Agacka1719499039 10.03.2005 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2005 Agacka TY sobie jaja robisz? Jaja jaja, ładne mi jaja...sama się dziwię jak ja się w cuś takiego wpakowałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 10.03.2005 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2005 Not tak, ale myślałem, że nowy pracownik jest szkolony, aby zastąpić pracownika doświadczonego, który już wkrótce przeniesie się w inne rejony Rzeczypospolitej, aby również i tam dzielić się swym doświadczeniem. W każdym wypadku Twoją ewentualną nieobecność będzie należało traktować jako chwilowe milczenie, a nie jako "pożegnanie z Afryką". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 10.03.2005 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2005 Zastąpi jak się przyuczy...a to zajmie 1,5 miesiąca! A potem to już raj i hulaj dusza....internet w kawiarence bo zanim mnie podłączą...to najpierw musi być do czego podłączyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 10.03.2005 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2005 No to są już drobne szczegóły techniczne. Wieszasz kabelek TEPSY na słupach. Na oststnim słupie wieszasz bezprzewodowego huba (nie wiem jak się to cóś po polskiemu nazywa), do którego ten kabelek podłączasz, no i już możesz szaleć z laptopem po działce. Możesz sobie również do tegoż huba podłączyć kamerkę, aby przez Internet na przykład nadzorować z Opola jak sprawiają się ekipy budowlane. Co zaś do pracownika o czystym sercu to jak mówi Pismo: "błogosławiony ten, który młodzianka cnotliwego na drodze cnoty podtrzyma, alebowiem w szczęśliwości wiekuistej obaj pławić się będą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 10.03.2005 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2005 Zbyszek, studia teologiczne robiłes Aga, ucz, ucz, ze manka nie bylo Sloneczko, slicznosci działka i dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 10.03.2005 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2005 Robić nie robiłem, gdyż na mej drodze brakło kogoś ktoby mnie w cnocie utrzymał. A własciwie to nawet zjawiła się taka, która mnie z tej drogi zwiodła. Hm. Aga ma uczyć, że manka nie było, czy żeby manka nie było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 10.03.2005 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2005 Nooooo.......że manka nie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 10.03.2005 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2005 No to są już drobne szczegóły techniczne. Wieszasz kabelek TEPSY na słupach. Na oststnim słupie wieszasz bezprzewodowego huba (nie wiem jak się to cóś po polskiemu nazywa), do którego ten kabelek podłączasz, no i już możesz szaleć z laptopem po działce. Pominąłem teologiczne aspekty Twojej wypowiedzi, bo nie czuję się mocny w tym temacie . Ale jeśli idzie o aspekt techniczny: bezprzewodowy hub - 1. musi być z czegoś zasilany 2. nie ma nieograniczonego zasięgu, czyli ten słup musiałby być w miare blisko Nie wiem jak to jest dokładnie u Agi, ale jako ze my po sąsiedzku pod jeden tepsoregion podpadamy podejrzewam, że jest krucho jak i u mnie . To już prędzej komóra z GPRS, choć lepiej nie patrzec wtedy na rachunki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 10.03.2005 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2005 No chyba nie jest aż tak źle. Skora Aga się buduje to i betoniarkę trzeba z czegoś zasilić. A więc prąd pewno tam gdzieś będzie. Co zaś do zasięgu, to za 300 złotych można kupić urządzenie o zasięgu do 30 m. A to chyba powinno wystarczyć, aby stosunkowo swobodnie przemieszczać się z laptopem po Aginych włościach? Zresztą jak już wspomniałem to są przyziemne szczegóły techniczne. Ważna jest wizja. Na całą sprawę należy patrzeć z perspektywy tej "duszy, co to innej duszy zajrzy w oczy" (to, aby zadośćuczynić wątkowi teologicznemu) lub tego "orła, co to nie poleci w ..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 10.03.2005 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2005 Co zaś do zasięgu, to za 300 złotych można kupić urządzenie o zasięgu do 30 m. Zbyszku właśnie o ten zasięg chodzi ... ja mam do najbliższego słupa TPSA z kabelkiem w lini prostej jakieś 2 km - a po drodze ze trzy górki . Podejrzewam, że u Agi też tak jest . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 10.03.2005 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2005 Rany, a ja miałam podłączony telefon, zanim dach sie pojawil na naszym domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 10.03.2005 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2005 Jaro - no to zachowam się jak towarzysz Stalin, gdy na spotkaniu z naukowcami powiedziano mu, że jakiś tam problem ze swej istoty jest nierozwiązywalny. Otóż, towarzysz Stalin w swej ojcowskiej mądrości odpowiedział: "Towarzysze, jeżeli problem jest niemożliwy do rozwiązania to nauka radziecka musi go rozwiazać!". Będąc świadom swej marności w porównaniu z "Ojcem Narodów" ośmielam się jednak powiedzieć: jeżeli słupów tam nie ma to trzeba te słupy postawić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 10.03.2005 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2005 ...towarzysz Stalin...: jeżeli słupów tam nie ma to trzeba te słupy postawić! Tow. Stalin ma rację ! Dawać słupy ! Słupy dla ludu budującego Drogini i okolic (może się załapię ) ! Każdy słup to belka w oku kapitalistyczno - burżuazyjnych posiadaczy stałego dostępu. Powszechna słupifikacja Małopolski naszym celem ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 10.03.2005 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2005 Agacka jedziesz budować? to co my sieroty zrobimy chyba, że zrobimy nalot na budowę, coby prace zintensyfikować Majka by Twoją ciekawość zaspokoić podaję iż mam stopień "bosman" w jednej specjalności i "górnik" któregoś tam stopnia w dziedzinie drugiej. Obrazki Słoneczka, to widzę, to nie widzę. W chwili, w której widziałem, zauważyłem, że to bardzo ładny dom i otoczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 10.03.2005 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2005 " a bosman, tylko zapiął płaszcz i krzyknął, eh do czorta........" fajna malopolska słupologia, jestem za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 10.03.2005 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2005 Lakk a może Ty ciemność widzisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 10.03.2005 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2005 Ulżyło mi, bom myślala że gif Wam się bardziej podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 10.03.2005 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2005 Z chęcią oddam jeden słup wysokiego napięcia, razem z napięciem Strasznie szpeci mi działkę i widok na góry Majka a co zaśpiewasz o górniku? Grzesiu, ciemność, to ja oglądałem przez 20 lat i wystarczy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 10.03.2005 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2005 "uciekła mi przepióreczka w proso, a jo za nią - górnik - boso..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 10.03.2005 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2005 Lakk, zerknij na "Ogrody". My tam obsadzamy słup cytryńcem http://www.clematis.com.pl/graph/ph_roslina_0309_schisandra_krzak_dlugi.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts