zbyszekP 10.03.2003 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2003 Witam po długim "śnie zimowym". Wczoraj pojechaliśmy na działkę (15 km na półnoć od Krakowa) zorientować się kiedy można by zacząć dalsze prace budowalne. Na dole, owszem, po drodze płynęły rwące strumienie wody. Ale na naszej górce wciąż leży całkiem sporo śniegu. Przyjdzie jeszcze chyba trochę poczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 10.03.2003 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2003 ZbyszekpA na jakim etapie budowy jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 10.03.2003 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2003 Zielona,Mamy zrobione ściany fundamentowe. Teraz mamy robić płytę, ściany i tak dalej. Minimum planów na ten rok to stan surowy zamknięty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 10.03.2003 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2003 Może już kiedyś pisałeś, ale proszę przypomnij. Wg jakiego projektu budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 10.03.2003 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2003 Owszem, "z pewną nieśmiałością" oddzywałem się trochę w zeszłym roku. Budujemy według projektu "Daniela" firmy "Archipelag". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 10.03.2003 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2003 Zbyszku - nabieraj śmiałości. Będzie Ci potrzebna. (Zwłaszcza na grupie krakowskiej :grin:). I dawaj do Zielonej widok projektu (oczywiście jeśli chcesz żeby się znalazł w albumie grupy krakowskiej - patrz niniejszy wątek trochę wyżej lubb wątek Domy grupy krakowskiej w Galerii albumów forumowiczów" <font size=-1>[ Ta wiadomość była edytowana przez: kgadzina dnia 2003-03-10 11:23 ]</font> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 10.03.2003 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2003 No właśnie Północ Krakowa to przecież moja strefa wpływów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 10.03.2003 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2003 No cóż. Będę się starał chociaż już się rumienię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 10.03.2003 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2003 Zbyszek - kielicha na odwagę i już! Ach, zapomniałem, że mamy post. No to mlekiem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 10.03.2003 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2003 Witam. Nie gram. Też błoto.... straszne błoto.... potworne, przerażające, wszechobecne BŁOTO ! pozdrawiam kgadzina masz błoto ? czy TYLKO mgłę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 10.03.2003 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2003 Zielona,Pozwoliłem sobie przesłać projekt mojego domku. Mam nadzieję, że dotarł.Kgadzina, I tu jest problem. W zasadzie jestem niepijący (tfu!). Czasem piwko, no może winko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 10.03.2003 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2003 Zbyszek P Yes. http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=6101&q=Zielona_Kasia&k=3 Już się nam dwie strony zrobiły. A kolejność jest nie po moim widzimisię, tylko alfabetyczna. Domy mają pierszeństwo, Projekty, Szkice. Brzózki to ewenement. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 10.03.2003 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2003 Zbyszek rumienią się tylko panienki Chyba, że Ty jak kgadzina jesteś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 10.03.2003 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2003 jaro - u mnie mgła "zeszła do parteru" razem ze śniegiem co był zlatywał z dachu (na łeb na szyję) przez pół niedzieli. A teraz stworzyli razem koalicję z glebą i chcą mnie wciągnąć w swe otchłanie. Na szczęście - jak to widać obecnie - KAŻDA koalicja dość szybko pęka. :grin: I potem znów nasi górą! Polska Południowa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 10.03.2003 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2003 Zbyszek - nie ma ludzi niepijących. Po prostu NIE MA! Wiesz chyba o tym, że człowiek nie kaktus - pić musi. :grin: Piwko i winko nie stanowi w tym przypadku żadnego wyjątku, jak to mówią: krew nie woda...... Natomiast współczesne kryteria różnicują ludzi na kategorie w zależności od ilości spożywanych specjałów. Ale nie ma zmartwienia - zmiana kategorii zawsze jest możliwa!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 10.03.2003 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2003 Majka, Po Twoim poście wpadłem w panikę. <font size=-1>[ Ta wiadomość była edytowana przez: zbyszekP dnia 2003-03-10 12:04 ]</font> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 10.03.2003 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2003 Majka - zwracam Ci uwagę, że do tej pory jeszcze nie ustaliliśmy czym tak naprawdę jestem w każdej połówce mojego jestestwa. I sugerowanie Zbyszkowi podobieństw do mnie nie jest tu właściwe. Popatrz - a co jeśli chłopak wyobrazi sobie, że czerwienią się policzki? To wtedy ja jestem pół-policzek tak? A co będzie jak Zbyszek wyobrazi sobie pawiany (i to co one mają czerwone)? Dziewczyno, prowadźmy tok rozumowania po kolei. Logika. Logika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 10.03.2003 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2003 kgadzina, E tam. Ja już chyba jestem za stary na zmiany. Ale w sumie masz rację. Mój śp. ojciec, który dobrze znał życie (np. również wybudował dom w czasach socjalizmu), patrząc na moje upodobania alkoholowe zwykł był z troską mawiać:"Synu, ty do niczego w życiu nie dojdziesz". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 10.03.2003 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2003 Aaaaaaaa, no i przypomniało mi się jeszcze cuś.Kiedy ludzie się czerwienią? Jak coś wypiją! I to znacznie częściej po winku niż po czymkolwiek innym.Wpadłeś Zbyszku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 10.03.2003 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2003 O ba! Trafiony, zatopiony. No to tego... http://www.smilies.nl/beerchug.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts