forum_user 14.03.2005 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 wiesz Majka tyle już było tego roku pewników, że chyba trzeba zachować strożność i czujność! I słusznie, czujność rewolucyjna wskazana ! Kraczą koty na płotach, że będzie jeszcze atak zimy - krótki, ale będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 14.03.2005 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 A mnie ptaszki w ucho ćwierkały, że wiosna tuż, tuż I potwierdziły to sarenki, ktore spotkalismy wczoraj podczas spaceru Może jakies załamania pogody jeszcze będą, w końcu "w marcu jak w garncu" i "kwiecień plecień, co przeplata troche zimy, trochę lata" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 14.03.2005 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 Gadzina jest ogólnie zdesperowana, przedłużającą się zimą. Wczoraj wieczorkiem z pewnym rozbawieniem obserwowaliśmy parę zajęcy, które podeszły na pół metra od okna i próbowały skubać trawę, która w kilku skrawkach ukazała się tuż przy ścianie domu. Szaraki były w takiej potrzebie, że ignorowały nawet ruch za oknem i nasze rozmowy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 14.03.2005 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 Jeśli ktoś poszukuje "człowieka" od demolki w mieszkaniu to zapraszam do mojego synka Łukaszka: http://foto.onet.pl/upload/25/12/_439802_n.jpghttp://foto.onet.pl/upload/19/72/_439803_n.jpg Dla forumowiczów z GK demolka GRATIS!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 14.03.2005 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 Ale mi młody zadał pytanie :"tatusiu czym sikaja kobiety" , moja odpowiedź: " spytaj mamusi".Wybrnąłem chwilowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 15.03.2005 04:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 Witam śpiochów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 15.03.2005 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 Witajcie. Jak Michał zapytał co to jest impotencja, to T powiedział, że jest zajęty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada24 15.03.2005 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 Witam wszystkich mniej i bardziej obecnych Mój syn na szczęście nie zadaje jeszcze takich pytań (17 miesięcy) ale już drżę na samą myśl, co też wymyśli Jaro, moją budowę ostatnio odwiedziły sarny (na szczęście działka już ogrodzona), bo po ostatniej wizycie na pamiątkę zostały kikuty choinek bez czubków lub większości gałęzi, które zostały brutalnie obgryzione Widok drastyczny - jak po przejściu tajfunu, a to takie miłe zwierzątka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 15.03.2005 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 Witam! Jak widać wróciłem. Wyrok odroczony, bo trzeba dostarczyć dokumenty, które gmina wyda w ciągu miesiąca W okolicach budowy czuć wiosnę: Ptaszki śpiewają Kundlowaty pies, którego mamie dostarczyłem (brat mojego kundla), zagryzł już drugą kurę (nie licząc tych zreanimowanych), w związku z czym, jutro na obiad rosół. Kocur - przybłęda okazał się kotką i wydaje z siebie niemiłosierne odgłosy, nawołując osobników płci odmiennej (kundel mu nie wystarcza, mimo, że śpią razem w jednej budzie). Za miesiąc będą problemy z pszychówkiem. Majka w drodze powrotnej oglądnąłem Twoją posiadłość, ale tylko przejazdem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 15.03.2005 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 A jak trafiłes? raczej chyba ogladałes "moje okolice" a nie posiadlość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 15.03.2005 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 Witam! Jak widać wróciłem. ... No nie byłbym pewien... Ostatecznie w XXI wieku można sobie wyobrazić dostęp do netu także w areszcie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 15.03.2005 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 zmoderowałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 15.03.2005 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 Jaro mam nadzieję, że Majka potwierdzi, iż jeszcze nie "siedzę" , co wcale nie oznacza braku takiej możliwości w czasie późniejszym. Nawet Al Capone za podatki poszedł do ciupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 15.03.2005 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 Agacka, zauważyłam że ostatnio zanika Ci avatarek, a ja znalazłam zapasowy, chcesz? http://home.arcor.de/a0777/gifs/echsen/echse017.gif A tu: http://home.arcor.de/a0777/gifs/echsen/echsen1.html jest ich więcej Mój gekonek dziś znów gdzieś się zatracił, więc pożyczyłam sobie go z Twojego adresu Zobaczymy jak długo tu pobędzie Dzięki Słoneczko ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 15.03.2005 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 Agacka uprzedziłem siostrę, że przyjedzie "hurtownik" i wykupi wszystkie sadzonki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 15.03.2005 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 Lakk ładnie, za moimi plecami do mojej żony się dzwoni? Tylko jak będziesz przyjeżdżał, gdy mnie nie będzie to nie wkładaj moich kapci. Resztę możesz wziąść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 15.03.2005 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 15.03.2005 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 Kobitki poratujcie, co mam synowi odpowiedzieć, na mądre i trudne pytanie? Majka wymyśl cosik. Tyś to już przerabiała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 15.03.2005 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 Grzesiek, ja w telefonie pleców nie widziałem, ani Twoich, ani żadnych innych A dlaczego mam nie przyjeżdżać, skoro lubię podróżować? I wytłumacz mi, co to jest ta "reszta", bom niekumaty , czy jest po co jechać? (lodówkę i telewizor już mam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 15.03.2005 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 W moim więźniu Dzierżyński ogłosił capsztyk Dobranoc!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts