joanka77 09.03.2005 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2005 dzięki Licze sie z tym, ze nawet sprawdzona ekipa moze coś zawalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 09.03.2005 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2005 Witaj fubu Chętnie bym pomógł, ale nie do końca jestem zadowolony ze swojej ekipy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basieczka 09.03.2005 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2005 Po dosc dlugiej nieobecnosci - witam wszystkich stalych bywalcow..... Pisze bo mam male pytanko i licze ze ktos mi pomoze.... Moja kolezanka kupila dom - lata 80 - chyba - i ma przed nim wylane takie "kwadraty" z betonu - oddzielone zatopionymi w nim deskami......Takie cudo. Poniewaz ma nie calkiem sprawne male dziecko a chcialaby korzystac w lecie z ogrodka - pasuje to zlikwidowac - rozkuc - a przede wszystkim wywiezc....Czy ktos moze mi polecic jakas ekipe lub kogos kto moglby to w przyzwoitych kosztach zlikwidowac? Sama nie mam nikogo, zeby jej polecic - co prawda mieszkamy w nowym domu ale do tej pory jeszcze zadnych robot ziemnych nie robilismy......To chyba musi byc ktos z mlotem czy co..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 09.03.2005 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2005 Witaj Fubu. Spróbuj może z kierownikiem budowy : p. Zdzisław 012/388-10-85. Powiedz że jesteś od Grześka z ul. Kolejowej "co wykonuje ogrzewania" ze Słomnik (piszę tak bo nie chcę podać swojego nazwiska na forum i co by kierownik się domyślił o kogo chodzi). Gość ma spore znajomości i zawsze pomoże niż zaszkodzi, spróbuj może wypali albo kogoś poleci. Majka jak tam nowa pracownica . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 09.03.2005 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2005 Rany, ale tajemniczy Ale wszystko już wiemy Pracownik OK. czy Wam też chce się spać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 09.03.2005 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2005 Mogłem napisać na skrzynkę do Fubu, ale nie pomyślałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 09.03.2005 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2005 Majeczka a za miesiąc poprosi o podwyżkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fubu 09.03.2005 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2005 Dzięki GrześA czy on jako kierownik budowy też jest OK, bo takowego też potrzebuję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 09.03.2005 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2005 Generalnie Ci go polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fubu 09.03.2005 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2005 skoro generalnie to jakieś małe co nieco minusiki ma?możesz mi napisać na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 09.03.2005 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2005 Masz wiadomość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 09.03.2005 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2005 Sennie i cicho w GK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 09.03.2005 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2005 Teraz Was zaskoczę. Pieeeerwsza..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 10.03.2005 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2005 Witaj "Pierwsza", jutro wysyłam posta zaraz po północy też chcę byc pierwszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 10.03.2005 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2005 Witaj "Pierwsza", jutro wysyłam posta zaraz po północy też chcę byc pierwszy Zazdrośnik! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 10.03.2005 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2005 Wasze rady są dla mnie nieocenione Też mam leciwy domek, który zamieniłam za dopłatą za mieszkanie w Krakowie i czeka nas wielka rozbudowa, z robieniem poddasza, "rozciąganiem" domku, dobudowaniem garaży. Póki co, udało nam się zaadaptować budynek gospodarczy na mieszkanko dla syna Na razie wszystko jest w sferze przygotowań na poziomie projektu architektonicznego i kompletowania wszelkich dobrych rad. http://www.rednet.krakow.pl/~mloda/!ola/domek.jpg A tak jest za domkiem: http://www.rednet.krakow.pl/~mloda/!ola/lasek3.jpg http://www.rednet.krakow.pl/~mloda/!ola/zima_w_sadzie.jpg Dużo jeszcze wody upłynie, zanim wszystko zrobimy, ale... aż chce się żyć dla spełniania marzeń, m.in. dzięki Wam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 10.03.2005 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2005 Słoneczko Ty nam zaświeć na tym niebie mocniej, aby to cholerstwo stopniało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 10.03.2005 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2005 Witam Słoneczko, przynajmniej u mnie pięknie świeci , ale co z tego, skoro z Mrozem nie może się rozstać , (teraz -5) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 10.03.2005 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2005 Witajcie. Słoneczko, w tych pustych miejscach mialo być jakies zdjęcie Na oczy mi sie rzuciło, nic nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 10.03.2005 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2005 U mnie też wyświetla się tylko napis Obrazek i to 3 razy Apiękny ślaczek też w formie obrazek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts