Majka 11.03.2005 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 Hm, mnie to własciwie nie dotyczy. Ale co powie osoba zainteresowana Czy trochę zazdrości nie jest potrzebne do podtrzymywania milości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 11.03.2005 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 Pewnie masz rację, ale ............ , a Zainteresowanej mówię to co należy Gratulki z okazji czterech piątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 11.03.2005 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 Coś w tym jest, mów to co ONA chce usłyszeć, a będzie OKI.Normalnie to się nazywa romantyczność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 11.03.2005 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 Pusto!!!! Już "łykend"? , czy wywiało wszystkich, albo zasypało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 11.03.2005 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 dobranoc!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 12.03.2005 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 Cześc śpiochom.Dzisiaj sypie, i już mam dość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 12.03.2005 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 Grzesiu, kiedyś w końcu przestanie sypać, bo nie ma innej możliwości A popatrz jak jest pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 12.03.2005 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 Witam! Kiedyś pewnie przestanie, U nas dopiero dwa miesiące śniegu, a co mają powiedzieć na Syberii, gdzie tylko dwa miesiące lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 12.03.2005 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 Witajcie. Trochę mnie zasypało, ale udalo sie wyjechać bez odkopywania. Strasznie sliski ten mokry snieg Panowie, z tym mówieniem tego co żona chce usłyszeć, może być kiepsko. Niektóre kobiety mają wyczulone ucho na fałsz Proszę, nie traktujcie nas jak przyslowione blondynki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 12.03.2005 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 Maja dobrze że tylko niektóre kobitki. U mnie 100% chorzy i jest dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 12.03.2005 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 dotarło do Was Współczuję. Nalezy siedzieć w cieple, pić sporo płynów /bezalkoholowych /, zrzucać gorączkę. A z małym chyba lepiej do lekarza, aby nie bylo komplikacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 12.03.2005 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 Najpierw ja a potem reszta ode mnie. Oczywiście była i wizyta u konowała. Skurczybyk musiał drugi raz receptę przepisywać bo go w aptece odcyfrować nie umieli. Żeby było mało to poprzepisywał bardzo drogie antybiotyki, dobrze że mnie stać. Swoja drogą nawet się konowały nie pytają czy kogoś stać na leki, byle tylko za łapówę walić ile można najdroższe antybiotyki. Ciekawe dlaczego nam lekarzom od "ogrzewań" tak łapówek nie walą, przepisywałbym najdroższe kotły Wszyscy by musieli mieć najdroższe systemy grzewcze, normalnie marzenie. Dobra schodzę na ziemię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 12.03.2005 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 Grzesiu każda korporacja robi co chce i nie liczy się z "dobrem klienta" A najgorsze w tym wszystkim jest to, że nie mamy alternatywy Załóżcie "korporację instalatorów" i problem z Waszego punktu widzenia, będzie rozwiązany , tylko co my na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 12.03.2005 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 Narazie w GK jestem ja i Rafał, a to znaczy 100% siły instalacyjnej, czyli dyktujemy warunki Od dzisiaj wszyscy z GK chcący mieć instalacje muszą do nas zwracać się o zgodę. Nie bądźmy drobiazgowi, wystarczy zwykłe podanie zatwierdzone przez Naszego doradcę Lakka A wszystko to w trosce o klienta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 12.03.2005 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 Biorąc pod uwagę proponowane rozwiązania niewątpliwie cieszę się, że instalacje mam już zrobione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 12.03.2005 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 Niech wszystkie zawody założą korporacje dojdzie to wszystko szybciej do tego, do czego zmierza powoli (czyli do absurdu), nastąpi rewolucja i może wtedy będzie normalnie (albo i nie) Wnoszę hasło: Korporacja dla każdego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 12.03.2005 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 Ponieważ osobiście mam wstręt do wszelakich rewolucji pozwolę sobie nie podpisać się pod powyższym apelem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 13.03.2005 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 Witam śpiochów w niedziele. Oczywiscie Lakk dba o reklame naszej korporacji instalacyjnej (o czym Rafał pewnie nie wie, ale jego zgoda to formalność). Zbychu instalację to Ty masz, ale możesz mieć i awarię a wtedy kasujemy podwójnie: raz za sama awarię, a dwa za to że instalację robił ktoś z poza naszej korporacji Co ma więc wisieć nie utonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 13.03.2005 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 Witam białoniedzielnie!! Grzesięk Ty spać nie możesz, czy do zażywania leków wstałeś tak wcześnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 13.03.2005 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 Dzieńdoberek, Mam pytanie do Ady: Ja mogę dać ci namiary na świetnego malarza. Czy mogę poprosić o namiar do tego malarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts