Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Majka

3527

• Agacka1719499039

2723

• pitbull

2291

• zbyszekP

1611

Najaktywniejsi w wątku

Sorry że sie wcinam w przyjacielskie pogaduchy ale widze że w grupie Kraków już ostatnio temacików budowlanych nie ma.

Pewnie już wszyscy sie wybudowali i sobie mieszkają we własnym domku.

Jak tak czytam to widze że chyba Co niektórzy to sie chyba nawet polubuli na tym forum

Miałabym prośbe do WAs skoro macie już zmagania za sobą czy mogłabym prosić o jakieś namiary np. na kierownika budowy, ekipa -stan surowy, bo na dach mam już dwie i są niby dobre. Zresztą widzę że ekipy dachowe z reguły są dobre, gorzej z murarzami.

Z góry dziękuje i pozdrawiam.

Dzięki za powitanie Majka.

Rzeczywiście chyba będę a może już jestem kobieta budowlaniec bo dokształcam sie intesywnie, wyrabiam sobie zdanie o materiałach, technologiach innych tam, czytając oczywiście to forum między innymi.

Ogólne pojęcie już chyba mam ale tylu rzeczy jeszcze nie wiem.

Jak ja to wszystko ogarnę i zrobie (wybuduje ten dom) to się zastanawiam. Ciekawe jak sobie poradziły inne kobiety budujące, przy swoich stałych obowiązkach. U mnie: praca, dom, mąż, synek i myslenie nie tylko o budowie domu ale też co dalej (plan na ok. 5 lat naprzód)

A może za dużo myśle. :roll:

ten jeden mam przy sobie , drugi jest ale jeszcze nie ściągnięty.

Spróbuj: P. Wiśniewski tel. 693 603 189 lub 691 981 032.

Namiar dała mi koleżanka u której robili dach ok. 4 lata temu.

Ponoć bardzo dobrze dach czterospadowy dom 106m2, robocizna ok. 5yts.

ale nie wiem czym kryli.

wolałabym podawać namiary na ekipy które osobiście sprawdziłam dlatego w sumie głupio sie czuje, bo ich nie znam a moja koleżanka nie wiem czy w budownictwuie jest dobra.

Ale możesz spróbować.