 2003-03-07 18:53 ]</font>

Słuchajcie słuchajcie!

Dosłownie przed chwilą przeżyliśmy chwilę strachu. Siedzimy sobie z Gosią przed telewizorem, a tu nagle słyszymy dziwny szum. Taki jakiś turkot. Skamienieliśmy. Dżwięk trwał jakieś 3 - 4 sekundy. Za długo jak na jakiś przypadkowy stuk czy trzask.

Pierwsze wrażenie - złodzieje otwierają bramę garażową. Małe przerażenie!

Lecimy do okna popatrzyć co się dzieje. Nikogo nie widać. Zaczynamy się poważnie obawiać. Lecimy na górę. I co widzimy?

ZJECHAŁ cały śnieg z dachu garażowego. CALUTKI. Wielki wielki płat!

Ale wrażenie było niesssssssssaaaaaaaaaaamowite. Ech, idziemy spać. Jutro popatrzymy jak to wygląda na ziemi. mam nadzieję, że rynien nie porwało ze sobą.

Kto by pomyslał. Lawina w środku Krakowa!

No i napięcie związane z lawinami opadło. Przez niedzielę zeszły jeszcze 4 mniejsze lawiny z północnych połaci dachu. Zaczęliśmy się przyzwyczajać. Tylko, że własnie skończył się śnieg i nasze przyzwyczajenie do lawin możemy sobie teraz schować...... :grin:

A co u Was po weekendzie Grupo Krakowska?

Potop. Na naszym terenie nie, ale drogi do Krakowa pozalewane. Rowy nie udrożnione, przepusty zatkane i porobiło się... :grin:

U nas za to piękne błoto, przed samym domem mamy wysypany gruby żwir, na drogę dojazdową jeszcze nie. Auto zapada się po felgi :grin:

Ja jadę autem, a Tomek w gumiakach przedziera się do bramy :grin: