Grzesiek13 16.03.2005 04:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Witam Wszystkich jeszcze głeboko śpiących.Lakk mozesz zabrać np. teściową jakby tam przypadkiem była. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada24 16.03.2005 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Cześć Grześku, powiedz - ty wogóle sypiasz , bo 5 rano to dla mnie środek nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 16.03.2005 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Że Grzesiek wstaje o 5, to już wiemy, ale co z resztą? jeszcze w pościeli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 16.03.2005 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Zajelem od samego rana z gory upatrzone pozycje i realizuje powierzone zadania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 16.03.2005 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Pit na co polujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 16.03.2005 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Dobre pytanie. Do konca nie wiem bo to tajemnica ale podobno jak sie pojawi to bede wiedzial, ze to to. A dobry zolnierz pytan nie zadaje. Po za tym mniej wiesz - dluzej pozyjesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada24 16.03.2005 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 A jak już upolujesz, to co z tym zrobisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada24 16.03.2005 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Nawet byście się nie spodziewali gdzie można parkować samochód http://www.jajex.com/fotki/f/40.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 16.03.2005 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Ja nie żołnierz, to pytać mogę, a czy Ty Pit nie pracujesz w ABW lub innej temu podobnej "organizacji" i zajmujesz się śledzeniem opozycji politycznej, gospodarczej, szpiegów, lub innego badziewia? Czy masz odpowiednie wyposażenie, by zarejestrować dowody wrogiej działalności? Całe szczęście, że pogoda się poprawiła, nie narażasz zdrowia tym "zaczajaniem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.03.2005 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Witajcie. praca mnie porwała i nie chciała wypuscic ale sie wyrwałam na chwilę Grzesiek, najłatwiej jest mieć oprócz synka, takze córeczkę, część pytań sami sobie wyjasnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada24 16.03.2005 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 http://www.benchmark.pl/obrazki/12_2002/szampan2.jpg Właśnie, po baaaardzo długich przejściach z urzędami, sprzedałam mieszkanie Jutro zaczynamy flizowanie domu Majka, przy parce dzieci, to dopiero może być lawina pytań, a fantazja dziecięca jak wszyscy wiemy nie ma granic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.03.2005 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Pit, jako znany czajnik czai się z lubością Ada, dzieci wychowując się razem oswajają się z różnicami płci, wtedy mniej pytań zadają. Różnice są dla nich naturalne Ada, gratulacje, to teraz roboty ruszą Bylismy dzisiaj rano w castoramie, ogladalismy kosiarki spalinowe, potrzebujemy takiej profesjonalnej Pogadalismy z gosciem i kupilismy...............stół ogrodowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 16.03.2005 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Majka - jak się już dowiesz o jakiejś dobrej kosiace spalinowej to daj znać. Mnie ten temat również powoli zaczyna interesować. Myślałem nawet o kupnie kosiarki samojezdnej, ale wydaje mi się to lekką przesadą biorąc pod uwagę wielkość posiadanego areału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 16.03.2005 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Bylismy dzisiaj rano w castoramie, ogladalismy kosiarki spalinowe, potrzebujemy takiej profesjonalnej Pogadalismy z gosciem i kupilismy...............stół ogrodowy Taaaa, ja się ze 3 razy już do kosiarki przymierzałem: kosiarka dalej spokojnie czeka w sklepie, za to ja przy każdej wizycie kupowałem nowe fanty: a to siekierę, a to półki i takie tam kabelki . Na razie wziąłem na wstrzymanie, bo mój budżet tego nie wytrzyma . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada24 16.03.2005 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Majka, to mamy obie co oblewać Ja dziś jadę do Castoramy po płytki do garażu - mam nadzieję, że nie wrócę z ...... kosiarką bo już mamy kosę spalinową - jak przyszło co do czego, to okazało się, że na naszych chaszczach 3 tradycyjne kosy połamaliśmy. Spalinówką poszło ... .... niestety wszystko, bo małżon tak się rozpędził, że nawet bez i inne ozdobne wyciął tak więc może lepiej, że się u was na stole ogrodowym skończyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.03.2005 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Wrócisz z plytkami/gresami i ....jakims dodatkiem Mam nastepujace wymagania wobec kosiarki : 6kM, silnik z przekladnia pasową, bez tloków z aluminium , duże tylnie koła, boczny wyrzut + kosz, szerokośc koszenia powyzej 50cm . No i napęd by sie przydał dawajcie propozycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada24 16.03.2005 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 ......... traktor??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.03.2005 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 ......... traktor??? a to jest marzenie mojego męża Mnie sie marzy i kosiarka i taras, więc raczej traktor odpada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 16.03.2005 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 spore wymagania... duże kółka to już jakieś 3-4 setki ekstra tłoki z aluminium ??? za to napęd koniecznie - chyba, że chcesz żeby T. wyzbył się niecnych zapędów względem Twojej osoby wykorzystawszy do cna rezerwy witalne w nierównej walce z chaszczami i zielskiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.03.2005 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 jaro, przecież T wybiera kosiarkę dla mnie do tego uważa, ze bez napedu byłaby lepsza dowiedziałam sie, ze silniki /czerwona obudowa/ maja tloki z aluminium - pewnie cos pierniczę lepsze są silniki C/I zerknijcie na kosiarkę commercial 864 i powiedzcie co sądzicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts